monsteristu' Postat Aprilie 22, 2010 Autor Share Postat Aprilie 22, 2010 Salut, Nu de mult timp am si eu un monster din 1998 si as fi interesat daca imi puteti recomanda un magazin sau pe cineva ce imi poate aduce piese si accesorii originale. As fi interesat de aparatorile laterale de langa sa, de maneta de frana si de pedala de frana spate. Multumesc.! greu de gasit ce cauti tu. alea au cea mai mare cautare, pentru ca toti care pica rup manetele si pedalele de frana si viteza. in momentul de fata nu e niciun monster la dezmembrare prin romania, asa ca iti ramane varianta ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Nu vrea nimeni un ST4 ieftin, la superoferta...Pe 1 am in plan vreo 2000+ km prin tara si imi trebuie un enduro pt asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeama Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 de unde ai cumparat ? De la userul ROMI3 a sosit in mai putin de 24 ore (de la Cluj) Mai are una pe stoc pentru cine este interesat.Pretul este de 110 roni(plus transportul) si este identica cu cea originala. http://www.kedo.com/products/41454/1/1.html Pt cine mai intereseaza ca piese ne-originale montate pe Monsteru meu am mai pus 2 senzori de ture(cititori) de la un atv chinezesc (intra la fix) si rulmentii de la jug,cu greu i-am gasit la paneuro se potrivesc cu cei de la roata spate de la un fiat polonez.Asta pt Monster 600,la 620 sint alt tip de rulmenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 greu de gasit ce cauti tu. alea au cea mai mare cautare, pentru ca toti care pica rup manetele si pedalele de frana si viteza. in momentul de fata nu e niciun monster la dezmembrare prin romania, asa ca iti ramane varianta ebay. Exista o pedala frana de monster ( horia doctoru )...maneta frana la magazin...mergi cu aia rupta sa se potriveasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 bhaaaai... au incercat sa-mi fure monsterul. il tin de cateva luni in locul asta, chiar in fata salii palatului. am gasit urme pe la disklock si motorul a fost scapat pe jos, de pe cric: maneta indoita, toba zgariata (si mai tare), oglinda zgariata... alarma si-a facut treaba, s-a dat de ceasul mortii de a iesit juma de bloc pe geam (sirena face altfel decat cele de la masini). mai mult ca sigur au fost niste agarici curiosi si a fost vina mea ca n-am mai pus husa, i-a tentat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 LUME LUME !!!! Maine la ora 12 la academie adunare mare in vederea vizitarii salonului moto !!! Pana acum si-au anuntat prezenta: SON TUDORILA STEFAN DANIEL NEAMU COCO Lista este deschisa doritorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 23, 2010 Autor Share Postat Aprilie 23, 2010 daca ai muta ora la 16.00, as veni si eu. abia atunci ies de la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Pai la 18 se inchide expozitia. Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 bhaaaai... au incercat sa-mi fure monsterul. il tin de cateva luni in locul asta, chiar in fata salii palatului. am gasit urme pe la disklock si motorul a fost scapat pe jos, de pe cric: maneta indoita, toba zgariata (si mai tare), oglinda zgariata... alarma si-a facut treaba, s-a dat de ceasul mortii de a iesit juma de bloc pe geam (sirena face altfel decat cele de la masini). mai mult ca sigur au fost niste agarici curiosi si a fost vina mea ca n-am mai pus husa, i-a tentat... /index.php?...8&hl=alarma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 LUME LUME !!!! Maine la ora 12 la academie adunare mare in vederea vizitarii salonului moto !!! Pana acum si-au anuntat prezenta: SON TUDORILA STEFAN DANIEL NEAMU COCO Lista este deschisa doritorilor. ba nene, hai sa ne vedem si noi la 11 mai bine, daca nu va e cu deranj. nu de alta, dar oricum o sa dureze cel putin 30 de min pana vine lumea, ca sa nu mai zic de drum. si eu la orele paispezece (14:00) intru la munca să poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 eu sunt la munca pana la 12 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 se anunta si blonzii + mada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 cumpar oglinda dreapta originala de ducati monster 600 din 2005. tel:0752447970; ID:septimiu_21, astept oferte doar pana diseara multumesc celor care-mi raspund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 joi seara voi fi la Amckart cu motoreta. daca vreti, puteti sa veniti sa dam o tura de circuit. cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 27, 2010 Autor Share Postat Aprilie 27, 2010 faci cinste fiule? sau doar vrei sa te admiram cum polizezi tu scaritele. ps. ai schimbat piatra la polizor? daca da, sa mi-l dai si mie sa polizez un pic capetele de la ghidon, sa ma dau si eu rotund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 cumpar oglinda dreapta originala de ducati monster 600 din 2005. tel:0752447970; ID:septimiu_21, MAI ASTEPT OFERTEmultumesc celor care-mi raspund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 cumpar oglinda dreapta originala de ducati monster 600 din 2005. tel:0752447970; ID:septimiu_21, astept oferte doar pana disearamultumesc celor care-mi raspund http://www.wemoto.co.uk/ http://romimoto-piese.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_mstr Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Imi vand Ducatiu !!! An '98 stare buna cu mici defecte optice care se vad in poze, cauciucuri bune, placute fata spate schimbate, filtru aer sport nou, scarite sport, ulei si filtre schimbate, carburator curatat si sincronizat, tobe de carbon-sunet deosebit, pret 1900 E NEGOCIABIL. Contact: 0756348276 .. la orice ora.. numai bine !! http://bikeshop.ro/handler.php?act=view&am...m&ID=287128 - pentru poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 faci cinste fiule? sau doar vrei sa te admiram cum polizezi tu scaritele. ps. ai schimbat piatra la polizor? daca da, sa mi-l dai si mie sa polizez un pic capetele de la ghidon, sa ma dau si eu rotund. fac cinste cu berea pe care o bem înainte să ne dăm. e bine așa? și asta doar dacă vii cu cucoșu'. nu dau nimica dacă vii cu GS-u'. parcă tu erai monsteristu', nu șasesutecincizecigeseistu' ps: piatră n-am schimbat, polizor n-am. de ce? că n-am capete de ghidon. heheeei Mesaj completat .. si ca tot imi amintesc de faptul ca se deschisese la un moment dat discutie aici de pus roti spitate pe Monster, iaca am gasit unul (si de vanzare). See for yourselves: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 un prieten are de vanzare 4 perechi de cizme moto dainese la un super pret. cizmele sunt noi. http://desmoriders.ro/index.php?option=com...id=9&id=286 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinjan Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Am gasit cum pot modifica ambreiajul pt monsterul meu de 620 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 29, 2010 Autor Share Postat Aprilie 29, 2010 foarte tare uai elvis. daca stia coco ce ieftin e sa-ti pui zurgalai pe mobra, cu siguranta ramanea la scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Am gasit cum pot modifica ambreiajul pt monsterul meu de 620 gata! nu mai vand nici eu Monsteru. nah ba Ducati ca v-au tras-o spaniolii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 29, 2010 Autor Share Postat Aprilie 29, 2010 bah angel, nu te da dupa cires, cum a fost la circuit? ai slefuit scaritele sau....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 baieti, vin si eu cu 2 intrebari la voi: 1. ce tip benzina bagati, si de unde? 2. la cate turatii schimbati vitezele? (620 din 2002) - nu am gasit nimic p net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate