monsteristu' Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2009 ierbare, trebuia sa stii de mult ca eu am mereu dreptate. hehehehe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 hehehehic. http://www.4tuning.ro/poze/moto-atv-73/EIC...oza-183474.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 13, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2009 bah, va mai dau o sansa. am vorbit cu fiul lu doamna jurca, alias neamuu, si am fost informat ca vremea e buna in uichend. bagam si noi ceva kilometri sau stam ca viermii in balegarul asta de bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Nu e domne, am fost vreo 5-6 oameni. Ce-i drept mai de pe la 8 asa, ca si eu am crezut ca sunt singur ))) Pardonez atunci, doar pana la sapte jumate. Acu' imi pare rau ca nu am mai stat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 bah, va mai dau o sansa. am vorbit cu fiul lu doamna jurca, alias neamuu, si am fost informat ca vremea e buna in uichend. bagam si noi ceva kilometri sau stam ca viermii in balegarul asta de bucuresti? Spune unde ai de gand sa mergi.Eu sunt dupa tura de noapte, dar daca suna ok vin cu voi Mesaj completat Pamantul catre Marte, unde mergeti-mergem maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2009 gixxule, am fost spre alexandria - videle bla bla, vreo 200. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 gixxule, am fost spre alexandria - videle bla bla, vreo 200. Pai si nu puteai sa spui inainte sau a fost monster meeting exclusiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2009 a fost pe dracu monster miting, am fost doar eu cu neamuu, dar avand in vedere faptul ca am stat pana la trei noaptea cu nasu' in alcoale, cand m-am trezit m-am urcat pe mobra si dus am fost. Mesaj completat am un loc liber in garaj. 25 de euro pe luna, zona favorit. 0753379594. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kykobaw Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 (editat) salut baietii am de vanzare o mobra ieftina se vinde doar asa cum arata 999s-2005 fabricatie 20000 km stradali netrantita pregatita de curse o data am fost la serres cu ea nu e nici un secret acum este inmatriculata are :roti de R usoare ,ambreiaj(slippery clutch) cilindru receptor,discuri noi ,cadru fata spate de R,diverse din carbon ,rezervor+pompa benzina noi (18l),ghidoane vario manete scurte toate astea nu stiu cat valoreaza dar rotile carenele si rezervorul sunt undeva la 2000 eur la criza.pretul motocicletei este de 9000 eur un pic discutabil. aveti numarul meu cine este inbteresat ma poate suna numai bine Mesaj completat am si 2 locuri in garaj libere 50 /luna nu e garajul meu este al unui prieten nu este incalzit dar este inchis cine vrea la fel call: 0040733749749 se asigura transportul spre garaj,contra cost in functie de distanta tot la numarul de mai sus mentionat chiar si pana la dorohoi daca e nevoie Mesaj completat mai am si un rezervor de monster cine doreste la 450 eur poate fi al tau fara nici o sgarietura si fara pompa ,din plastic cu dunga portocalie de s2r 800 ,va astept Editat Noiembrie 17, 2009 de kykobaw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Misto motorul, vazut-placut pe Serres Din pacate mult peste buget Mesaj completat Azi sunt 15 grade, vine cineva diseara la academie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2009 eu nu vin ca-s la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 (editat) in weeknd imi bag motoreta la iernat asa ca merita o ultima 'tura' la academie pe anul asta Editat Noiembrie 18, 2009 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2009 blondule, eu zic sa te mai gandesti. e lung si periculos drumul pana la academie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 blondule, eu zic sa te mai gandesti. e lung si periculos drumul pana la academie. am facut o analiza inainte sa postezzz, suntem profi man adica intelegi, da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2009 mdeah, profi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 (editat) desmosedici vs ferrari scuderia Editat Noiembrie 18, 2009 de Symbolic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kykobaw Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Misto motorul, vazut-placut pe Serres Din pacate mult peste buget Mesaj completat Azi sunt 15 grade, vine cineva diseara la academie? fac rate in ''magazinul'' meu propiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 fac rate in ''magazinul'' meu propiu Ala inscriptionat "Ducati" ? Arata intr-un mare fel Mesaj completat Tot la 7 ...7 si ceva, fix, a ramas? Eu vin oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Dragi prieteni, Tinand cont ca nu am postat de ceva timp va fac o mica propunere: sa organizam mica mare intalnire ducatistica de iarna. (desmoriders+monsterlounge). Vin fiert, pastrama si alte cele bunatati intr-un cadru organizat. Al vostru preten, Coco_monsters2r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 aduc eu pastrama!dar sa ma anuntati cu 2 sapt inainte!sa ma duc la valcea s-o iau!Cine aduce vin rosu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2009 (editat) bah coco, intalnire online poate, pe forumul www.lagratarcumamasoacra.ro . Editat Noiembrie 19, 2009 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 aduc eu pastrama!dar sa ma anuntati cu 2 sapt inainte!sa ma duc la valcea s-o iau!Cine aduce vin rosu?? Daca spuneti cand si unde ma ofer eu - am deja 5 litri acasa, productie proprie (zona Manastirea, Calarasi) si daca nu e cu suparare putem suplimenta si cu ceva palinca de Prahova PS: Precizez ca singura legatura cu topicul asta sunt cei cativa Ducatisti pe care ii cunosc Motorul si scoala vin in primavara Mihaela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 (editat) eu vin cu incalzitorul, am un lot de 56 grade - maramures style - tota asa de 1 decembrei, sau mai repede ? 2008: http://desmoriders.ro/index.php?option=com...d=2&lang=ro Editat Noiembrie 19, 2009 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Asteptam detalii finale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2009 ar putea fi ca anul trecut la andu si la cristi. dar sa vedem ce disponibilitate au ei. ideea de principiu e sa aducem fiecare cate ceva, un mic, o fleica, o pastrama, un copanel, un vinut ori o bere si sa bagam pe toate la ghiozdan, ca am auzit ca iarna-i grea, omatu' mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate