Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 vin shi yo bre... da nenea da tramvaiu' n-are linii pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iunie 8, 2005 Autor Share Postat Iunie 8, 2005 leoncio e mai "impunator"!!! ar vrea el sa fie...la covrig DEDULE...daca ma speria o ploicicha, nu mai aveai teama de urgia mea... si tu esti norocos, baga la 4 din 69 sau mai ia nishte biscuiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 iacata ca ploua!!! sa vedem vitejii care apar!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 vii fah? Ca vreau sa vb ceva. P.S: am telefonul descracanat, nu ma suna, mah. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 avand in vedere cum ploua, io merg direct in corin, ca acolo e mai putin umed... mai vine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 avand in vedere cum ploua, io merg direct in corin, ca acolo e mai putin umed... mai vine careva? da mah, o sa-tzi raspunda de pe laptop oamenii care-s la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 mda io am net la purtator.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 mda io am net la purtator.. cu dobanda sa nu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Eu nu pot evada defel de la munca. Sa mai vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Am fost eu pana la Arc cu conserva ... pe la 7:10 erau vre-o 10 motoare da' n-am recunoscut pe nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Eu sunt inca la birou. Sunt shi tare suparat. Mai shi ploua afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 eu am dormit atat de bine... m-am saturat ca toata sa ptamana am mers nu mai pe ploaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Fir-ar sa fie de ploaie. In fata garajului era noroi de era sa nu mai ies din el. Pina am ajuns acolo curgea apa din mine ca din robinet. Dupa care am plecat acasa, am schimbat al doilea rind de haine, m-am bagat in baie si am facut un dus fierbinte, si m-am culcat de ciuda. Si la ora 17 ce frumos era. Ce promitator ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Am fost vreo 12 motoare . Dupa ce am plecat undeva prin Titan a trecut un autobuz in viteza pe linga mine si mi -a bagat valul drept in casca Frumos pe ploaie dar parca mai frumos pe uscat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 ploaie ploaie .. frate... da ce ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Fir-ar sa fie de ploaie. In fata garajului era noroi de era sa nu mai ies din el. Pina am ajuns acolo curgea apa din mine ca din robinet.Dupa care am plecat acasa, am schimbat al doilea rind de haine, m-am bagat in baie si am facut un dus fierbinte, si m-am culcat de ciuda. Si la ora 17 ce frumos era. Ce promitator ... domnu' da chiar trebuie sa aflam shi noi canf faci tu dush viteji au fost!!! liniutza de la arc pana in corint pe ploaie: wizzie, Bd-ul shi DMW ia ghicitzi voi cine a ajuns primul in Corint???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 chiar asa, nenea wizzie cu toate vrajile lui impotriva apei nu a reusit sa tina apa departe de prizele de aer de pe geaca lui magica (care erau deschise accidental).... Dar a fost frumos, BD-ul m-a pus sa-i cumpar chipsuri si nu le-a mancat, dmw a ciordit lavetele omului de acolo.... si tot asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 dmw a ciordit lavetele omului de acolo.... si tot asa.. insulta shi calomnie dupa ce ca va dureau burtzile sa va deplasatzi sda ducetzi lavetele la nenea care vi le-a imprumutat, mai shi dezinformatzi lumea!!! INSHTIINTZARE OFICIALA: lavetele au ajuns la tata lor, adica la nenea inconshtientu' care le-a imprumutat lu wizzie, the bedeu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 da domne... da ce ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 @dmw: atat timp cat nu am primit confirmarea omului noi ce vrei sa credem... si in plus de asta parca pareai o idee mai mare (da cred ca te umflasei de apa nu ca ai fi avut lavetele in san) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 La ce ora ati plecat in Corint? Eu nu stiam de obiceiul asta. Am plecat mai repede ca mi-era cam somn... de la ploaia aia. si unde este Corintul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iunie 9, 2005 Autor Share Postat Iunie 9, 2005 cam tarsha cu honditza pe cubica TNX 4 RIDE, NEA WIZZIE ! Intrebare : I-AM SPUS LU' D.M.W.U' CA N-ARE VOIE SA MEARGA LANGA NOI PE SOSEA? SAU LUDIXU' VREA NUMAI BITUM ? Shi ca sa-l scutesc de cateva "posturi" (are degetzele obosite de atata motociclism), va dau shi variante de replici: - da ce ba ... - sa zici merci... - nici nu te ... - las' ca ma fac... - te dau af... - ne cunoastem de... - vezi ca stiu unde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Corintu e aprostimativ pe Dorobanti (in spatele bloculilor). Cum vii dinspre Perla pe Dorobanti, dupa ce treci pe langa reprezentanta Honda (care e in cazu asta pe st), faci prima la dreapta, o sa vezi terasa! (incerc sa pun si o harta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 - da ce ba ...- sa zici merci... - nici nu te ... - las' ca ma fac... - te dau af... - ne cunoastem de... - vezi ca stiu unde... 1.- da ce ba ... va datzi mari?!?! oricum am ajuns inaintea voastra in Corint de la Arc!!! normal ca suporta numai bitum scuterul!!! n-ai vazut ce dansam in Piatza Charles de Gaulle pe piatra cubica, ca nu mai era bitum 2. - sa zici merci... ca am venit sa te vad!!! cui ii mai dadeai tu bere daca nu veneam shi cine te mai plimba cu scuteru' 3. - nici nu te ... recunosc cand te vad pe strada, am viteza prea mare 4. - las' ca ma fac... io mare shi iau carnetu' inaintea ta, incepatorule 5. - te dau af... ara din casa de la tine mah cand mai trec pe acolo data viitoare 6. - ne cunoastem de... undeva, mah :lol: 7. - vezi ca stiu unde... stai shi adun totzi scuterishtii din bucureshti shi-tzi facem o vizita hai c-am obosit, vorbim mai incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iunie 9, 2005 Autor Share Postat Iunie 9, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate