cisu68 Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Ar fi trebuit sa insisti. salut am isistat cat am putut , fara acele doua hirti nu puteam face nimic, chiar dinicutu ni lea spus pe spicher ca prietenul meu ing la rar era in pom cu atase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Un atas!De data asta verde_army! Poze pe lumina naturala in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Interesanta vopseaua, e "lovitura de ciocan"? Abia astept s-o vad si la lumina naturala. Un paste fericit tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Salut! E vopsea terosonica cauciucata si peste am dat cu verde.O sa o vezi,ne intalnim sigur in vara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viorel Balmez Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Din mica vacanta de la tara: Pregatitea de ITP Spre ITP ITP bifat Ne vedem peste doi ani! Multumesc lui Laurentiu pentru sfaturi! Am avut cateva probleme cu incarcarea si s-au rezolvat prin telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 din pozele tale furca pare cam stramba, sau e doar o iluzie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viorel Balmez Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Sincer chiar nu stiu. Nu cred sa fie, altfel imi zicea si o schimbam. O studiem mai bine la sfarsitul lui iunie la Focsani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 (editat) Multumesc lui Laurentiu pentru sfaturi! Am avut cateva probleme cu incarcarea si s-au rezolvat prin telefon Cu mare placere. Zi-i lu' 'nea Gicu ca-l astept pe la mine. E musai sa vina cu IJ-ul din pozele tale furca pare cam stramba, sau e doar o iluzie? Nu e iluzie. Telescopul stang este dereglat sau foarte uzat. Editat Mai 13, 2013 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Viorel,cat te-a costat i.t.p-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viorel Balmez Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 ITP-ul a costat 100 de lei. A verificat seriile, dimensiunea anvelopelor, semnale si lumini. @Laurentiu. Cred ca mai repede va vedeti in iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Pentru ITP trebuie programare facuta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Pentru ITP trebuie programare facuta ? Da . La RAR sigur , acum si la unele statii particulare depinde de cat sunt de aglomerate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viorel Balmez Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 (editat) Eu am mers direct, fara programare. Un ITP dureaza in jur de 1/2 ore si probabil este mai elegant o programare, pentru a nu pierde mult timp. Dar acum depinde de fiecare statie cum se organizeaza. Editat Mai 14, 2013 de Viorel Balmez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Da . La RAR sigur , acum si la unele statii particulare depinde de cat sunt de aglomerate . Mie imi scade itp-ul anul acesta la ij-ul 56, trebuie sa trec si eu pe acolo . Multumesc. Eu am mers direct, fara programare. Un ITP dureaza in jur de 1/2 ore si probabil este mai elegant o programare, pentru a nu pierde mult timp. Dar acum depinde de fiecare statie cum se organizeaza. Unde ai facut itp-ul fara programare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viorel Balmez Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 (editat) Nu prea cunosc zona, dar treci de Vinexport (cred ca asa se cheama), care este pe dreapta si la aproximativ 600-700 m se face o strada la stanga unde scrie pe colt ITP. Parea ca o fosta autobaza. Editat Mai 15, 2013 de Viorel Balmez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Nu prea cunosc zona, dar treci de Vinexport (cred ca asa se cheama), care este pe dreapta si la aproximativ 600-700 m se face o strada la stanga unde scrie pe colt ITP. Parea ca o fosta autobaza. da fosta autobaza. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 (editat) Mi am montat un Velo x562 pe XR250 .Mai de facut vopsire ,parte electr.si scaun.Aici v-as ruga care avetiun asemenea atas -imi trebuie o poza cu piesele scaunului vazute din spate deoarece nu am scaun si nu stiu cum se prind original. mentionez ca in barca am doua piese de tabla pe podea si o gaura in spate sus deasupra spatarului. de asemenea as dori sa intreb daca a reusit careva sa treaca atas pe acte la o motocicleta japoneza. Iaca si poze. Editat Mai 15, 2013 de karpatenwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Mi am montat un Velo x562 pe XR250 .Mai de facut vopsire ,parte electr.si scaun.Aici v-as ruga care avetiun asemenea atas -imi trebuie o poza cu piesele scaunului vazute din spate deoarece nu am scaun si nu stiu cum se prind original. mentionez ca in barca am doua piese de tabla pe podea si o gaura in spate sus deasupra spatarului. de asemenea as dori sa intreb daca a reusit careva sa treaca atas pe acte la o motocicleta japoneza. Iaca si poze. salut, vezi ca am eu poze la pagina 88 postul1758 ,eu nu am reusit sa fac omologarea .. trebuie alergat si la propiu si la figurat ,momentan am renuntat dar nu este inposibil mai in trebuiau doua hirti si ceva lovele si se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viorel Balmez Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 (editat) @cristi74. Cu placere. Vezi ca inspectorul are o Jawa si este un vechi motociclist. Asa ca fara probleme, cunoaste mobrele noastre ce fac si ce pot ele. Nu te freaca fara rost Poate primesc un sfat unde pot sa merg si in Bucuresti. In august urmeaza motoreta mea. Mersi. Editat Mai 16, 2013 de Viorel Balmez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 (editat) @cristi74. Cu placere. Vezi ca inspectorul are o Jawa si este un vechi motociclist. Asa ca fara probleme, cunoaste mobrele noastre ce fac si ce pot ele. Nu te freaca fara rost Poate primesc un sfat unde pot sa merg si in Bucuresti. In august urmeaza motoreta mea. Mersi. Da acum il stiu este tata motociclistilor prieten cu nea Costel, nea Valeanu titan-ul motociclistilor anii 70-80. Cand ne intlnim iti povestesc multe despre eii. Succes. Editat Mai 16, 2013 de cristi74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Intr-o situatie similara a fost si @ioneld . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Sighisoara week-endul asta, doritori, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 24, 2013 Autor Share Postat Mai 24, 2013 uite scula interesanta de vanzare: http://www.tocmai.ro/bmw-cj-750-10227030.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate