Joe Black Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Inainte de a fi motociclisti suntem oameni/prieteni (pietoni)... ne cunoastem sau vrem sa ne cunoastem, sa impartim impresii (barfa), sa cerem sfaturi, sa ne ajutam... atat ca (unii dintre noi) nu ne etalam "iubitele, bestiile, caii, caprele, comunistele, batranele,etc." Eu pot spune ca sunt incomple fara... dar nu vreau sa ma obisnuiesc! Ps. Ar fi bine ca FIECARE sa-si ia umbrela chiar daca... Multzam, mereu, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Eu VIN"E" oricum !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Fac tot posibilul sa vin miercuri. PS: Bai, ala din poza nu-i Leoncio? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Venim, venim! Calare sau pe jos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Vin, vin da' stau putin ca o sa fiu "on duty" la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 PS: Bai, ala din poza nu-i Leoncio? leoncio e mai "impunator"!!! joe ce spui ca nu intzeleg ca m-a plouat azi dimineazta cand veneam la munca cu scuterul!!! oricum, pe tine nu te ploua in conserva daca stai sa ma ashteptzi pana scap de la munca, vin shi eu, adica pe la 21.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 vine si neneaaaa chiar daca plouaaa ... (fur un sac de gunoi de aici si il bag pe mine...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Pai daca ploua, ce sa ne mai strangem la Arc, ne strangem direct intr-un bar si stam impreuna si legam prietenii, etc, si pe deasupra stam si uscati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 vine si neneaaaa chiar daca plouaaa ... (fur un sac de gunoi de aici si il bag pe mine...) Shi scotzi gunoiul intai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Shi scotzi gunoiul intai? de ce sa se oboseasca?!?!?! il recunoashtem noi cumva?!?!!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 vin si io ce dreaq.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 (editat) incerc si io sa ajung... la ora 19, nu? Editat Iunie 7, 2005 de draku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Vin, nu vin, vin, s-ar putea sa nu vin.... Poate pic si eu pe la Arc, daca scap de la munca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Daca mai ploua, nu cred ca o sa pot sa scot fiara din noroiul de linga garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Daca mai ploua, nu cred ca o sa pot sa scot fiara din noroiul de linga garaj motociclist de weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 unde sa vin fratilor ca vin la Arc? cand Miercuri? La ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Oficial, miercuri ora 19. Dar unii vin si mai devreme sau mai tirziu. DMW: iti fur Ludix-ul si vin cu el Miine abia sper sa-mi fac cheie de la poarta ... si azi am fost la garaj si m-am speriat ce mlastina e acolo. Abia ma tineam in picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 DMW: iti fur Ludix-ul si vin cu el itzi trebuie cunoshtintze avansate de pilotaj shi scuza-ma ....... tocmai te laudai prin alt topic ca eshti incepator shi nu te bagi la liniutze, da las' ca te faci tu mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 vin shi yo bre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Me too. Indiferent de vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cartush Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 si mie mi-ar place sa vin...daca as fi din Bucuresti... daca n-ar fi sesiunea asta...m-as urca in masina (motorul e inca in vis - momentan) si as veni sa va vad pe totzi acolo la Arc... Sa va distratzi bine...si fara daca suntetzi cu motoarele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Noroc ca momentan tine vremea cu noi, cred ca dau si eu pe acolo pe la 7 si plec pe la 7.30 ca am o ruda la spital si tre sa ma duc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Vin sa strang bani pentru casa de copii DE LA MOTOCICLISHTI AM STRANS DOAR 320 MII LEI. Hai ca se poate mai mult. Suma totala stransa este de aproape 1,5 milioane lei ... Scutitzi burdihanele sa mai proceseze un suc/bere shi cu banii ashtia poate luam 3 napolitane la 3 copii nefericitzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate