Crazy-devil Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 e pacaleala bre, cum a fost si cu aifonu nou, asteptau pe 5 si cand colo i-au mai pus un S in coada. iti dadeam Like daca era pe Facebook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 e pacaleala bre, cum a fost si cu aifonu nou, asteptau pe 5 si cand colo i-au mai pus un S in coada. Tare!! :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 nimeni ptr maine la o plimbare??? poate va mai ganditi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 <br class="Apple-interchange-newline">Firma DAFWAY in 2012 isi deschide portile catre fanii Ducati cu urmatoarele servicii: - Service autorizat RAR pentru marca DUCATI - Magazin cu piese NOI si Second Hand pentru toata gama DUCATI - Un stoc impresionant de piese Second Hand Service-ul va sta la dispozitie cu servicii si oferte prestate de personal calificat. Revizii si intretinere pentru motoarele DUCATI orice tip - Ulei Motul 5100 + filtru ulei K&N la pretul de 180 lei ( manopera gratuita ) - Ulei Motul 7100 + filtru ulei K&N la pretul de 250 lei (manopera gratuita ) - Ulei Motul 300V + filtru ulei K&N la pretul de 290 lei ( manopera gratuita ) - Intretinere lant ( curatat, gresat, intins ) la pretul de 30 lei - Schimbat lichid frana + lichid ambreiaj la pretul de 50 lei - Schimbat placute frana + curatat pistonase la pretul de 50 lei ( putem oferi placute de frana in functie de preferintele clientului, BREMBO, LUK, ATE, FERODO ) - Schimbat simeringuri si ulei in furca la pretul de 150 lei - Curatat si sincronizat carburatoare la pretul de 100 lei Reparatii si inlocuiri piese uzate - Schimbat cauciucuri – 30 lei/roata - Schimbat si intins curele de distributie: o 2 valve – 100 lei ( Putem oferi curele de distributie noi ) o 4 valve – 200 lei ( Putem oferi curele de distributie noi ) - Schimbat simeringuri si ulei in furca – 200 lei - Suduri in argon – 100 lei - Vopsitorie – 100 lei / piesa - vopsitorie electrostatica – 100 lei / piesa Oferim transport moto in tara si strainatate la urmatoarele tarife: - Bucuresti – 70 lei - Restul lumii – 0,5 lei / km PENTRU PERSOANELE CARE DORESC SA APELEZE LA SERVICIILE NOASTRE, DAR NU ISI POT DEPLASA MOTOCICLETA, SE FACE O REDUCERE DE 50% LA TRANSPORT PIESELE CUMPARATE DIN MAGAZINUL NOSTRU SE INLOCUIESC GRATUIT SI SE OFERA GARANTIE DUPA FIECARE OPERATIE EFECTUATA IN SERVICE-UL NOSTRU, MOTOCICLETA ESTE SPALATA SI GRESATA GRATUIT Pentru serviciile si piesele oferite de firma noastra, oferim garantie, factura si bon fiscal. Unde costul o impune se poate achita si in rate. Service-ul nostru lucreaza numai pe baza de programare la numarul de telefon 0764872999 0729428827 sau e-mail support@dafway.ro OFERIM DEVIZE PT ASIGURARI IN PROGRAMUL AUDATEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 alo aloooo. am facut eveniment pe Facebook pt care aveti de mers la WDW. poate ne cunoastem mai bine si facem grupul din Romania. http://www.facebook.com/events/373511299338171/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 (editat) ..... ...maine cu Dani Neamu o tura spre munte.....deci ne vedem;) Editat Martie 24, 2012 de mada_ykyS4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 <br class="Apple-interchange-newline">Firma DAFWAY in 2012 isi deschide portile catre fanii Ducati cu urmatoarele servicii: - Service autorizat RAR pentru marca DUCATI - Magazin cu piese NOI si Second Hand pentru toata gama DUCATI - Un stoc impresionant de piese Second Hand Service-ul va sta la dispozitie cu servicii si oferte prestate de personal calificat. Revizii si intretinere pentru motoarele DUCATI orice tip - Ulei Motul 5100 + filtru ulei K&N la pretul de 180 lei ( manopera gratuita ) - Ulei Motul 7100 + filtru ulei K&N la pretul de 250 lei (manopera gratuita ) - Ulei Motul 300V + filtru ulei K&N la pretul de 290 lei ( manopera gratuita ) - Intretinere lant ( curatat, gresat, intins ) la pretul de 30 lei - Schimbat lichid frana + lichid ambreiaj la pretul de 50 lei - Schimbat placute frana + curatat pistonase la pretul de 50 lei ( putem oferi placute de frana in functie de preferintele clientului, BREMBO, LUK, ATE, FERODO ) - Schimbat simeringuri si ulei in furca la pretul de 150 lei - Curatat si sincronizat carburatoare la pretul de 100 lei Reparatii si inlocuiri piese uzate - Schimbat cauciucuri – 30 lei/roata - Schimbat si intins curele de distributie: o 2 valve – 100 lei ( Putem oferi curele de distributie noi ) o 4 valve – 200 lei ( Putem oferi curele de distributie noi ) - Schimbat simeringuri si ulei in furca – 200 lei - Suduri in argon – 100 lei - Vopsitorie – 100 lei / piesa - vopsitorie electrostatica – 100 lei / piesa Oferim transport moto in tara si strainatate la urmatoarele tarife: - Bucuresti – 70 lei - Restul lumii – 0,5 lei / km PENTRU PERSOANELE CARE DORESC SA APELEZE LA SERVICIILE NOASTRE, DAR NU ISI POT DEPLASA MOTOCICLETA, SE FACE O REDUCERE DE 50% LA TRANSPORT PIESELE CUMPARATE DIN MAGAZINUL NOSTRU SE INLOCUIESC GRATUIT SI SE OFERA GARANTIE DUPA FIECARE OPERATIE EFECTUATA IN SERVICE-UL NOSTRU, MOTOCICLETA ESTE SPALATA SI GRESATA GRATUIT Pentru serviciile si piesele oferite de firma noastra, oferim garantie, factura si bon fiscal. Unde costul o impune se poate achita si in rate. Service-ul nostru lucreaza numai pe baza de programare la numarul de telefon 0764872999 0729428827 sau e-mail support@dafway.ro OFERIM DEVIZE PT ASIGURARI IN PROGRAMUL AUDATEX MARFAA!!! Insa, n-am vazut pretul la beri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 25, 2012 Autor Share Postat Martie 25, 2012 buggy, ce cătai mă sâmbătă în trenă la ambulanță? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 beam si eu un pahar de vin ))... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 ceva detalii careva stie? http://www.ducatinewstoday.com/2012/03/ducati-798-desmosport-concept/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 beam si eu un pahar de vin ))... Vin bei cu popa la biserica, nu cu asistentele in trafic!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Vin bei cu popa la biserica, nu cu asistentele in trafic!! da cu ele ce are ma ceva detalii careva stie? http://www.ducatinewstoday.com/2012/03/ducati-798-desmosport-concept/ nu stiu nimic dar personal as prefera sa ramana la stadiu de proiect nu imi place ce vad in schimb cea de TT parca parca ... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 academie in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 academie in seara asta? daca nu ninge....se stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 academie in seara asta? Mnu. Mobră-n service. Săptămânile viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Stiu ca ma intreba cineva de asta Vedeti aici : http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=Multi+interphone&_sacat=0&_odkw=Bt+interphone&_osacat=0&_from=R40 Va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 nu stiu nimic dar personal as prefera sa ramana la stadiu de proiect nu imi place ce vad in schimb cea de TT parca parca ... bafta de ce ma, mie imi place partial, dar cu siguranta vor mai avea de munca la ea pana la produsul final. app tu ai mai rezolvat problema aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 http://dafway.ro/ducati/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 daa am rezolvat problema ieri in sfarsit st ul merge... aici la monstere vb ...))))bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 daa am rezolvat problema ieri in sfarsit st ul merge... aici la monstere vb ...))))bafta ce ai facut? ai gasit altul? ce costuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 VAND MOTOCICLETA 4000 EUR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 (editat) VAND MOTOCICLETA 4000 EUR. pe care? Editat Aprilie 1, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 (editat) pe care? http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-ducati-monster%20s2r-din-2006-438654.html Editat Aprilie 1, 2012 de coco_monster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 http://www.bikeshop....006-438654.html De ce o dai bre? Ți s-a urât cu binele? Aia e mobră de păstrat, nu de dat. Nu știe lumea să aprecieze așa ceva în Romania. Ah, și vezi că valorează mai mult de 4000 de Coco ...Sau te pomenești că ți-ai găsit Hypermotard? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Am nevoie de lovele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate