neamuu Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 va salut ..veniti maine la marsul pentru gabone? s-au modificat datele problemei....o sa se doneze 5000 de euro si se pleaca din constitutiei /index.php?...p;#entry1214707 propun sa ne vedem la carol pe la 18.45 -50 si sa plecam de acolo impreuna..ce ziceti ajungeti? prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 din cate am vorbit cu mo weed sunte deja 6 monsteristi, suprer tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 stiu problema cu fisele, nu se da jos capacul la bujie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelluu Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 eu am nevoie de un levier ambreiaj pe care l-am si comandat la ducati...de o luna astept incerca la andu, vezi k s-ar putea sa aiba pe stoc! o intrebare desteptu care a avut monsteru inaintea mea i-a schimbat fisele. bujiile astea mi-ar fi bune daca au capu subtire sau daca au capacel pe care pot sa il scot...otherwise am avut si eu aceeasi problema cu bujiile, da sa stii ca am rezolvat-o: am polizat capatul de la bujie si i-am dat filet.....5 minute a durat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 va salut tovarasi. 18.45 la carol, apoi mergem la constitutiei. felicitari mo-weed pentru negociere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 va salut tovarasi. 18.45 la carol, apoi mergem la constitutiei. felicitari mo-weed pentru negociere. merci frumos nea liviule ...ne vedem atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 va salut tovarasi. 18.45 la carol, apoi mergem la constitutiei. felicitari mo-weed pentru negociere. salutare, confirm si eu prezenta dar la constitutie in jurul orei 19, mai vb la un tel daca nu va gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Salut baieti Abia acum am vazut topicul asta, sa ma prezint: sunt Paul din Rm.Valcea, locuiesc in Bucuresti - Monster 620/2004. Si acum, daca tot suntem intimi, hai sa organizam o iesire pe Cheia sambata sau duminica cu plecare mai de dimineata, orele 10-11. Daca ne strangem macar 4 insi eu zic ca e numai bine de o mica iesire. Vremea ar fi favorabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 bai monsteratilor, pun niste poze va salut tovarasi. 18.45 la carol, apoi mergem la constitutiei. felicitari mo-weed pentru negociere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 bai monsteratilor, pun niste poze f frumos... ne mai vedem pana umplem albumu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 a fost interesant marsul pana la urma, oricum bine ca ne-am mai cunoscut si noi sa vedem cand facem iesirea, si cand ne vedem pe la academie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 mah baieti, va anunt ca am ramas fara ambreiaj. nu stiu ce s-a intamplat, dar s-a scurs tot lichidul din instalatie, maine vad despre ce e vorba. tot maine pun si eu poze facute de soata-mea la mars. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 ma krupp, coco ti-a spus sa nu bei la ghidon... nu cred ca e ceva f grav cu lichidul, o supapa ceva... asteptam pozele, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 mah baieti, va anunt ca am ramas fara ambreiaj. nu stiu ce s-a intamplat, dar s-a scurs tot lichidul din instalatie, maine vad despre ce e vorba. tot maine pun si eu poze facute de soata-mea la mars. vezi care e treba si cum se rezolva ca marti ne intalnim si nu vreau sa te vad pe bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) bai monsteratilor, pun niste poze salutare, pulsez si eu cu niste foto ma bucur ca am avut timp sa ne mei cunoastem intre noi trebuie sa ne vedem mai des Editat Mai 29, 2008 de Kindaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 eu am pus pozele aici: /index.php?...0&start=710 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmo Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Salut, Sunt si eu un monsterist de relativ curant(2 luni 3000 km) da deocamdata stau la servici si citesc forumu (permis suspendat ptr viteza:P) Am un 620 i.e din 2002 cu 2 Akrapovic-uri pe ea si diverse alte acarete.Mai am un prieten tot monsterist(la fel 620 I.e din 2002) si ne gandeam sa intram s noi in monster club Cheers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Salut, Sunt si eu un monsterist de relativ curant(2 luni 3000 km) da deocamdata stau la servici si citesc forumu (permis suspendat ptr viteza:P) Am un 620 i.e din 2002 cu 2 Akrapovic-uri pe ea si diverse alte acarete.Mai am un prieten tot monsterist(la fel 620 I.e din 2002) si ne gandeam sa intram s noi in monster club Cheers. Soyez la bienvenue! daca va intereseaza noi am vrea sa ne intalnim marti pe la academiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Salut, Sunt si eu un monsterist de relativ curant(2 luni 3000 km) da deocamdata stau la servici si citesc forumu (permis suspendat ptr viteza:P) Am un 620 i.e din 2002 cu 2 Akrapovic-uri pe ea si diverse alte acarete.Mai am un prieten tot monsterist(la fel 620 I.e din 2002) si ne gandeam sa intram s noi in monster club Cheers. Traiasca monsteristii Eu sunt "prietenul" mentionat de "desmo", 620 ie Dark din 2002, monsterist de anu trecut, 6000 Km, avid de plimbari .. traficul din Bucuresti trebuie neaparat compensat cu plimbari in fiecare wend .. daca ne strangem toti si incepem sa facem plimbari trezim sigur tara asta la viata ) Foarte tare idea topicului, cred ca fiecare din noi a avut-o dar doar unul a si pus-o in practica Si pe mine m-ar interesa o iesire pe Cheia mai ales ca stiu drumul doar din povestiri (stiu ca e un drum care nu trebuie ratat dar chiar nu am avut ocazia pana acum .. am batut mai mult sud estul tarii) .. bine sa nu fie prea lung sa ma tina curelele .. astept sa mi le aduca Andu sa fac si eu reviza de 20.000. Oricum, oriunde s-ar merge ma bag .. momentan sunt cam prins cu multe treburi dar o sa urmaresc topicul si incerc sa ajung cand va mai intalniti (il iau si pe desmo poate gasim un permis pe undeva ) Asfalt uscat ! Cateva poze cu "my precious": Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 dragilor, am rezolvat ambreiajul. merge ca uns, deocamdata. era garnitura ciobita si de aia s-a scurs tot lichidul din instalatie. garniturile alea de piston de la cilindrul receptor sunt cam pacatoase. asa ca astia de va stiti cu monster mai vechi de 2000, ar trebui sa ne comandam niste garnituri. am codul de pe ele, trebuie numai sa vedem unde. care esti interesat, da-mi un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) ia priveste domnu Krupp cata lume pare sa se adune... mie ca ajungem la "cifra" 10...trebuie sa sarbatorim cu bere Editat Mai 29, 2008 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 pai suntem peste 10 inregistrati pe canapea. iata, o lume a monsterilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) pai suntem peste 10 inregistrati pe canapea.iata, o lume a monsterilor. om fi...dar sa ne strangem odata toti sa stim o treaba nice pic Editat Mai 29, 2008 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) bine ati venit monsteristilor, daca nu ne vedem in weekendul asta, poate reusiti sa ajungeti marti la academie (eu o sa ajung dupa ora 7, dupa birou) mai am si eu cateva poze facute cu mobilul (calitate ...) asfalt uscat Editat Mai 29, 2008 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 alte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate