mada_ykyS4 Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Pozele de aseara!!! Wellcome back Kindarule........dar, de departe ......cea mai mare bucurie si o surpriza mai mult decat placuta ( pentru mine, cel putin) a fost prezenta lui Andu pe al sau 999... + plimbarea la Bikers Ride safe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-ducati-monster%20695-din-2007-527915.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Pozele de aseara!!! Avem cumva o Raisa prin poze?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Aia alba e mai frumoasa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 nu ma pot abtine.......cat de tare ar fii............... http://www.mondoinformazione.com/motori-sport/motori/casey-stoner-ritornera-in-motogp-e-lo-fara-in-ducati/111550/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 (editat) nu ma pot abtine.......cat de tare ar fii............... http://www.mondoinformazione.com/motori-sport/motori/casey-stoner-ritornera-in-motogp-e-lo-fara-in-ducati/111550/ pfoaiiiiiii mama mama mama ce misto ar fi ca stoner sa revina in saua Ducati. cred ca odata cu revenirea lui, ar reveni si spectacolul pe pista. P.S. sa aibe cumva vreo legatura despre Hayden? se zvoneste ca nu va mai alerga pentru Ducati de la anu? Editat Iulie 19, 2013 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 pfoaiiiiiii mama mama mama ce misto ar fi ca stoner sa revina in saua Ducati. cred ca odata cu revenirea lui, ar reveni si spectacolul pe pista. P.S. sa aibe cumva vreo legatura despre Hayden? se zvoneste ca nu va mai alerga pentru Ducati de la anu? se pare ca nu e un simplu zvon :( http://www.motorcyclenews.com/MCN/sport/sportresults/MotoGP/2013/July/jul1913-Nicky-Hayden-pondering-options-after-confirming-Ducati-departure/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Variabil. Pot sa pun cateva poze mai tarziu un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Ghidonul e Magura cu diametru variabil (mai gros la prinderi, mai subtire in capete).In other news: cica se intoarce Stoner la Ducati bah. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Curbura e foarte lina, iar ghidonul foarte lat. Aproape o teava orizontala. E fun pe curbe si un cosmar printre masini. Nu vad de ce te-ar interesa sectiunea din capete, daca sectiunea de la prinderi e de cat ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Adevarat. Are 28.5mm la prinderi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Dubios.. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=528155&selpic=3&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Dubios.. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=528155&selpic=3&zoom=1#foto vezi ca era topic la furturi. a venit unu s-o probeze, si probata a ramas. acu vad ca e iar la vanzare. asta-i buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Salutare ducatisti... Am si eu o prb cu mobra mea....de curand mi s-a aprins becul de rezerva in bord si nu se mai stinge...si de cand am patit asta mi se arde aproape de fiecare data cand fac plinul o siguranta..si anume aia de 15A. Pe capacul de la sigurante imi scrie ca este pt TAIL LIGHT,NQS and PILOT LIGHT....si cand se arde siguranta aia imi pica bordul, nu mai indica nimic,doar led-ul de la cheie imi palpaie.... nu mai merg luminile,semnalizarile, doar claxonul, stop-ul pe frana si faza lunga (flash-ul doar) Multumesc pt eventualele sfaturi si idei...ce sa verific, ce sa ii fac. Acum i-am schimbat siguranta de 15A cu una de 20A, deoarece am stop pe led si semnale pe led si ma gandesc sa nu fie aia o problema... Nu e o problema grava dar e enervanta rau multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Dubios.. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=528155&selpic=3&zoom=1#foto daa e cam foarte batator la ochi... mam interesat si eu cica o lasa la 1200 da fara "proba" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Cam tare Salutare ducatisti... Am si eu o prb cu mobra mea....de curand mi s-a aprins becul de rezerva in bord si nu se mai stinge...si de cand am patit asta mi se arde aproape de fiecare data cand fac plinul o siguranta..si anume aia de 15A. Pe capacul de la sigurante imi scrie ca este pt TAIL LIGHT,NQS and PILOT LIGHT....si cand se arde siguranta aia imi pica bordul, nu mai indica nimic,doar led-ul de la cheie imi palpaie.... nu mai merg luminile,semnalizarile, doar claxonul, stop-ul pe frana si faza lunga (flash-ul doar) Multumesc pt eventualele sfaturi si idei...ce sa verific, ce sa ii fac. Acum i-am schimbat siguranta de 15A cu una de 20A, deoarece am stop pe led si semnale pe led si ma gandesc sa nu fie aia o problema... Nu e o problema grava dar e enervanta rau multzam Dafway,, ajuta baiatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deepinside Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Salut...imi puteti da un sfat,unde sa verific? Problema e ca dupa ce ajung pe rezerva la benzina,motorul nu mai trage bine...cand accelerez se aude ca trage aer pe la filtru dar nu are demaraj. Mersi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 (editat) Problema e ca dupa ce ajung pe rezerva la benzina,motorul nu mai trage bine... Asa face si a mea, conculzia este sa-i pui benzina si sa n-o lasi fara cel putin 4-5litri in rezervor. Editat Iulie 21, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deepinside Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Asa face si a mea, conculzia este sa-i pui benzina si sa n-o lasi fara cel putin 4-5litri in rezervor. Ceva trebuie sa fie de vina,nu cred ca nu exista solutie...de mult ai problema asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Am mai avut un model (750ss) care la fel facea si am sesizat doar dupa ce puneam benzina (f. rar cand ramaneam cu becul aprins) ca fuge de rupe pamantul. Acum nici nu e ok sa mergi pe rezerva, pompa nu se raceste si ai toate sansele sa-i topesti garniturile ca sa nu mai faca presiune. Ai grija sa nu se stinga becul si da-i gaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khriszty2000 Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 (editat) Ce ziceti de asta? http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--ducati-monster%20dark-din-2001-528568.html Editat Iulie 22, 2013 de khriszty2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Ce ziceti de asta? http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--ducati-monster%20dark-din-2001-528568.html Care din ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Nimeni, nimic...nici o sugestie..... Am observat ca daca am farul aprins atunci se arde siguranta. Totodata cand e farul aprins, si motorul s-a incalzit nu merge cursiv la relanti, merge sacadat, urca si scade turatia....Are cineva vreo idee care ar putea fi problema? Multumesc. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Ce ziceti de asta? http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--ducati-monster%20dark-din-2001-528568.html Da, care din ele? Dacia sau Ford-ul? Nimeni, nimic...nici o sugestie..... Am observat ca daca am farul aprins atunci se arde siguranta. Totodata cand e farul aprins, si motorul s-a incalzit nu merge cursiv la relanti, merge sacadat, urca si scade turatia....Are cineva vreo idee care ar putea fi problema? Multumesc. :-) Nu ma pricep la electrica si nu vreau sa spun balarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Ia verifica sistemul de incarcare. Am o vaga impresie ca iti da mai mult curent decat trebuie. Poate ma insel totusi, nu sunt electronist. Ok, am sa verific dupamasa cand scap de la munca....bateria e noua,posibil releul de incarcare sa fie defect..... O sa ma uit. Multumesc baieti :-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate