monsteristu' Postat Iulie 7, 2010 Autor Share Postat Iulie 7, 2010 serbane, probabil vrei sa zici la multi ani moweed, ierbaru, teleleu. oricum, ii urez si eu la multi ani, cine stie, poate ma aleg cu vreo bere. ps. azi e miercuri, deci e intalnirea monster lounge de la academie, ora 19.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 serbane, probabil vrei sa zici la multi ani moweed, ierbaru, teleleu. oricum, ii urez si eu la multi ani, cine stie, poate ma aleg cu vreo bere. ps. azi e miercuri, deci e intalnirea monster lounge de la academie, ora 19.00. atunci iti zic si eu LA MULTI ANI SI LA MULTI BANI ....... poate ma aleg cu vreo iarba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 daniele, ti-ai luat bre mobra din service? Dap... fuge bine de tot, se simte diferenta... O sa ies din oras in weekend-ul asta si o testez. Acum urmeaza sa o vopsesc si e ca noua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 (editat) ps. azi e miercuri, deci e intalnirea monster lounge de la academie, ora 19.00. be there, or be square ! Editat Iulie 7, 2010 de BoogA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 atunci iti zic si eu LA MULTI ANI SI LA MULTI BANI ....... poate ma aleg cu vreo iarba merci frumos mai baieti, sunteti niste scumpi cu prima ocazie cu care ne vedem si bere, si iarba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 salutare ducatistiii cu mare durere, mare mare, anunt ca fratele mai mare al taxiului se dezmembreaza ... are cadrul fisurat si ambele cartere sparte + alte cioburi... pana acum am dat bordul si electrica, baterie, far, air box, rezervor(ne e sigur), motor, cadru si mici maruntisuri au mai ramas: frane fata sapte (tot sistemul), janta spate, bascula, amortizoar spate, amortizoare fata (s-au deplasat putin dar sunt ok), tobele standard, toba leo vince + galerie, cablu ambreiaj si acceleratie, un scut motor in tipla (nu am apucat sa il pun pe motor inca), un set de oglinzi, konso cred (tot in tipla), scarite pasager, si alte obecte care nu -mi vine ele in mintea mea umffumurataaa... si... daca in weekend castig la pokereee imi caut un monster de 1000 (s2r sau s4r) si... asfat uscat pentru pretinii care are, care are cu ce bre numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ologu Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 vreau eu scaritele cu tot cu suporti... daca se pupa cu monster de 750 din '96. daca le dai separat vreau doar suportu din dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Intrebare.... Vreau sa-mi reconditionaez saua. Stie cineva pe unde as putea sa fac asta, in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 vreau eu scaritele cu tot cu suporti... daca se pupa cu monster de 750 din '96. daca le dai separat vreau doar suportu din dreapta pot sa ti-o dau doar pe cea din partea dreapta (trebuie sa verific daca mai exista) doar ca... nu se prea potriveste de la s2r lam750. (cel putin asa stiu eu...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ologu Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 pot sa ti-o dau doar pe cea din partea dreapta (trebuie sa verific daca mai exista) doar ca... nu se prea potriveste de la s2r lam750. (cel putin asa stiu eu...) daca nu e modelul asta, n-am ce face cu ea oricum merita incercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 daca nu e modelul asta, n-am ce face cu ea oricum merita incercat nu pre merge... Mesaj completat daca nu e modelul asta, n-am ce face cu ea oricum merita incercat nu pre merge... dar incercam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ologu Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 mda... nu se pupa merci oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 13, 2010 Autor Share Postat Iulie 13, 2010 danny, darian face sei foarte misto. multi monsteristi si le-au reconditionat/modificat la el si au fost foarte multumiti. baga un ochi in topicul lui si cauta-l: /index.php?...=291524&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 danny, darian face sei foarte misto. multi monsteristi si le-au reconditionat/modificat la el si au fost foarte multumiti. baga un ochi in topicul lui si cauta-l: /index.php?...=291524&hl= Liviule, cand te gasesc pe la garaj? sa vin sa bem o bere...asa mai pe seara-noapte... Trebuie sa te cinstesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 se baga cineva la un drum pana la mare in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Caut sa cumpar fibra de sticla, dar sa vina cu tot cu intaritor si rasina...poate si cu ceara.... Cunoasteti pe cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 se baga cineva la un drum pana la mare in weekend? se baga cineva pana la sighisoara si inapoi, sambata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 eu merg pana in BV, pe valeni sambata dimineata se baga cineva pana la sighisoara si inapoi, sambata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 (editat) Baieti, bestiuta mea inca la vanzare ... anunt okazii E negociabil pretul, bate un s2r la usa ... deci sunt flexibil. Va salut respectuos de pe coasta de vest Editat Iulie 15, 2010 de VincentVega Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 15, 2010 Autor Share Postat Iulie 15, 2010 vand si eu o monstruozitate de monster 620 street ie, rosu, cu 30.000 km. cer 3.000 de euro pe ea. telefon: 0753.379.594. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 vand si eu o monstruozitate de monster 620 street ie, rosu, cu 30.000 km. cer 3.000 de euro pe ea. telefon: 0753.379.594. Parca vad ca depui cere de schimbare a user-ului in GSistu' Apropo, eu stau aproape 2 saptamani in locul ala minunat cu multi munti (inclusiv Venus )... Poate ai vreun drum si bem o bere, facem un gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 se baga cineva la un drum pana la mare in weekend? pe mine ma cam roade nestarea.. ca abia am schimbat kitu' de lant =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 pe mine ma cam roade nestarea.. ca abia am schimbat kitu' de lant =)) da-mi un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Domnu' Gixu, tind să cred că "musiu" monsteristu' ar trage mai degrabă înspre TA , GSu' e prea bicicletă de fete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexix_art Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 M-as baga si eu la un drum pana la mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate