monsteristu' Postat Octombrie 19, 2009 Autor Share Postat Octombrie 19, 2009 ce intelept e simbolache de cand nu mai are mobra, m-as risca sa spun ca il bate si pe mo weed, dar trebuie evaluat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 poate timpul asta acordat de cand eu cu mouidu' stam pe bara, ne prinde si nou bine la ceva. timp liber, creieru' alearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 19, 2009 Autor Share Postat Octombrie 19, 2009 bah, eu nu v-am zis ca sa va suparati, dar pareti ca va dati mai mult decat astia care mai au inca mobre. ca, vorba aia, asta a lu coco e ghipsat, lui fisu i-e frig/frica, unicatu se da doar intr-un piston, doctoru merge numa cu tico, etc etc... eu m-am discutat cu neamuu si am decis sa ne lasam de motoreala. ne luam doi cai frumosi si ne facem print si cersetor. nu ne-am decis care cum sa fim, dar sigur ne lasam de mobre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 cum crezi ca am putea sa ne suparam cand ne-am dat mobrele de buna voie? bah mo weed, daca nu lucri inca, ti-as propune un biznis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 19, 2009 Autor Share Postat Octombrie 19, 2009 da mie de ce nu imi propui ma camiloiule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 eu fac anul decat nu am permis, multumiri depline pol(u)itiei romane, asadar.. cand nu o ard ilegal pe 2/4 roti, folosesc metroul si .. citesc. Sincer ma declar pe deplin satisfacut de compromis, am reusit sa citesc in anul asta cat nu am citit in ultimii 10 la un loc. this is great.. macar cu atata lucru sa ma aleg.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 cum crezi ca am putea sa ne suparam cand ne-am dat mobrele de buna voie? bah mo weed, daca nu lucri inca, ti-as propune un biznis din intamplare lucru din nou, ma vrea lumea activ dar ma ocup si de proiecte personale (ce frumos suna ) ...asa ca in limita timpului disponibil, vorbim si vedem Mesaj completat eu fac anul decat nu am permis, multumiri depline pol(u)itiei romane, asadar.. cand nu o ard ilegal pe 2/4 roti, folosesc metroul si .. citesc. Sincer ma declar pe deplin satisfacut de compromis, am reusit sa citesc in anul asta cat nu am citit in ultimii 10 la un loc. this is great.. macar cu atata lucru sa ma aleg.. daca nu sunt indiscret, ce naiba ai facut? felicitari pentru compromis, eu ma chinui sa imi fac timp de citit si firar al dracului e din ce in ce mai putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 pai la inceput au fost numerele.. expirate, taman imi adusesem dracia in 6 linie din tari straine si uitasem cu desavarsire ca numerele.. exipira. pedeapsa era 3 luni, dar solutionarea a durat 8 luni. Intre timp, factorii economici actuali m-au constrans a recurge la solutii extreme pentru deplasare.. anume.. am condus de mai multe ori fara permis, in doua dintre cazuri.. m-au si prins. inca 2 dosare. Si iaca ia.. colorata maine-i gata. p.s. daca aveti pe careva la campina dati PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 pai la inceput au fost numerele.. expirate, taman imi adusesem dracia in 6 linie din tari straine si uitasem cu desavarsire ca numerele.. exipira.pedeapsa era 3 luni, dar solutionarea a durat 8 luni. Intre timp, factorii economici actuali m-au constrans a recurge la solutii extreme pentru deplasare.. anume.. am condus de mai multe ori fara permis, in doua dintre cazuri.. m-au si prins. inca 2 dosare. Si iaca ia.. colorata maine-i gata. p.s. daca aveti pe careva la campina dati PM. din pacate... nu pot decat sa iti doresc bafta si multa rabdare de acum incolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 eu ii propuneam lu' telelu sa-l fac artista dar daca zice ca si-a gasit job, poate te facem pe tine. dar trebuie sa scapi de parul de pe pept si sa razi si castorul pe coada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 eu ii propuneam lu' telelu sa-l fac artista dar daca zice ca si-a gasit job, poate te facem pe tine. dar trebuie sa scapi de parul de pe pept si sa razi si castorul pe coada da ce ma, io crezi ca nu am par papept?! si pe castor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 da ce ma, io crezi ca nu am par papept?! si pe castor? De unde stie tiganu` detaliile astea picante? ObiWan, ce ai facut si cu cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 ce stiu eu nu conteaza. mai bine va concentrati pe ce nu stiti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 De unde stie tiganu` detaliile astea picante? ObiWan, ce ai facut si cu cine? obiwan, teleleu, ierbaru si moweed sunt persoane serioase...restul e cancan :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 bah, eu nu v-am zis ca sa va suparati, dar pareti ca va dati mai mult decat astia care mai au inca mobre. ca, vorba aia, asta a lu coco e ghipsat, lui fisu i-e frig/frica, unicatu se da doar intr-un piston, doctoru merge numa cu tico, etc etc... eu m-am discutat cu neamuu si am decis sa ne lasam de motoreala. ne luam doi cai frumosi si ne facem print si cersetor. nu ne-am decis care cum sa fim, dar sigur ne lasam de mobre. bine ca esti tu destept ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 tu ce te bagi, uratule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 aviară sau porcină? că nu prea pare a fi doar simpla sezonieră Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos_11 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) Lasati bai ca am mers eu cu monsteru' ieri pe un santier, m-a dus un amic cu permis. I-am dat acolo cat am putut... Frumos, ce sa zic - intr-a doua ziceam ca zbor . Baltoci, mazga, noroi - fugea spatele in curbe ca-n filme, da tot n-am lasa monstru' sa cada Bag si poze cand ajung de la munca.. A, si cine are nevoie de tobele stock, le vand in regim licitatie.. Editat Octombrie 19, 2009 de dionysos_11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) Un video-montage cu motocicletele expuse la un dealership in Ungaria,pe unde am fost zilele astea ,cu monsterul bineinteles ! Editat Octombrie 19, 2009 de VincentVega Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 19, 2009 Autor Share Postat Octombrie 19, 2009 sinnere, si eu ma judec la campina. viteza, bat-o vina. bafta la procese, poate ne vedem pe acolo, eu am urmatoarea infatisare pe 30 a lu' noiembrie. altfel, nu te lua de monsteristii mei, ca niciunul nu a dat 1.500 de euro pe mobra, esti prost informat. oricum, ducati rulz bre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maxzye Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 eu fac anul decat nu am permis, multumiri depline pol(u)itiei romane, asadar.. cand nu o ard ilegal pe 2/4 roti, folosesc metroul si .. citesc. Sincer ma declar pe deplin satisfacut de compromis, am reusit sa citesc in anul asta cat nu am citit in ultimii 10 la un loc. this is great.. macar cu atata lucru sa ma aleg.. Cand tzoi trage una peste botu' ala... zzzzzzgura mah-tii de dobitoc! Mai si spui la toata lumea cat de andicapat esti! Taci draq! 3 Dosare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 19, 2009 Autor Share Postat Octombrie 19, 2009 mai bine un tzoi de tuica. oricum, bun mesaj de la asta a lu' Maxzye. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maxzye Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 mai bine un tzoi de tuica. oricum, bun mesaj de la asta a lu' Maxzye. Pai da! Ca cand ii spunea lumea "Bah nu mai merge, bah da-l in mortzii lui de bemveu, nu mai merge cu el, ca bate la ochiu' de militzian, el nimik, betmen, betmen... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 You play with fire, you get burned sau Sometimes, you eat the bear,sometimes the bear eats you sau Some days you're the fly,some days you're the windshield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 hai frate ca nu-i chiar asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate