feclistluci Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 care motocicleta e mai buna?voshodu sau minsku,din punct de vedere al fiabilitati,puterii..vitezei..astept parerile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Calitativ, sunt ambele la fel de bune, dar piesele pentru ambele sunt la fel de proaste. Voskhodul e putin mai puternic, dar nu e mare diferenta, insa piese se gasesc mai usor pentru minsk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-v Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Eu am mers si pe voshod si pe minsk, dar mai buna mi s-a parut voshodul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Voshod! Daca mai mergi (chiar si ocazional) cu pasager, ai sa binecuvantezi fiecare cm3 in plus al Voshod-ului! Si te simti mai bine la drum lung pe Voshod... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamele0nu Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 care motocicleta e mai buna?voshodu sau minsku,din punct de vedere al fiabilitati,puterii..vitezei..astept parerile voastre dupa mine minsku e doar parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 oricum nu o iei de noua, asa ca nu conteaza diferentele teoretice. un voshod e mai bun, intr-adevar, in sensul de mai puternic. dar pe de alta parte, un minsk in stare buna e de preferat unui voshod in stare proasta, nu? voshodurile sunt si mai rare pe la noi... dar daca gasesti unul bun, ia-ti! o sa merite fiecare cmc3 in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Bai Voshodu are 5 viteze, nu? Daca n-are prefer un Minsk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 nu, nu are 5 viteze! si e si urat cu draci! DAR sunt doua motoare diferite pentru voshod, ambele de 175! ala in 2 tobe e clasic, nu e cine stie ce (oricum mult mai bun decat minsku)! si mai e unu' intr-o toba care are muzicuta la admisie, toba faina si trage de rupa pamantu! merge la drum intins au 110 si consuma max 4% in cazul asta, altfel 3 la 80 si un 3-3.5 in oras! mai este o motocicleta (foarte rara la noi in schimb) de 175 cu acelasi motor de voshod 175 intr-o toba care seamana cu un etz si e foarte fiabila! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 E Sova aia de pe saitul lor mcasta. Da arata frumos si e ieftina. pare mai frumos lucrata si nu mai are aerul ala de vehicul comemorativ al izbanzilor spatiale sovietice cum e Voshodul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 Si eu votez tot pt VOSHOD. Dar atentie, a mai zis cineva mai sus... mai bine un minsk bun decat un voshod omorat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 da, de sova era vorba! e una in galati si de asta stiu ca e buna! oricum as interzice minsku' ca e slab, de kakat si parca-i bicicleta! nu am suportat nici scoala pe el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 da, dar unde te duce Ijul te duce si Minskul la un consum aproapre injumatatit. Sa nu mai vorbesc ca e asa micutza ca te poti da prin apartament cu ea. Hai ma ca e frumoasa si minskania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Armagheddon Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 VOSHOD RULES eu am si mere super sunt multumit am modelu' ala cu o toba (sport) am avut si unu cu doua tobe da e mai nasol cu asta de acu am fugit cu 110km/h doi insi pe ea, ea mere super si mai poate da e naspa ca nu are decat 4 trepte de viteza oricum minsk-ul e mai naspa e mai usor e mai mic la motor se preteaza mai bine ca enduro parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Am voshod in 2 tobe si sunt de acord cu ce a zis Stress L si P Parerea mea ca se apote face dragutz voshodu daca ai chef de asa ceva.E bun si nu te lasa in drum.Fuge 100 tot drumu daca vrei nu are nici pe naiba.Acum depinde si de motor. Care prinde un voshod din ala intr-o toba care are chiuloasa cu aripioarele dispuse orizontal e norocos . Teoretic are 2 cai in plus insa merge mai bine si cu 110 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Am voshod in 2 tobe si sunt de acord cu ce a zis Stress L si P Parerea mea ca se apote face dragutz voshodu daca ai chef de asa ceva.E bun si nu te lasa in drum.Fuge 100 tot drumu daca vrei nu are nici pe naiba.Acum depinde si de motor. Care prinde un voshod din ala intr-o toba care are chiuloasa cu aripioarele dispuse orizontal e norocos . Teoretic are 2 cai in plus insa merge mai bine si cu 110 stie el ca se poate face dragut voshodul ca si al lui e dragut! iote poza! e cel din dreapta si poza e de vreo 3 ani... nu stiu daca s-a mai schimbat ceva la el! nr. de inmatriculare e BRR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack2004 Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 amandoua sant foarte bune ,dar unde urci cu voshodu cu minsku nu urci niciodata , voshodu e mult mai confortabil , iar diferenta care spune totul este capacitatea cilindrica cu un motor de mobra mai mare ,minsku are 10 cp iar voshodu 14 cp si consuma doar cu 0.5-0.6 L mai mult la 100 de km , iar voshodu meu dupa o rectificare de ambielaj,cu segmenti noi si cilindru nou a mers cu 120 km/h iar acuma dupa 3ani de la reparatia capitala si 8000 km facuti cu ea pe drumuri de tara si dealuri , merge cu 110 km/h , deci oricand un voshod Numa Bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 sova din galati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate