Sari la conținut

Bmw G450x

Postări Recomandate

Si eu m-am gandit serios de multe ori la asta. Daca as avea banii necesari si nu m-as indrepta pana la urma spre un 2 timpi, sincer, DA, mi-as lua un G450!!! :)

ps- nu vand bmw, nu fac reclama, spun ce gandesc

in mai le incingem..INCA nu vand bmw,INCA nu fac reclama..dar ma pregatesc..o sa fie 3 g 450 de incins la liber..astazi am stabilit ca vor fi primele motoare de drive-test aduse..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 233
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Astazi am fost in Ungaria, cca 130km sud-est de Viena, la un circuit enduro unde BMW (Austria) a organizat primele drive-teste pt public cu G450X.

Recunosc din start ca experienta mea enduro este infima, nu am enduro (si nici echipament) dar am participat in trecut la 2 traininguri de cca 1ora cu HP2 Enduro si cu G650 Xchallenge, la diverse evenimente BMW.

Era un circuit a carui complexitate nu stiu s-o apreciez; oricum, era destul de moale/umed si cu pante si rampe destul de abrupte, unde vin permanent pasionatii de gen.

Era plin de cross-enduro usoare, neinmatriculate, aduse cu platforma, de toate marcile. Ideea BMW a fost sa aduca cateva exemplare ca si cei care au alte marci sa le poata testa si compara cu ale lor.

Normal, nu am termen de comparatie dar mi s-a parut incredibil cum si eu cu "vasta mea experienta" am reusit sa dau o tura completa fara sa cad sau sa ma impotmolesc, motocicleta tragea excelent fara sa fuga spatele, controlabila, foarte usoara si "jucausa".

post-9546-1223243804_thumb.jpgpost-9546-1223243829_thumb.jpgpost-9546-1223243853_thumb.jpg

post-9546-1223243881_thumb.jpgpost-9546-1223243900_thumb.jpgpost-9546-1223243919_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 3 months later...

In prima cursa serioasa din 2009, Tough One Extreme Enduro Race, David Knight si BMW au fost insotiti de ghinion.

Motocicleta folosita a fost una de serie, G450X, doar suspensiile fiind modificate (factory).

Desi era pe locul 1 cu un avans de 45 secunde fata de urmatorul competitor, a fost nevoit sa abandoneze in turul 3 din cauza unor probleme tehnice la ambreiaj.

CâÂştigătorul a fost Taddy Blazusiak (KTM).

http://www.knighter.net/joomla/index.php/component/content/article/87-tough08dnf2

Link spre comentariu

• 1 month later...
  • 6 months later...

Buna la toti enduristii in primul rand!

Vad ca nu a mai scris nimeni de mult in topicul asta. Nici o completare, o veste ceva?

Nu mai zic de locul 1 la romaniacs :blink:

S-au tinut ride teste cu 450 X, in Romania; nimeni nici o impresie nu are? Vor mai fi teste sa stiti :blink:

Daca mai sunt doritori lasati si voi un semn.

Pretul normal motocicletei este 9146 euro, nu 10 mii si ceva; din pacate bmw-motorrad.ro nu e updatat de vreun an si mai dureaza pana va fi pus la punct

Oricum acum 450 X e la oferta :rose:

Numai bine

Editat de Soso
Link spre comentariu

Cand o sa aiba Bavaria destul motoare. Nu-i fain sa faci test-ride cu un motor doar :rose: Daca vrei, te duci in Pipera la automobile bavaria si daca au un 450 disponibil il iei la test ride. Eu m-am distrat cu el pe dealurile de acolo :blink:

Link spre comentariu

Vad ca nu a mai scris nimeni de mult in topicul asta. Nici o completare, o veste ceva?

Nu mai zic de locul 1 la romaniacs :laugh:

S-au tinut ride teste cu 450 X, in Romania; nimeni nici o impresie nu are? Vor mai fi teste sa stiti :laugh:

Pretul normal motocicletei este 9146 euro, nu 10 mii si ceva; din pacate bmw-motorrad.ro nu e updatat de vreun an si mai dureaza pana va fi pus la punct

Oricum acum 450 X e la oferta :laugh:

Numai bine

Pai si unde s-au tinut testele astea... ca daca imi amintesc bine si eu m-am inscris si nu mai mai sunat. Deci sa inteleg ca la SB nu au fost inca?

Link spre comentariu

Vizitator _Raul_

Vor mai fi teste sa stiti :laugh:

Buna seara si tie!

Ce funny esti :laugh:. V-ati cumparat simulator?

Unde sa lasam un semn? Pe butonul de "report"?

Editat de Popescu_ MihailRaul
Link spre comentariu

To alesckool Da deocamdata la Sibiu nu s-au tinut inca

To Popescu MihaiRaul Acelasi raspuns ca si mai sus; intotdeauna apreciez ironia fina :laugh:

Revenind la subiect nu am uitat de nici unul dintre dvs care mi-au at datele lor de contact pt un test la Sibiu, nu v-am contactat deoarece acesta nu s-a tinut inca aici;cand va fi posibil testul la Sibiu va voi contacta, perioada nu tine doar de mine, probabil va fi peste aproximativ 1 luna. La Bucuresti au fost teste, de exemplu intrebati-l pe switch, el a dat o tura cu motocicleta.

Link spre comentariu

toata lumea o da cu criza, criza in jos, criza in sus; au mers in ultimii 20 de ani lucrurile cum trebuie in Romania ca sa putem vorbi acum de o criza?!

criza a fost afara unde treburile au mers si apoi a fost un recul, dar la noi... Romania tot in marsarier merge de mult timp

Link spre comentariu

Cand o sa aiba Bavaria destul motoare. Nu-i fain sa faci test-ride cu un motor doar :laugh: Daca vrei, te duci in Pipera la automobile bavaria si daca au un 450 disponibil il iei la test ride. Eu m-am distrat cu el pe dealurile de acolo :laugh:

serios? dealuri?

mie mi-au zis ca ride test la Bavaria consta in 10-15 minute de "endureala", preferabil prin parcare

cred ca daca eram cuminte imi aruncau o roaba de pamant si o lopata de nisip...

:laugh:

Link spre comentariu

Eu m-am dat cu el inclusiv pe podul in constructie, spre disperarea paznicului. De fapt, la modul asta am pus problema: e motor de off, pe unde pot sa ma dau offroad?

Daca dati de mobra aia a nu-stiu-carui austriac sau neam, nu incercati pe drum drept la peste 70 cu gumele si setarile alea... deja mergea pe unde voia mobra. Mi-am bagat picioarele si am luat-o pe camp, fara sa reduc viteza :laugh: Era mult mai placut :laugh:

...iar cu 1200le lor m-am dus si am baut o cafea la d-na ghica si am venit dupa vreo 40 de min. Nu mi-a zis nimeni nimic. La fel cum nu a zis nimeni nimic atunci cand am plecat la drum cu pasager pe motoarele mai mari.

Editat de switch
Link spre comentariu

Vizitator _Raul_
To Popescu MihaiRaul Acelasi raspuns ca si mai sus; intotdeauna apreciez ironia fina :laugh:

Ma bucur sa aud asta. Si eu iubesc spammerii.

Revenind la subiect nu am uitat de nici unul dintre dvs care mi-au at datele lor de contact pt un test la Sibiu, nu v-am contactat deoarece acesta nu s-a tinut inca aici;cand va fi posibil testul la Sibiu va voi contacta, perioada nu tine doar de mine, probabil va fi peste aproximativ 1 luna. La Bucuresti au fost teste, de exemplu intrebati-l pe switch, el a dat o tura cu motocicleta.

:laugh: :laugh:

Ti-am spus eu ca esti un tip amuzant. Sterge-ma, te rog, de pe lista.

Editat de Popescu_ MihailRaul
Link spre comentariu

serios? dealuri?

mie mi-au zis ca ride test la Bavaria consta in 10-15 minute de "endureala", preferabil prin parcare

cred ca daca eram cuminte imi aruncau o roaba de pamant si o lopata de nisip...

:laugh:

Noi ne-am plimbat cu motorul pana ne-am saturat. Pe mine doar m-au rugat sa ii spun prietenului meu sa nu mai mearga pe o roata pe asfalt ca sa nu toceasca pneurile

post-2296-1254766539_thumb.jpg

Link spre comentariu

Noi ne-am plimbat cu motorul pana ne-am saturat. Pe mine doar m-au rugat sa ii spun prietenului meu sa nu mai mearga pe o roata pe asfalt ca sa nu toceasca pneurile

serios?

de la ce dealer ati imprumutat motorul?

ca sunt curios...

Link spre comentariu