alexutzu_liv Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 http://www.offroadarena.ro/index.php Sambata, 28 noiembrie 10:00 – 13:00 – Prima sesiune de calificari 13:00 – 14:00 – VIP Drive 14:00 – 17:00 – A doua sesiune de calificari Duminica, 29 noiembrie 10:00 – 12:30 – Desfasurarea primei parti a competitiei 12:45 – 13:15 – Trial Show cu Julien Dupont 13:30 – 17:00 – Desfasurarea celei de-a doua parti a competitiei si finalele 18:00 – Festivitatea de premiere Poate intereseaza pe cineva! In Tineretului! In spate la Palatul Copiilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 blondu, daca imi bagi pe mail fontul te rezolv eu. momentan sunt cu netul de la hotel si se pare ca e ceva acces limitat la siteuri cu download-uri gratis. in istanbul nu am apucat sa vad in 2 zile decat 3 motorete serioase: un fireblade 2008, un harley si un monster 900. restul numai scuterica si 125 cc, toti bezmetici. sa apucam sa ne regasim cu bine. m-as lipi la cristi si andu dar servesc la tg mures pe 1. gramezi de pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 28, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2009 salut niculae. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 salut niculae. salut liviu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2009 maine, incepand cu ora 14.00, ne petrecem la andu si la cristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Am dus italianca acolo unde ii place ei mai mult...La malul marii Din pacate/fericire am dus-o fix de 1 Decembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Am dus italianca acolo unde ii place ei mai mult...La malul marii Din pacate/fericire am dus-o fix de 1 Decembrie next time... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 mai baieti...foarte frumos, ne-am simtit excelent multzamiri organizatorilor si celor care au pus umaru la intalneala anului va pup 4 beri frumosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Bine zice fratele Mo Weed ... A fost o petrecere superba si toata lumea s-a simtit bine . Vreau sa le multumesc tuturor celor care au pus totul la cale si au contribuit la realizarea acestei intalniri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 am pus o parte din poze in galeria foto de pe desmoriders: http://desmoriders.ro/index.php?option=com...d=2&lang=ro cine mai are si alte poze, dati un semn. monsteristule, mi-ai promis ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 monsteristule, mi-ai promis ceva nu uita ca si tu mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 e rezervat zaire, poate ne vedem saptamana care vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 8, 2009 Autor Share Postat Decembrie 8, 2009 am o aripa de fata de monster neagra. o vrea cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 http://www.ducatinewstoday.com/2009/12/tri...50-imola-racer/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 Aripa neagra nu-mi trebuie , da` niste poze de la party ai putea sa bagi si tu (valabil pentru toti care au avut aparatele cu ei ) . Sau n-ati developat filmele inca ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 Aripa neagra nu-mi trebuie , da` niste poze de la party ai putea sa bagi si tu (valabil pentru toti care au avut aparatele cu ei ) . Sau n-ati developat filmele inca ??? o parte din poze le-am pus pe desmoriders, am primit in seara asta cateva poze si un filmulet de la mada, sper sa le pot pune maine si pe acestea http://desmoriders.ro/index.php?option=com...d=2&lang=ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Pe cele puse de tine le-am dat jos de atunci . Merci ! Dar Desmo nu-mi mai merge de vreo trei zile . Nu se mai deschide . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 9, 2009 Autor Share Postat Decembrie 9, 2009 cristache, mada lucreaza acum la poze. o sa apara in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Pe cele puse de tine le-am dat jos de atunci . Merci ! Dar Desmo nu-mi mai merge de vreo trei zile . Nu se mai deschide . cum sa nu mearga... cred ca ai tu o problema la cache. merge sigur, incearca sa apesi un F5 cand esti pe desmoriders.ro Mesaj completat cum sa nu mearga... cred ca ai tu o problema la cache. merge sigur, incearca sa apesi un F5 cand esti pe desmoriders.ro am pus si restul de poze si un filmulet http://desmoriders.ro/index.php?option=com...d=2&lang=ro http://desmoriders.ro/index.php?option=com...=21&lang=ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_mstr Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Salut baieti, am si eu o problema cu ambreiajul ori a murit de tot ori s-a stricat ceva la el da nu prea ma pricep. Se trage foarte usor si nici nu mai decupleaza ori il mai apuc si prinde foarte foarte jos abia ii dau drumu maxim 1 cm si prinde.. Ce e de facut e posibil sa numai aiba lichid? sau trebuie schimbat cu totul? Oricum ma intereseaza cam la ce bani o sa ma duca sa-l fac??? Astept pareri MS mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 9, 2009 Autor Share Postat Decembrie 9, 2009 dane, ai mesaj privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 (editat) dane, ai mesaj privat. scrie mah ,sa stie tot poporul!! La o prima aruncare verifica daca ai lichid in instalatie(bidonasul de langa maneta de ambreiaj), daca problema persista, mai mult ca sigur vei fi nevoit sa schimbi pistonasul care actioneaza CV. Bafta! Editat Decembrie 9, 2009 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 9, 2009 Autor Share Postat Decembrie 9, 2009 pai nu ma zaire, ca eu l-am intrebat in mesaj de ce si-a luat ducati, nu stia ca e de chacat si alte alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_mstr Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Ms pentru mesaj o sa i pun lichid prima data sa vad daca merge asa si daca nu o sa fac rost de bani si o sa l schimb.. Pana acum oricum numai probleme am avut cu el semeringurile schimbate si tot scapa ulei si cred ca trebuie sa i schimb furca si pierde ulei pe jos si nu imi dau seama de unde am fost si la andu si la prima privire nu si a dat nici el seama... oricum totul se rezuma la BANI.... Mesaj completat Si am uitat sa intreb ce tip de lichid de frana ii trebuie?? e model 98 de 600... MS Sper sa nu radeti de mine dar sunt la inceput cu partea tehnica a motocicletelor. Mesaj completat Si am uitat sa intreb ce tip de lichid de frana ii trebuie?? e model 98 de 600... MS Sper sa nu radeti de mine dar sunt la inceput cu partea tehnica a motocicletelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Mesaj completatSi am uitat sa intreb ce tip de lichid de frana ii trebuie?? e model 98 de 600... MS pai, vezi ca scrie pe rezervorul ala de la lichidul de frana. la mine, M600 din 99, la fata cere DOT 3-5 si la spate DOT 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate