TRX-er Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 salut ducatisti! am si eu nevoie de manualul de service pt ducati monster 600 DD din 1995! preferabil haynes-ul in engleza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 salut ducatisti! am si eu nevoie de manualul de service pt ducati monster 600 DD din 1995! preferabil haynes-ul in engleza Le gasesti aici. Bafta la mesterit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 @Alex. ce zice mada, are dreptate. noi niste sfaturi putem sa iti dam, in limita cunostintelor. dar daca ai numarul lui cristi, nu cred ca ai nevoie de altceva decat sa ii dai un telefon si el iti da orice raspuns vrei, pt ca este super ok omul. @ZaiR. curelele nu sunt greu de schimbat, sunt foarte usor, diferenta e la intins, unde probabil ca a fost si eroarea la mine, de s-au rupt.(prea intinse) mai era pe net dupa analiza sunetului ca si in tutorial ceea ce eu nu am facut. am incercat doar sa le intind ca si celalalte. dar..... fapta e consumata. TRX-er. daca vrei cartea propriu zisa(ceea ce iti si recomand) cauto pe Ebay. vei vedea in realitate de ce. nu e nici ieftina nici scumpa. cu putin noroc ci minte o iei ieftin, daca stii sa cum si cand licitezi. eu mi-am luat la a mea, si difera fata de PDF. ai poze color, mai detaliata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 multumesc pentru link, si pt mana de ajutor!!! dar am incercat de mai multe ori sa descarc si nu mi-l deschide! cred ca am sa il caut sa il iau tiparit! asta dupa ce aduc monsterul acas! intr-adevar este diferenta mare intre manualul tiparit si pdf!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 uite asta daca "te tine buzunarul" este cel mai ieftin gasit. detaliile citestele tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 (editat) Editat Martie 7, 2012 de zar916 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 (editat) LA MULTI ANI BAIETI!!!!! LA MULTI ANI DUCATISTILOR!!!! Editat Martie 9, 2012 de mada_ykyS4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 LA MULTI ANI BAIETI!!!!! LA MULTI ANI DUCATISTILOR!!!! a fost ziua noastra si nu stim:)) ala e martisoru pt noi? moamaaaaaaaa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 LA MULTI ANI BAIETI!!!!! LA MULTI ANI DUCATISTILOR!!!! sarumana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 a fost ziua noastra si nu stim:)) ala e martisoru pt noi? moamaaaaaaaa. ziua voastra oficiala e pe 5 mai...dar azi sunt cei 40 de mucenici/cele 40 de pahare. martisor????fata daaaa......nu ma deranjeaza....motorul e martisorul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 (editat) ziua voastra oficiala e pe 5 mai...dar azi sunt cei 40 de mucenici/cele 40 de pahare. martisor????fata daaaa......nu ma deranjeaza....motorul e martisorul meu aha. uitasem de 9martie. azi nu am facut niciun sfintisor. mai mult eu am fost sfintisor. cat de martisor.... iti las motoru ca nu e genu meu, fataa..... ecu noi da da da... Editat Martie 9, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 LA MULTI ANI BAIETI!!!!! LA MULTI ANI DUCATISTILOR!!!! shame on me. am uitat sa iti spun la multi ani de 2 ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 shame on me. am uitat sa iti spun la multi ani de 2 ori probabil este din cauza faptului ca suntem mai "rarute" printre voi(3 sau 4 fete)....si am devenit ceva de genul "women with balls" ce model o fi????sau e 3 in 1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 "women with balls" ce model o fi????sau e 3 in 1? can ceva de genu. lady with balls motoru e un Jacobs..... 3in 1. oricum e un motor de terasa, sau intrunire. ceea ce il vad impractic si asta numi place deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 probabil este din cauza faptului ca suntem mai "rarute" printre voi(3 sau 4 fete)....si am devenit ceva de genul "women with balls" ce model o fi????sau e 3 in 1? hehe - dupa parerea mea toate tipele care sunt rideritze au un grad mai ridicat de "ballz" bine, nu cred ca nivelul de estrogen e mai scazut sau ceva doar ca e un lucru mai rar si de aceea - mai frumos si demn de apreciat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 (editat) stie cineva de unde pot cumpara plasticul incolor pentru semnalizatoare ? Poza Editat Martie 11, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 ai incercat pe bikeshop sa cauti de ex semnalizari. si sa vezi ce gasesti. sau www.okazii.ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 nope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Zair, cautam pe ebay.co.uk niste dracii pentru monstruletzul meu (la motorul de search am scris monster 695 de ex.) si mi-a dat vro 27 de pagini pline cu ce vrei si nu vrei. am vazut si semnalizatoare, si ce iti mai poti imagina tu acolo. sunt sigur ca o sa gasesti ce cauti si tu si asta la pretzuri modice ( undeva pe la 5-6 lire) Good luck searching. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Hello ducatistilor!!!! In week-endul acesta se anunta vremea frumoasa, pe care o asteptam cam de multicel asa......((sambata 14grade si duminica 18 grade))....vroaim sa stiu care dintre voi scoateti fiarele de la iernat si raspundeti prezent la o tura scurta, asa ca de inceput de sezon???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Hello ducatistilor!!!! In week-endul acesta se anunta vremea frumoasa, pe care o asteptam cam de multicel asa......((sambata 14grade si duminica 18 grade))....vroaim sa stiu care dintre voi scoateti fiarele de la iernat si raspundeti prezent la o tura scurta, asa ca de inceput de sezon???? Buna, Cu mare drag si nerabdare eu duminica... Sambata sunt prins. Va salut, Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 abia pe 19 imi vin cauciucurile luati-ma si pe mineeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 N-am gasit, daca vezi asa ceva pe acolo, lasa mi si mie un link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 abia pe 19 imi vin cauciucurile luati-ma si pe mineeeeeeeeeeee pai mergi cu ce ai acum...ca doar nu te ducem pe circuit....e iesire lejera asa.....ca sa ne si cunosti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Ma bag si eu:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate