Nitescu Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Cine este interesat sa mearga la Bacau am loc in masina.Daca nu vreti sa-mi vedeti fata va pot lua doar bagaju.Plecarea vineri pe la 15.00 cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Sunt interesat... din nou Treci prin Brasov, sau trebuie sa-ti ies in cale pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 cine merge la bacau sa dea un semn . propuneti un loc de intalnire, in brasov si o ora de plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Ce conditii de cazare sunt acolo? Se poate lua legatura cu cineva? Sunt campinguri mai aranjate? O agentie de turism ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Pentru intalnirea de la Bacau va rog faceti cateva precizari: - unde este locatia ? - daca sunt locuri pentru cort; - postati o harta cum se poate ajunge la locatie - ce formatii vor canta? Dati mai multe amanunte..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Din cate am inteles locatia este undeva in mijlocul orasului, intr-o zona inconjurata de apa... si cam atat In afara de data.. nu s-a mai postat nimic... pe nicaieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Bacauanii care ati fost la Cluj, spuneti-ne ce traseu ne recomandati pt a ajunge la Bacau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iunie 7, 2005 Autor Share Postat Iunie 7, 2005 Cazare buna gasiti la pista de Karting-Sorin Petrescu 0744615314 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 locatia e aceasi din ultimii 2 ani pe "insula" drumul cel mai bun e prin brasov e bestial nu sunt gropi sau prin buzau dar e problema cu podul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iunie 7, 2005 Autor Share Postat Iunie 7, 2005 MOTOR BIKERS PARTY 2005 10 12 IUNIE 2005 LOCATIE INSULA DE AGREMENT 10 IUNIE 0RA 17âŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚ. PRIMIRE PARTICIPANTI ORA 19 âŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚ...CAMPIONAT ITERCLUBURI K 1 ORA 21âŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚ.CONCERTE ROCK 11 IUNIE ORA 10âŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚ..CONFERINTA DE PRESA ORA 12âŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚ..DEFILARE + CASCADORI ORA 14âŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚ..CONCURSURI ORA 17âŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚ..CONCERTE ROCK FORMATII DIN BACAU ORA 20 30âŚâŚâŚâŚâŚâŚâŚ.CONCERTE TECTONIC MEKANIC SEF DESPERADO COMPACT ¡ FOCURI DE ARTIFICII 12 IUNIE ¡ PLECARE PARTICIPANTI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Nr. corect pt Sorin Petrescu, presed Club Bacau este 0744 615 314 Nitescu a bagat un 4 in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 in sfarshit a aparut si programul...chiar ma intrebam cum de nu se shtie nimic despre cea mai marfa intrunire din moldova... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iunie 8, 2005 Autor Share Postat Iunie 8, 2005 Nr. corect pt Sorin Petrescu, presed Club Bacau este0744 615 314 Nitescu a bagat un 4 in plus Scuze mai scapa.Am corectat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iunie 8, 2005 Autor Share Postat Iunie 8, 2005 Vineri Nori risipiti. Maxim 73° F / 23° C Vânt VNV 2 mph / 3 km/h Vineri noaptea Cer partial noros. Minim 48° F / 9° C Vânt NNE 4 mph / 7 km/h Sâmbata Cer partial noros. Maxim 66° F / 19° C Vânt Est 4 mph / 7 km/h Sâmbata noaptea Ploaie. Minim 51° F / 11° C Vânt ENE 2 mph / 3 km/h Duminica posibil furtuna cu descarcari electrice. Maxim 64° F / 18° C Vânt SSV 2 mph / 3 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Bre! Din Bucuresti, NU se poate merge pe Buzau? Eu stiu ca se poate trece! Stiti ceva mai nou? Eu merg cu inca 2 motociclete. Respect, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 podul din buzau a fost reparat de catre genishtii armatei romana !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 si totusi nu stie nimeni....din cluj pe unde e cel mai usor de ajuns...prin brasov sau cheile bicazului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giaredrose77 Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Prin Brasov! E mai frumos prin Chei dar drumul e tare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcu Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 SA DEA dOMNUL SA FIE VREME FRUMOASA..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Vin si eu mai usurel asa cam cat poate duce un Nipru. O sa plec mai pe seara ca nu pot sa scap de la munci mai devreme. Sper sa ajung fara probleme. Drum bun tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Va multumesc oricum! Am aflat ca se poate trece si prin Buzau! Sper sa fie frumoasa vremea! Ne vedem pe acolo, daca veniti! Respect, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Bre! M-am uitat pe Net la vreme si nu sunt deloc vesti prea bune! Sunt foarte tentat sa vin cu masina, dar Bikers Party cu masina e cam de ... ! Vreau sa vin! Am iesit in seara asta si era cam frigut! Sper sa se indrepte vremea si sa fie mai frumos maine! Respct si Mitcha zer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkamarad Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Pe aici a plouat pana ieri. Azi s-a inseninat, vremea da semne de ameliorare, nu mai bate vantul. Azi nu pot ajunge la Bacau, dar maine sigur voi fi ! Sper sa prind defilarea... ! See ya ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 Been there! B-91-CBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate