titi_rulment Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Bai baieti...vreau sa-mi vand bicicleta...o am de noua de anul trecut,am dat 650 Ron pe ea,e in stare super ok,nu am mers decat prin oras.Este Rockmachine Manhattan cu roti pe 18,tehnica Shimano,furca telescopica pe fata.Nu am poze cu ea,insa e albastra.Asta-i o poza de pe net.Pret 300 Ron fix tel 0741660232 sau pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 tu esti vinovat. nu mi=ai dat tu bere la subsol. de aia. lasa ca te inhat si eu cand te prind. Scorul este 5-3 in favoarea mea, daca imi aduc bine aminte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 28, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2010 titele, sa mor daca am auzit vreodata de roti de 18. exista roti de 24 de inch (pentru copii), de 26 de inch (alea de pe mtb) Âşi de 28 de inch (alea de pe cursiere si bicla lu doamna maria de la guerrilla). in fine, daca vrei sa dai junghiul ala, pune si tu macar poze reale, ca altfel iti iau anuntul si ti-l bag pe unde fasai tu din cand in cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Ba moldovene, te-ai facut al dreaq de cind te-au uns astia moderator,eh?...ia sa iei tu motocoasa aia stihl si sa-ti mai tai unghiile de la chisoari ca nu te mai incap bocancii ...apropos...stii ce-i ala CHILOT...sau PIRON? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 28, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2010 nu, da tu stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 nu, da tu stii? Da' ce are ma bicicleta omului? E si albastra.... ce ai cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 28, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2010 fănele, ai dreptate, e mai bună ca a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Gheilordule! E o bicla de dimensiuni normala,probabil prea inalta pt rasa ta ariana!Sau aeriana! ) Mesaj completat Gheilordule! E o bicla de dimensiuni normale,probabil prea inalta pt rasa ta ariana!Sau aeriana! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2010 tu vorbesti ma, care nu ajungi la semafor cu chicioarele pe jos. bleah de aici. vezi ca son voia sa-si ia bicla. pune niste poze reale si poate il aburesc eu sa ti-o ia, dar dai o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsterztr Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 sal am de vanzare un monster 620 dd 2006 11000km ghidon+mansoane+capace ghidon rizoma stop+semnale led tobe carbon mivv pret 4500 euro inclusiv toate piesele originale sau 3800 euro cu tobele originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Te intereseaza schimb cu vitezana? ...am o bijuterie de 916 ...dar vreau ceva linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsterztr Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Te intereseaza schimb cu vitezana? ...am o bijuterie de 916 ...dar vreau ceva linistitMesaj completat Te intereseaza schimb cu vitezana? ...am o bijuterie de 916 ...dar vreau ceva mai linistit Mesaj completat Te intereseaza schimb cu vitezana? ...am o bijuterie de 916 ...dar vreau ceva mai linistit nu prea le am cu "vitezanele" prefer naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Ia la tata vitezana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2010 monsterztr, de ce o dai frate? arata bine de tot. cati km are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Are cineva de vanzare un cablu de acceleratie pentu M600? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 salutare, am si eu o intrebare comunitara: care stiti pe cineva care vopseste frumos si cu tact motorete? (mai precis rezervoare, ca asta ma intereseaza) daca se poate si la un pret acceptabil. am auzit ca "ducatistii albi" (mr. 620 alb si 749 alb ) au trecut si ei pe la vopsitorit. poate "stie ei" mai bine... ? multam anticipat pentru raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsterztr Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 (editat) arata si merge super, are 11.000 km, m-as baga la un monster 1100 sal am de vanzare un monster 620 dd 2006 11000km ghidon+mansoane+capace ghidon rizoma stop+semnale led tobe carbon mivv pret 4500 euro inclusiv toate piesele originale sau 3800 euro cu tobele originale Editat Ianuarie 31, 2010 de monsterztr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 @PzKpfW Vorbeste cu Stefan_Sv650sf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 @PzKpfWVorbeste cu Stefan_Sv650sf. aka feȘtan, alias făNel von Micu. Mai este cunoscut si sub numele de "Sticky Fingers" , "ghEilord" , "ăla-care-își-prinde-degetele-în-lanț" I te poti adresa cu formula "ce face ma frac-tu?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 pun sapt asta...nu prea am timp/....bai frumos monsterul negru...stiu eu o gagica ce l-ar lua.vb maine cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar77scv Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 (editat) SALUTARE FANI DUCATI AM SI EU DE VANZARE CEVA CE POATE V-AR PLACE LA CAREVA E VORBA DE PANTOFI DE LUCRU FTG-DUCATI. MODELUL FACE PARTE DIN ECHIPAMENTUL DE LUCRU AL ANGAJATILOR DE LA FABRICA DUCATI. SANT NOI,MARIMEA 43 .AU BOTUL INTARIT CU METAL,ANTISTATICI,TALPA CU SHOCK ABSORBER SI REZISTENTA LA ULEI,COMBUSTIBILI,ETC. SANT CEI DIN POZA DAR NU AM CUTIA ORIGINALA. PRET 70 EURO NEGOCIABIL INFO LA TELEFON: 0749887114 CRISTI /index.php?...849&st=1040 Editat Ianuarie 31, 2010 de ar77scv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 nenea pungademaruntis... nu invata oamenii la prostii! vad ca te plictisesti de cand nu mai ai motoreta... te dai aci pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Domnule Mototul, vezi că eÂşti offtopic !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 curatenie la garaj.....3 pungi de gunoi cu resturi .....10peturi bere .....1 bidoi vin 5L.....1 apa minerala 0,5 .....cico la 1,5 L.....'rati ai drq de betivi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 aka feȘtan, alias făNel von Micu.Mai este cunoscut si sub numele de "Sticky Fingers" , "ghEilord" , "ăla-care-își-prinde-degetele-în-lanț" I te poti adresa cu formula "ce face ma frac-tu?" Buei nicalai... ti ai luat motocicleta si nu ne ai zis si noua??? Ce cati pe forumuri de motoretisti ma? Te au banat si pe tine de pe biciclism? you like fish sticks??? are you a gay fish?? de te ai facut asa "dolofăNel"?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate