Symbolic Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 mai jos aveti un link de unde va puteti lua o arhiva cu cu jucariile pe care le-am inregistrat astazi la academie http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-...0b5d3e2aa74.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 ) fazerul e de rasul curcilor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 (editat) mai jos aveti un link de unde va puteti lua o arhiva cu cu jucariile pe care le-am inregistrat astazi la academie http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-...0b5d3e2aa74.zip buna treaba cu aparatul ala.si nu poti sa masori si decibelii?tare curioasa sunt si pentru ca am plecat cam repejor..s-a stabilit de vreo plimbareala ceva ? btw..merge careva la intalnirea de la breaza 14-16.aug? Editat August 5, 2009 de gogoshika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 cred ca putem afla si decibelli daca mergem undeva sa facem niste masuratori mai profi. si inregistrarile astea, au fost facute pe genunchi totusi. se mai aude cate o sticla (nu sariti mah ca era de pepsi) cum cade pe scari, un vanticel, de-astea amatoricesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 bai nu poci sa ma abtin...fazer-ul ala zici ca e un facator de cafea... ..sper sa nu se supere cafegii...no offence.. p.s. weebee, mo weedu si ierbaru...3 in 1 la tastatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 troleu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 bai nu poci sa ma abtin...fazer-ul ala zici ca e un facator de cafea... ...da functioneaza mai mult! si la faza cu "facatoru' de cafea", tot in macaronari dai, ca fac cele mai proaste espresoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 5, 2009 Autor Share Postat August 5, 2009 bah, va anunt ca mi-am luat bicicleta. e un lucru bun, nu mai pun benzina si merg doar pe bere. e vorba de o superbetze de scott, pe care am luat-o de la sibiu prin amabilitatea lui doctoru ducati, care mi-a imprumutat-o pe pishpi sa ma duc dupa bicla. deci multumesc horia, esti un baiat gigea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 bah, va anunt ca mi-am luat bicicleta. e un lucru bun, nu mai pun benzina si merg doar pe bere. e vorba de o superbetze de scott, pe care am luat-o de la sibiu prin amabilitatea lui doctoru ducati, care mi-a imprumutat-o pe pishpi sa ma duc dupa bicla. deci multumesc horia, esti un baiat gigea. Felicitari , s-o calaresti cu placere ! Astept poze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghelmeci Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Salut tuturor Monsteristilor! Sunt nou pe canapeaua voastra si va urmaresc de mult timp si pot sa zic ca aveti ceva activitate fata de ceilalti (ca si intruniri/plimbari) asa ca va admir entuziasmul. De ceva timp ma orientez sa cumpar un Monster de 600 pt. inceput, asa ca va cer niste sfaturi daca aveti de impartit (din ce ani sunt cele mai viabile, ce bube pot avea, etc.), tot odata daca aveti ceva informatii despre aceste mobre sau posesor (in privinta seriozitatii si a griji fata de moto) va rog sa le faceti cunoscute. Multumesc anticipat! Linkuri: http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Totodata, daca aveti ceva de vanzare (maxim 2200 dispun) va rog ...prezentati. Chiar nimeni nu poate sa imi de-a cateva lamuriri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Chiar nimeni nu poate sa imi de-a cateva lamuriri? lamuriri.... unul din link-urile pe care le-ai pus pe forum nu se poate deschide iar celalat (cu monsterul galben din 94) arata ok la exterior, dar tine cont ca este vechi, chiar printre cele mai vechi monstere... s-ar putea sa mia bagi ceva banuti in el. eu iti propun sa mai stangi putin cureaua si sa te incadrezi la un M 620 de prin 2002. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 (editat) Chiar nimeni nu poate sa imi de-a cateva lamuriri? ....pe prima nu prea cred ca o stie nimeni pentru ca din ce vad e tocmai de la timisoara daca ma interbi, s-ar putea sa arunci banii pe geam, desi e ieftina...cred ca ulterior o sa mai bagi in ea inca pe atat pe a doua nu o am vazut-o niciodata la intalneala....deci nu am ce comenta... cum spunea si blondu, recomand un moster 620, din 2002 incoace sau daca nu, unul pe carburatie care sa fie macar din 2000 hai bafta p.s. vezi ca-s vreo doua 620-uri pe aici de vanzare, ambele in stare f buna Editat August 6, 2009 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghelmeci Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Va multumesc pt. raspunsuri, intradevar cel din Timisoara este cam vechi, ehh sa vedem de unde mai strangem ceva banuti. Multumesc inca o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 ...da functioneaza mai mult! si la faza cu "facatoru' de cafea", tot in macaronari dai, ca fac cele mai proaste espresoare! functioneaza mai mult ca ce?? habar nu aveam ca macaronarii nu se pricep la expresoare....ce s-ai faci, au alte skill-uri... Mesaj completat bah, va anunt ca mi-am luat bicicleta. e un lucru bun, nu mai pun benzina si merg doar pe bere. e vorba de o superbetze de scott, pe care am luat-o de la sibiu prin amabilitatea lui doctoru ducati, care mi-a imprumutat-o pe pishpi sa ma duc dupa bicla. deci multumesc horia, esti un baiat gigea. s-o stapanesti sanatos bah si sa porti casca cat baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 liviu, te-ai hotarat sa te dedici in totalitate unui stil de viata bahic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 6, 2009 Autor Share Postat August 6, 2009 nu bre sebalache, m-am decis sa nu mai merg afumat pe motoreta. asa ca de acu ma pot prezenta la orice taiere de motz, botez, paranghelie ori orgie fara sa imi mai fac griji ca nu pot bea. deci, astept invitatii de baut moca. Ghelmeci, vezi ca stiu eu un 620 bun de vanzare, pe la vreo 3000 de euroci. da-mi de veste daca vrei sa-l vezi ori sa te dai cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 ma baieti(si fete), v-ati cam luat-o'n cap de cand n-am mai trecut pe la voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 ce faci Fane, traiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Va multumesc pt. raspunsuri, intradevar cel din Timisoara este cam vechi, ehh sa vedem de unde mai strangem ceva banuti. Multumesc inca o data. vroiai un monster. uite un monster bun de vanzare, eftin, care vine si cu recomandari de la baieti. http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=61215 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 6, 2009 Autor Share Postat August 6, 2009 asta-i bicla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 ce faci Fane, traiesti? da, traiesc si visez la monstrii sacrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 luati mah sa va puneti pe telefon simfonie desmo http://s4.transfer.ro/storage/desmo_grunt_...d-8ab963eeb.mp3 Mesaj completat da, traiesc si visez la monstrii sacrii cand e doru cazut pe sub pat () ia si tu mobra la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 cand e doru cazut pe sub pat () ia si tu mobra la o tura haha .. daca trece de lant, alarma si poa sa se apropie de cheia pe care sta non stop cel putin un ochi si-un deget .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 cand e doru cazut pe sub pat () ia si tu mobra la o tura hehe, am alte ganduri bro.ma gandesc la capre si la campii acuma, alte senzatii, alte idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 luati mah sa va puneti pe telefon simfonie desmo http://s4.transfer.ro/storage/desmo_grunt_...d-8ab963eeb.mp3 hahaha .. genial !!! .. vreau albumu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate