Mo Weed Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 oameni buni, am zis io că nu mai intru pe topicu' ăsta să comentez, da' văz că se pune pe comicăreală , nenea krupp, să-mi iau popcornu' ? Âşi acu' trebi importante, îmi făcu' plăcere să călătoresc cu dumneavoastră, deÂşi ca pilot n-aÂş îndrăzni fiindcă alergați cam tare pentru puterile mele (, na că v-am pârât!)...am niÂşte poze cu voi la bâlea...de pus în ramă, nu alta unde sunt pozele de care tot vorbiti....sa vad si eu!!! au ajuns pe ftp?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 unde sunt pozele de care tot vorbiti....sa vad si eu!!!au ajuns pe ftp?? not yet .. va zic eu cand sunt acolo .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 noi NU alergam tare .. doar zburam prea jos .. f tare asta, de unde ai luat-o ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) da, da, da, cele făcute de mine sunt de pus în ramă . sunt de înrămat datorită subiecților, nu datorită pozarului. nu-s încă pe ftp fiindcă îs la muncă, dar ajunge liviu acas' Âşi poate le pune el. Editat Iulie 9, 2008 de gunix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 noi NU alergam tare .. doar zburam prea jos .. f tare asta, de unde ai luat-o ?? din putul gandirii .. altora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 da, da, da, cele făcute de mine sunt de pus în ramă . sunt de înrămat datorită subiecților, nu datorită pozarului. nu-s încă pe ftp fiindcă îs la muncă, dar ajunge liviu acas' Âşi poate le pune el. Tanti, cine e Liviu? Si cine e subiectii aia? A fost si Gia la drum cu voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 maaa, tie ti-a ramas gandul la chiloteii aia cu ducati Tanti, cine e Liviu? Si cine e subiectii aia? A fost si Gia la drum cu voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 O daaaa..... Mai vreau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) liviu sunt eu ma. vai de capu' tau, nica nu stii. Editat Iulie 9, 2008 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 liviu sunt eu ma. vai de capu' tau, nica nu stii. Nu stiu ma cine esti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 place poza mah? cand se face fetepeu pun mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 se pare ca nimic nu prinde mai bine la asistenta decat balacareala sunt vreo 12 forumisti conectati direct la sursa....nu a avut canapeaua atata audineta de cand s-a inaugurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Ce ma? E poze superbe ma! Bravo la photographa ... Si da, noo ne place balacareala, ca e balacareala cu bun simt.... Bravo 9, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 tu vorbesti mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 tu vorbesti mah ce facem mah?? acu dam din casa.... vrei sa ne cunoasca lumea si dupa moace?? p.s. bine a iesit zair in poza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 cine e alcoolistu ala cu capulapalma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 ba nu mah, mai bine a iesit in asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 GIA, simt asa o aroma de pitzipoanca dinspre tine. adica ai toate caracteristicile uneia. te pozezi pe vehicul si te dai la lume asa cum fac alea de pe hi5. apoi trimiti poze cu dezbracaciuni. mai multe detalii aici: www.pitizipoanca.org. ia zi, te regasesti? Ce ai monsteristule cu chilotzii lu' domnisoara ? Si in plus arata foarte bine ca decor in showroom! Apropos si io am chilotzi cu Ducati. Va pupa tata si ne vedem diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 aaaa, am crezut că ai Âşi hypermotardu' ăla din poză, care nu e superbike. anyway, merci de răspuns....faini chiloți, vezi că e un monsterist care caută, poate îl ajuți blondu mm caută aÂşa ceva. CE DISTRACTIE pe forum, ce fac femeile astea... cum a postat noua monsterista cum s-au agitat apele iar despre lenjerie, eu vreau setul rosu cu ate albe, dar merge si cel de la gia (nu imi este clar daca e costum de baie sau doar chiloti) diseara la 8 nu mai ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 vad ca ai si tricou cu ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 cine e alcoolistu ala cu capulapalma? nici eu nu il stiu... dar cred ca a fost surprins cand intrase in contact cu cochilu ala din sibiu care se dadea mare motociclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) Baaaaa... Ie voie pe forum cu poze mai despuiat?? Editat Iulie 9, 2008 de coco_monster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 carnatu asta cine o fi, ca am uitat cum il cheama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 da' tre sa fie cu ducati! Baaaaa... Ie voie pe forum cu poze mai despuiat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 iata si ultima inventie in materie de filmari motoretistice. apropo, bai doru, ce faci cu alea 7 casete filmate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate