doky21 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 calmeaza`te, trage aer in piept si incearca sa iti faci ordine in ganduri... kre tzii problema mah ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 oare cbr-urile de 125 de pe bikeshop au vreo problema de sunt asa de ieftine?ma refer la alea de 1600 euro din 2006. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 si eu vroiam sami pun janta si cauciuc mai mare pe spate dar nu se poate numai cauciuc ptr k mam interesat....acuma nu sthiu depinde poate o sa gasesti ceva....si in legatura cu cauciucurile stoc de potzi inclina la maxim pana atingi cu scarita jos:D.....si diferenta intre cauciucu de 100 si 130 este k cel de 100 cu kre potzi intra cu viteza mai mare in curbe cat despre cel de 130 dak intrii cu viteza iti pierde spatele sau itzi face voblaj Si eu am vrut sa fac chestia asta, dar am vandut motoreta...incearca o janta de NSR si va merge...era chiar un CBR pe net cu janta de NSR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 salut baieti m-am uitat putin pe net la CBR125 in germania si majoriatatea sunt limitate la 80 la ora :|..stie cineva ceva de aceasta limitare si ince consta ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 salut baieti m-am uitat putin pe net la CBR125 in germania si majoriatatea sunt limitate la 80 la ora :|..stie cineva ceva de aceasta limitare si ince consta ea ? Majoritatea sunt asa ptr ca asa e legislatia lor, dar a mea era normala si tot asa scria in anunt 80 la ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 aha deci sa inteleg ca nu sunt limitate... pt k mi se pare o prostie sa isi ia cineva si sa se trezeasca dupa ce a platit ca merge cu 80..cand eu iam zis ca merge 130-140..sa speram ca nu sunt limitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 aha deci sa inteleg ca nu sunt limitate... pt k mi se pare o prostie sa isi ia cineva si sa se trezeasca dupa ce a platit ca merge cu 80..cand eu iam zis ca merge 130-140..sa speram ca nu sunt limitate Da nici 130-140 nu o sa mearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 Da nici 130-140 nu o sa mearga. merge 140 da' pe o panta buna si cu mult vant in spate:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 salut baieti m-am uitat putin pe net la CBR125 in germania si majoriatatea sunt limitate la 80 la ora :|..stie cineva ceva de aceasta limitare si ince consta ea ? a mea a fost limitata la 80 din germania.Limitarea a constat in : garnitura nu era stransa pe carburator si iesea aer iar atunci nu mergea mai mult de 80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_misu Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 salut sunt din baia mare si am si eu un cbr 125. care este cel mai recomandat ulei de motor pt eu am bagat 10w40 300v Motul si mil consuma Si ce probleme mecanice ati avut cu motocicleta, si care a fost aceea? numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 salut sunt din baia mare si am si eu un cbr 125.care este cel mai recomandat ulei de motor pt eu am bagat 10w40 300v Motul si mil consuma Si ce probleme mecanice ati avut cu motocicleta, si care a fost aceea? numai bine Se vede clar ca RS`u este baza ) Probleme avute : multe becuri si un cablu de kilometraj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 salut sunt din baia mare si am si eu un cbr 125.care este cel mai recomandat ulei de motor pt eu am bagat 10w40 300v Motul si mil consuma Si ce probleme mecanice ati avut cu motocicleta, si care a fost aceea? numai bine ia da-mi IDu tau..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 baieti yo nu am inca motor dar vreau sa imi iau un cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 baieti yo nu am inca motor dar vreau sa imi iau un cbr :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 baieti yo nu am inca motor dar vreau sa imi iau un cbr bravo tie! .... altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat August 31, 2008 Autor Share Postat August 31, 2008 baieti yo nu am inca motor dar vreau sa imi iau un cbr ce aveti mah cu el??? daca omu vrea! cand ti-l iei sa ne arati si noua cateva poze pozeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 termin-o virginule! go play .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 delema mare! unde este sita/filtrul de ulei??????????? pt un mecani cprost ca mine daca poate cnv sa=mi arate o schema raman profund recunoscator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 delema mare! unde este sita/filtrul de ulei??????????? pt un mecani cprost ca mine daca poate cnv sa=mi arate o schema raman profund recunoscator E complicat sa ajungi la filtru de ulei, trebuie sa dai capacu de la ambreiaj jos sa scoti ambreiaju si acolo este.... ) PS. Mai spun de multe ori ca nu are asa ceva CBR`ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 E complicat sa ajungi la filtru de ulei, trebuie sa dai capacu de la ambreiaj jos sa scoti ambreiaju si acolo este.... ) PS. Mai spun de multe ori ca nu are asa ceva CBR`ul? NU ARE FILTRU ARE SITA!!!!!!! comada filtru de ulei pt cbr si sa vezi ca are o sita....daca tu nu ai curatat sita aia asta nu inseamna ca ea nu exista....este o stia metalica care se curata la 12000 de kilometri. de data asta nu ai stiut! stai jos, 4! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 NU ARE FILTRU ARE SITA!!!!!!! comada filtru de ulei pt cbr si sa vezi ca are o sita....daca tu nu ai curatat sita aia asta nu inseamna ca ea nu exista....este o stia metalica care se curata la 12000 de kilometri. de data asta nu ai stiut! stai jos, 4! Oricum tot un (cuvant urat) de motor este! Dute la honda si te rezolva imediat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 termin-o virginule! go play .... rade ciob de oala sparta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 rade ciob de oala sparta? La revedere....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 sal....pridon...imi poti spune si mie de unde ai luat inelele alea albe pentru roti? ...multumesc anticipat;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_fdd Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Salut baieti...mi-am luat si eu un cbr ...an 2006 ...11000 km... am si eu o intrebare, de unde pot sa ii cumpar un filtru de aer...am inteles k se schimba la 12000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate