StefanLeonte Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Hai sa facem o parte a disccutiei pe pb de mecanica si intretinere....adica la cat se schimba nush ce filtru si udne se afla el, samd, avand in vedere ca unii au mobre second (si cazul meu) este posibil ca manualul utilizatorului si sa nu fi ajuns si la utilizatorul actual, apoi facem o discutie despre aspect, samd. ce ziceti? hai sa vedem cu filtrele: am aflat eu ceva de pe forumul honda: "In partea dreapta, inferioara pe carter. Ar trebui sa fie o sita dreptunghiulara sub un capacel. " - asta ar trebui sa fie sita de ulei care se curata tot al 12000 km. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Septembrie 5, 2008 Autor Share Postat Septembrie 5, 2008 sal....pridon...imi poti spune si mie de unde ai luat inelele alea albe pentru roti? ...multumesc anticipat;) se numesc rim-stripes si le poti comanda in orice culoare vrei le-am luat de la un baiat de aici de pe forum, PiciuS. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 sall la toti.....mi-am luat o cbr-ica din 2006 cu 8000 km....am gume de 130 spate si 110 fata....mi-o zis cineva ca se poate ca guma din fata sa fie de spate....dar nu scrie pe ea....care ar fi problema daca ar fii asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Septembrie 5, 2008 Autor Share Postat Septembrie 5, 2008 sall la toti.....mi-am luat o cbr-ica din 2006 cu 8000 km....am gume de 130 spate si 110 fata....mi-o zis cineva ca se poate ca guma din fata sa fie de spate....dar nu scrie pe ea....care ar fi problema daca ar fii asa? s-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea..sincer, nu cred ca e ok sa pui o guma de spate pe fata. acum o sa-ti dai tu singur seama daca e ceva neregula cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 s-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea..sincer, nu cred ca e ok sa pui o guma de spate pe fata. acum o sa-ti dai tu singur seama daca e ceva neregula cu ea mersi....acuma astept numa sa fac 16 si sa dau examenu o sa vad cum merge...pana acum am facut 3 km cu ea si n-am de unde sa stiu:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 se numesc rim-stripes si le poti comanda in orice culoare vreile-am luat de la un baiat de aici de pe forum, PiciuS. Bafta multumesc mult!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Septembrie 5, 2008 Autor Share Postat Septembrie 5, 2008 Salut baieti...mi-am luat si eu un cbr ...an 2006 ...11000 km... am si eu o intrebare, de unde pot sa ii cumpar un filtru de aer...am inteles k se schimba la 12000 km frumoasa! sa ai grija de ea. Bafta. filtru de aer se poate comanda de la orice magazin de piese moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dj Alec Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 130/70 e al meu si asa sa faci si la tine,daca iei pe 130/80 o sa FRECE dungile se numesc rimstripes si pot sa iti fac rost orice culoare cu 50 setul,deci pentru 2 roti.Ti le pot trimite cu posta si e simplu,daca te intereseaza sa imi spui ps: am si rosii din acelea de care sunt pe cbr'ul din germania Sal ma intereseaza niste rim-stripes pt cbrutza cu roti de 100 alea standard..dj.alec idu vb pe mess dak ma poti ajuta tnx:D care imi zice ce ulei i'ar trebui la ceberica? k voi le aveti mai demult n'ah.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Sal ma intereseaza niste rim-stripes pt cbrutza cu roti de 100 alea standard..dj.alec idu vb pe mess dak ma poti ajuta tnx:D care imi zice ce ulei i'ar trebui la ceberica? k voi le aveti mai demult n'ah.. 10W30 iarna si 10W40 vara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 10W30 iarna si 10W40 vara... 10W40 ii mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Septembrie 14, 2008 Autor Share Postat Septembrie 14, 2008 10W30 iarna si 10W40 vara... tu te dai si iarna mah??)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 tu te dai si iarna mah??)))) iarna se schimba uleiul dinastea nu am mai auzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 .... pai, iti tragi cauciucuri de alea cu ghimpi si ii dar blana pe lac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Septembrie 14, 2008 Autor Share Postat Septembrie 14, 2008 vrea sa faca din cbr-ica snowmobil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 tu te dai si iarna mah??)))) daca sta in garaj ...tot trebuie sa aiba ulei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 daca sta in garaj ...tot trebuie sa aiba ulei... frate rasnitzele astea de 125 crezi ca sunt Maybach vrea sa faca din cbr-ica snowmobil mergem la iarna cu cbr'urile pe partie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 soft enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 ... merge si hard, am vazut la Red Bull Romaniacs ... un cbr de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 soft enduro ce naspa arata,baiatul crede ca cbr 125 pentru speed e de enduro ? merge pe camp cu el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 soft enduro ce naspa arata,baiatul crede ca cbr 125 pentru speed e de enduro ? merge pe camp cu el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 cn stie...poate se risca......Mi-am luat examenu din prima.....acum urmeaza poligonu si strazile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Honda a lansat la Intermot CBR 125 HRC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Honda a lansat la Intermot CBR 125 HRC Reusita combinatia de culori. O face mai .. fioroas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 intradevari reusita totusi e mai lat decat precedentul cbr ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate