mish Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 @Dorrian, monsterul e foarte basic ca si motor. Nu are gimmikuri d-astea, utile de altfel. Ma rog, n-are cel vechi de 600, mai tarziu cred ca le-au bagat ca optionale. Prin pozele de la intalnirea de la Brasov am vazut un monster visiniu! uite aici si aici. hai ca-i misto, chiar daca e cam de nunta culoarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 ce ducatist urat ala cu jucarica visinie! Ducatistii sunt mai eleganti de atat, sau ma insel eu? Bleac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 back from croatia, acum 15 min m-am dat jos de pe taxi, monsteristul cu moto visinu e cam nebun, uite un film cu el de al ciolpani: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p15oi Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 buna dimineata spunetimi si mie de unde as putea sa imi iau si yo un ghidon mai ieftinache asa pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 salutare baieti si fete ... ducatisti si monsteristi.... astept pozele din acest weekend petrecut in vama asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Da chiar, domnu zaonlyoan, asteptam pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. A fost intr-un mare fel in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 4, 2008 Autor Share Postat August 4, 2008 cine e mah zaonlyoan? eu cred ca te-ai dilit de la atata beutura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 cine e mah zaonlyoan? eu cred ca te-ai dilit de la atata beutura. ala mic si maro care stie carate si respiratia lui miroase a levantica.lumea il stie dupa numele de doru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 pozele ar fi binevenite, asteptam dar sa trecem la lucruri serioase...avand in vedere ultimele evenimente am si eu nevoie de o maneta de ambreiaj si de semnalizatoare...are cineva? p.s. @cristi (jmp).../am o maneta de ambreiaj exaxct asa cum iti doresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 eu am niste semnale de fata, d-alea universale. sunt noi, dar n-o sa castigi niciun concurs de mr. monster cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 eu am niste semnale de fata, d-alea universale. sunt noi, dar n-o sa castigi niciun concurs de mr. monster cu ele. ok...punele un pic deoparte merci frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 (editat) am 3, dar vrea si frim?n. ma, da ce-ati facut la mare? v-ati batut cu semnalele? Editat August 4, 2008 de mish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 am 3, dar vrea si frim?n.ma, da ce-ati facut la mare? v-ati batut cu semnalele? ba nu...daf am facut un pariu...care isi schimba primu cat mai multe semnale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geckados Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 care are o presa pentru strangerea unui kit de lant ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Sa confruntat careva dintre voi cu probleme la cutia de viteze,nu mai pot sa o pun la punctul neutru ,i-mi sare ba intrantaia ba intradoua ,o pun in punctul neutru foarte greu,cateodata trebuie sa opresc motorul pentru a putea sa o las in neutru ,nu stiu de ce.Daca are cineva idee de problema aceasta sa-mi dea si mie de stire.Si inca ceva! ,maneta de ambreiaj cu este la voi TARE? ... In afara de acestea eu am mai experimntat si senzatia ca ramane cupalt si imi trage un pic motorul in fatza. Am mers la Andu&Cristi si s-a reparat. Iti spun ei ce si cum dupa ce-ti desfac cutia. S-a mai discutat asta parca. Si sa nu mai aud de ambreiaj ca mi-a tocat un weekend la mare in Iunie. ghici ce monstru a dat nas in nas cu nenea cap de creta cu borcanu ala sensibil la viteze peste 50 km/h in oras Giurgiului ... aseara pe la 11 ... Eu anu' trecut am luat doua amenzi in acest loc la distanta de doua zile tot pe la 11. Cu mashina 92 si apoi cu Monsteru' 72.Chair cand vroiam sa-i dau mai tare ca scapasem de beleaua aia de intersectie mi-am adus aminte ca luasem amenda si am incetinit. Cu respect o domnita m-a oprit si mi-a dat amenda cu lacrimi in ochi. Da' a fost mishto ca am discutat cu unu' din politai care merge si pe bmw-urile lor si mi-a explicat ce si cum fac ei pregatire si altele. Si mi-a recunoscut ca e surprins ca nu m-a luat cu 110 cat era normal. Aproape ca si-a "cerut scuze" dupa ce i-am spus ca m-a amendat din nou. Deci sa stii ca d-asta ai luat tu doar avertisment. @th30nly0n3: eu stau la Mir Mir la intersectia cu Gazarului (nu Găozarului mai baieti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 (editat) @th30nly0n3: eu stau la Mir Mir la intersectia cu Gazarului (nu Găozarului mai baieti). haha .. al tau e blocu ala de se ridica in spatele mirmir-ului ? .. ghici cine sta pe spinis .. asa-i ca ai garaj in zona cu spatiu disponibil ? apropo .. am zis sa arunc si io un ochi pe procesu verbal .. si mi-a dat avertisment ... dar si 2 puncte penalizare ... d'aia zambea ratonu fosforescent .. Da chiar, domnu zaonlyoan, asteptam pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.A fost intr-un mare fel in weekend si la cererea publicului .. cateva pozne din incursiunea la capatu pamantului pe drumuri (poteci, camp, porumb, pietre, offroad ... etc) uitate de Dzeu .. foarte tare de altfel experienta overall .. Editat August 4, 2008 de th30nly0n3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 ultima poza e de mare exceptie: "freeman si marea lui" fresca din secolu 21... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 4, 2008 Autor Share Postat August 4, 2008 unicatule, ce dragut ai fost ca ai o poza si cu motoreta mea. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 ai dreacu betivi... In alta ordine de idei..astazi eu cu weed merem sa luam ulei,se mai baga careva la un schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Salut, am nevoie de cateva lamuriri legat de monster. Intr-o luna sper sa iau A-ul si vreau sa cumpar un monster. Acum eu nu ma pricep la motoare si vreau sa stiu care-s dezavantajele modelului sus mentionat. Bugetul de achizitie nu-i foarte mare in jur de 2500 eur, am vazut niste monsteruri 98-99 pe la noi , insa nu stiu daca-i bine sa cumpar din romania. La ce trebuie sa fiu atent cand ma uit la un motor second? Voi ce-mi recomandati achizitie din romania ori italia ? pe asta l-am vazut ieri, arata neasteptat de bine dar exista o discrepanta in anunt e la 19.000 km si acolo era la 29.000 km, daia imi e frica sa cumpar de la romanica Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 5, 2008 Autor Share Postat August 5, 2008 cosminake, de vreme ce ai pus intrebarea aici, la monster lounge, e clar ca toata lumea o sa iti recomande monster. la 2.500 de euro poti gasi un monster decent, poate chiar mai nou de anul 2000. atentie aici, verifica starea anvelopelor, a placutelor de frana, a lantului, suspensii, etc. poti gasi o motocicleta mai ieftina, dar care sa necesite schimbarea multor consumbaile, lucru care costa. noi ne vedem in fiecare miercuri la academie, la ora 20.00. vino pe acolo si ne discutam mai multe in detaliu. bah zaire, diseara ma vad cu coco si cu tetea sa ne uitam pe la mobre. ia-l pe mo weed de urechi, si cu uleiurile sub brat, veniti la noi la orizont si facem noi schimbul. regula e sa dati ceva bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 salutare tuturor, da da ..... miercuri la 20:00 pe platforma de la academia militara, intalnire monster ... povestiri din weekend .... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) cosminake, de vreme ce ai pus intrebarea aici, la monster lounge, e clar ca toata lumea o sa iti recomande monster. la 2.500 de euro poti gasi un monster decent, poate chiar mai nou de anul 2000. atentie aici, verifica starea anvelopelor, a placutelor de frana, a lantului, suspensii, etc. poti gasi o motocicleta mai ieftina, dar care sa necesite schimbarea multor consumbaile, lucru care costa. noi ne vedem in fiecare miercuri la academie, la ora 20.00. vino pe acolo si ne discutam mai multe in detaliu. bah zaire, diseara ma vad cu coco si cu tetea sa ne uitam pe la mobre. ia-l pe mo weed de urechi, si cu uleiurile sub brat, veniti la noi la orizont si facem noi schimbul. regula e sa dati ceva bere. ok o sa fiu acolo ... dar unde exact la academiei ? legat de lant, placute etc ... eu ma uit la ele insa cu siguranta nu o sa stiu daca-s bune ori ba daia miercuri o sa fiu acolo sa invat una alta edited : ok m-a lamurit cu locatia postu de mai sus Editat August 5, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 5, 2008 Autor Share Postat August 5, 2008 la academia militara, aia din zona eroilor/razoare. totul se petrece in fata la statuia aia cu soldati. cand iti vei lua motoreta, cineva dintre noi poate merge cu tine sa o vada. ori, si mai sigur, poti merge cu ea la andu si cristi la service, ei pot sa iti dea cea mai avizata parere in legatura cu starea tehnica a motoretei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 la academia militara, aia din zona eroilor/razoare. totul se petrece in fata la statuia aia cu soldati. cand iti vei lua motoreta, cineva dintre noi poate merge cu tine sa o vada. ori, si mai sigur, poti merge cu ea la andu si cristi la service, ei pot sa iti dea cea mai avizata parere in legatura cu starea tehnica a motoretei. super .... oricum miercuri vin, cu loganu ca de scuteru e facut bucati multumita prostiei mele ) nu imprumutati nimic!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate