Jump to content

Monster Lounge

Recommended Posts

alte modele de monster

Istoria cu numarul 282/1500 Desmosedici RR :)

Cele mai interesante poze sunt la revizia de 22.000 km. Iti explica cum sa faci ca sa vezi 80.000E impartiti printr-un garaj.

Ce este cel mai interesant e ca omul are pe langa modelul de sus, mai are inca un 998S iar pe amandoua le foloseste pe post de mobre touring. Mai multe povesti aici

Edited by ZaiR

• Replies 15.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

S-a testat!

"Simply put, Ducati’s Panigale astounded me with its sheer performance and its high level of refinement, plus it is mouth-wateringly stunning. The 1199 is a superb machine that had several jaded motojournalists considering buying one for themselves. It might even be the best sportbike ever made."

http://www.motorcycle.com/manufacturer/ducati/2012-ducati-1199-panigale-review-video-91235.html

al tau ?

Nu.. al meu nu e asa sexy :D Este ultimul 848 poznat, acum cateva zile. :cheers:

Ducati isi creeaza imagine in India cu o Multistrada 1200 si un Monster 796.

Edited by ZaiR

La rugamintea lui Alex Chiru va aduc la cunostiinta urmatoarele!

"DucatiÂştii Âşi iubitorii moto sunt invitați la Showroom Ducati BucureÂşti pe 25 februarie 2012, la orele 11.00 pentru a face cunoÂştință cu “ spiritul sportiv al unui Superbike Âşi atitudinea unui Fighter”.

Am tot cautat pe gugle in romania, un shop de unde pot cumpara - sau comanda niste tobe TERMIGNONI. Nu am gasit nimic :scratch: (ma intereseaza pt un monster de 620)

o sa ma caut, dar intre timp, stiti voi ceva ?

singurul site care comercializeaza asa ceva, l-am gasit aici -> http://www.moto24.ro/produse/piese-accesorii/evacuari-moto/termignoni--evacuari-moto-termignoni.html

acesta este pretzul ?

Edited by Alexdimi

Am tot cautat pe gugle in romania, un shop de unde pot cumpara - sau comanda niste tobe TERMIGNONI. Nu am gasit nimic :scratch: (ma intereseaza pt un monster de 620)

singurul site care comercializeaza asa ceva, l-am gasit aici -> http://www.moto24.ro/produse/piese-accesorii/evacuari-moto/termignoni--evacuari-moto-termignoni.html

acesta este pretzul ?

La DUCATI Bucuresti www.ducatibucuresti.ro

acesta este pretzul ?

Sau pe ebay.it.

Eu de acolo am luat pt Monster s4 si a fost foarte ok. Poti sa gasesti si second la un pret bun, sau asa cum spune Alex noi la showroom :)

Succes,

singurul site care comercializeaza asa ceva, l-am gasit aici -> http://www.moto24.ro...termignoni.html

acesta este pretzul ?

pe sait ala e pretul minim, scrie de la 569eur(pret banuiesc pt cea mai ieftina toba, si tu ai nevoie de 2), daca faci un calcul iti iese suma aia de acolo in lei. tin minte ca evacuarile de la monster cand le-am luat de la dealerul oficial pe vremea aia, in 2005, au costat 1100EUR :angryfire: doar 2 finale amarate fara alte smecherii, termignoni este o firma f scumpa. sunt si alte firme rezonabile, gugaleste roads italia .

Chiar vorbeam astazi cu Felician.

Noi am fi aprox 5 persoane. Plecare pe motociclete de aici. Dar si asa , posibil sa ne impartim intr-un grup de 2 persoane ( eu si fratele meu, are permis obtinut recent si mergem mai incet ) si alt grup de 3 persoane.

Cel mai probabil stabilim maine. Stiu ca mai sunt doritori din gasca celor care am fost acum 2 ani in Grecia si de asemenea mai stiu un alt grup de 4 ducatisti care merg pe motoare :)

Facem update in urma zilei de maine.

Asa la prima strigare sunt 9 persoane care stiu ca vor :D

Chiar vorbeam astazi cu Felician.

Noi am fi aprox 5 persoane. Plecare pe motociclete de aici. Dar si asa , posibil sa ne impartim intr-un grup de 2 persoane ( eu si fratele meu, are permis obtinut recent si mergem mai incet ) si alt grup de 3 persoane.

Cel mai probabil stabilim maine. Stiu ca mai sunt doritori din gasca celor care am fost acum 2 ani in Grecia si de asemenea mai stiu un alt grup de 4 ducatisti care merg pe motoare :)

Facem update in urma zilei de maine.

Asa la prima strigare sunt 9 persoane care stiu ca vor :D

ba dar pana in iunie mai ai de mancat Km si vei aduna suficienta experienta incat sa te tii de grup. ca doar nu o ardeti pe circuit si trebuie sa stai la sutimi diferenta de ei.

PS. eu cred ca iau avion din Dk spre italia, si la intoarcere vin pe motor ca mi-l aduc cu duba acolo sau o sa vina un amic pe el.

ramane de vazut ce concediu imi iau atunci, poate merg si incolo pe motor.

Edited by Crazy-devil

total de acord. asta urmeaza automat, ecavuare termo.. cum s-o numi :P

inca o chestie, daca spui ca ducati 620 este entry level, ce alt model imi mai recomanzi ? eu dispun de un buget undeva pe la 3000-3500 E maxim. in germania pe la pretul asta se invart monsterele. 3000-3500.

Salut! Vezi ca la reprezntata Ducati pe sos Giurgiului, la Metrotehnica, au de vanzare un Monster aproape nou cu garantie 6 luni, pret 4000 euro...merita sa dai o fuga sa il vezi decat sa ajungi in germany. Succes!

...daca vrei poti sa-mi trimiti e-mailul tau sa-ti dau niste poze cu Monsterul de la Metrotehnica bogdanrottw@yahoo.com

Salut! Vezi ca la reprezntata Ducati pe sos Giurgiului, la Metrotehnica, au de vanzare un Monster aproape nou cu garantie 6 luni, pret 4000 euro...merita sa dai o fuga sa il vezi decat sa ajungi in germany. Succes!

...daca vrei poti sa-mi trimiti e-mailul tau sa-ti dau niste poze cu Monsterul de la Metrotehnica bogdanrottw@yahoo.com

Daca povestea este adevarata si tind sa cred asta, aceasta oferta ar trebui sa devina prioritara. Daca bugetul tau este pana in 3500e, mai pulseaza la transport, mancare si inmatriculare. Vei ajunge in jurul aceleiasi sume si fara garantie.

Bafta!

O comparatie dificila "Ducati 848 Vs. MV Agusta Brutale Steetfighter 920"

"Joi 1 martie incercam o intalnire a iubitorilor de Ducati la Desmo incepand cu ora 18.cine este interesat este asteptat.se va discuta de WDW 2012 si alte lucruri interesante !

Va asteptam,"

Se pare ca Felician si-a uitat pass-ul de user :) si m-a rugat sa postez. Ne vedem acolo.

Andrei