lidi_moto Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Aia e... Nu pot să cred... nu-mi spune.s-a razgandit?nu mai pleaca nicaieri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Aia e motocicleta... a avut un anume impact s-o văd desfăcută în lucru... atît. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Vorba rapsodului, "Jana nu e moartă,Jana se transformă...". AcelaÂşi IJ, altă viață. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Aia e motocicleta... a avut un anume impact s-o văd desfăcută în lucru... atît. lasa, bre, o s-o vezi si refacuta. nu mai e mult. Vorba rapsodului, "Jana nu e moartă,Jana se transformă...". AcelaÂşi IJ, altă viață. apropo de "Janta". L-am cunoscut pe Rabinul, a venit in vizita la Pedros tocmai cand ieream p-acolea, un tip misto si serios. Pacat ca ... pacat ca pleaca in Austria - cam de tot, am intzeles... Dincolo de reparatii de roti: frumoase povesti. un om deosebit, un motociclist mijto, merita cunoscut. nu-mi spune.s-a razgandit?nu mai pleaca nicaieri? nu am intzeles intrebarea, poti sa reformulezi, pls? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Rabinul e super meseriasul in roti si e baiat de gasca, nu te plictisesti cu el. Cat despre Planeta, ma tot gandesc ca un Ural de generatie noua ar fi fost mult mai potrivit la asa ceva. Chiar ma gandesc sa dau Bemvenipra si un M si sa ma bag la un Rural. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 1. Rabinul e super meseriasul in roti si e baiat de gasca, nu te plictisesti cu el. 2. Cat despre Planeta, ma tot gandesc ca un Ural de generatie noua ar fi fost mult mai potrivit la asa ceva. 1. dincolo de priceperea lui la reparatul rotilor, dincolo de rabdarea si atentia cu care face asta: am povestit mult cu el, Rabinul e cu adevarat un motociclist. un tip extraordinar. imi pare nespus de rau ca asa tarziu avusei prilejul sa-l cunosc... nici o secunda nu m-am plictisit in preajma lui, dimpotriva! 2. poate pentru cei mai fortzosi financiar: stim bine cat de mult costa uralul. bine, si Planeta mea, cu totul, nu iese chiar ieftin... o sa povestesc la momentul final cat, cum si in ce fel. sper sa fie invatzatura de minte si de folos si altora. PS: Mihai, inca o data iti mutumesc pentru oferta de ajutor privind sablarea cilindrului, insa am zis sa nu epuizez timpul... m-am multumit doar sa-l curatz cu atentie, acasa; ca Pedros sa poata avansa cu montajul... sincer: mor de nerabdare sa dau o tura cu Jivina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 sincer: mor de nerabdare sa dau o tura cu Jivina. Aha, senzația asta o am eu de vreo doi ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frank Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Oare ma puteti ajuta si pe mine: Cum se numeste si pe ce a fost pus atashul asta? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 (editat) Repet ce am mai scris si pe alt forum despre atasul din imagini : este o copie hâda a atasului Velorex 560. http://www.tocmai.ro/mz-an-fabricatie-1962-3493160.html Pretul e cel mai convenabil pentru orice colectionar : 1000 euro Editat Martie 27, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frank Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 @ Lolo ID: eu te intreb cat fac 2+2 si tu-mi explici cat e radical din 4!!! 'hadoshenia' asta nu seamana deloc cu Velorex-ul, si chiar daca ar fi copie exacta, nu asta ma intereseaza. Eu vreau sa stiu cum se numeste si pe ce modele a fost montat din fabrica! merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 nu cred ca iti poate spune cineva cum se numeste atasul din poze. existau persoane particulare/cooperative ce construiau atase de motocicleta, cred ca acest atas este un atas construit artizanal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 @ Lolo ID: eu te intreb cat fac 2+2 si tu-mi explici cat e radical din 4!!! 'hadoshenia' asta nu seamana deloc cu Velorex-ul, si chiar daca ar fi copie exacta, nu asta ma intereseaza. Eu vreau sa stiu cum se numeste si pe ce modele a fost montat din fabrica! merci Daca am scris ca e copie nu e suficient ? Se pare ca deja ti-am raspuns la adunare numai ca tu vrei si radicalul. Atasul se numeste Cooperativa Mestesugareasca 'Nea Spirica. Multumit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 sa stii ca nu peste tot este asa, am un prieten italian ce si-a cumparat un harley din scotia, ca sa il inmatriculeze in italia i-au trebuit vreo 2 luni si o multime de bani/acte de pe la reprezentanta harley italia, notari, samd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Da..adevarul ca nu prea beau macaraonarii whisky,trebuia sa -l cumpere din italia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 pretul a fost hotarator in toata afacerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 La asta ma gandeam.bine ca a rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 (editat) Toata stima pentru ce ti-ai pus in gand! Nu stiu daca ai citit deja, dar am gasit un topic interesant pe advrider Numai bine si asfalt uscat! Editat Aprilie 8, 2012 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonidinsibiu Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Salut Mi-a adus iepurasul un atas. Cel din poze. A fost montat pe o Jawa 350cmc din 58 (e si ea in poze). Din cate stiu eu Jawa facea pereche cu Velorex 560 pe vremea aia. Puteti sa imi spuneti ce atas e acesta? E din filmul Jawa? Orice informatie e binevenita. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Sper sa nu-l ponegresc pe iepuras, dar cred ca a baut mai mult din vinisorul destinat prescurii si ti-a adus un atas facut de cooperativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 16, 2012 Autor Share Postat Aprilie 16, 2012 f probabil, dar am avut in cartier un CZ 175 cu atas identic cu asta - o frumusete minuscula. Nu am fost interesat nevand unde-l depozita, altii nu s-au miscat si la o luna dupa ce a murit mosul, totul a ajuns la fiare vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 Dar despre Jawa de 350 din spatele atasului ce poti spune? E de vinzare, intreaga, merge, are acte...? Intreb fiindca am un motor identic care are ceva lipsuri, plus multe piese de la acest model... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonidinsibiu Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 Dar despre Jawa de 350 din spatele atasului ce poti spune? E de vinzare, intreaga, merge, are acte...? Intreb fiindca am un motor identic care are ceva lipsuri, plus multe piese de la acest model... Jawa de 350 din imagine am luat-o ca sa fac din doua una. Nu are acte deci e mai mult destinata donarii de piese.... cat despre atas... asta e. am luat motorul si atasul pe nevazute deci nu pot da vina pe nimeni. Dar poate ii dau o sansa ca pana la urma tot de om e facut si tot din tabla. Merci de info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 Daca maruntesti Jawa sau nu o dai pe toata la pachet pretendentului de mai sus,as fi interesat de aripa de fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 am gasit o poza interesanta cu o moto cu atas...e de-aici: http://animprobablelife.com/2011/12/28/thursdays-picture-of-the-week-north-korea/ si masina mi se pare super. pare ca se respecta nord-coreenii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 E un Ural, cel mai probabil un M63 sau un M67. Comunistii fusera si la Girnic. Scuze, nenea Ivan, dar iti furai din pozele de pe picassa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate