Aleko Postat Iulie 7, 2005 Autor Share Postat Iulie 7, 2005 Daca Chang Jiangul merge precum arata ,atunci nu e deloc de evitat. Teoretic Chang Jiangul e BMW R71 curat.Mai apoi au pus marsarier, 12v, chiar starter... E oricum mai ieftin ca orice Ural, si e un produs care functioneaza inca la armata chineza. E marfa Wolful, suna bine, e bun. A venit la arc unu de la firma de paza cu Urale si ii zornaia urat. Avea aproape 10 000 km, nu era Wolf, dar tot 750, 40cp... Pacat, nu ma asteptam dupa ce auzisem relantiul wolfului. Practic in Uralele vechi dadeai in ele ca sa crape, da ele tot crapau cand le venea lor... Acu l-or fi stricat baietii de la firma ,da in 10 000 km?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 Uralu' nou are 2 ani garantie fara limita de kilometrii, iar motorul de 750 l-au bagat numa de un an... treaba e ca la motoarele noi de la ei trebuie facut rodaj primii 2000 km. Daca nu-l faci cum trebuie e posibil sa rupi motoru' repede, dar daca ai grija de fieru' tau cica sunt oameni care au mers si 80.000 km fara nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 8, 2005 Autor Share Postat Iulie 8, 2005 Bai Cios noi ne cunoastem ca io nu stiu de unde sa te iau... Cand ne vedem mai multi ca am si eu 2 cunoscuti cu Ural. Da ma sunt belea Uralele, Niprele si mie imi plac si CJ-urile. Are unu american un Ural si circula din 85 si are ~ 600 000km. Binenteles ca i-o fi schimbat 3 motoare pana acum da pt mine e deajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 Daca aia din pozele puse de mine e motocicleta lui Aleko inseamna ca e M61 nu M72! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 9, 2005 Autor Share Postat Iulie 9, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 10, 2005 Share Postat Iulie 10, 2005 Daca aia din pozele puse de mine e motocicleta lui Aleko inseamna ca e M61 nu M72! 199419[/snapback] Lasa-neeee, lasa-ne...!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Bai Cios noi ne cunoastem ca io nu stiu de unde sa te iau...Cand ne vedem mai multi ca am si eu 2 cunoscuti cu Ural. Da ma sunt belea Uralele, Niprele si mie imi plac si CJ-urile. Are unu american un Ural si circula din 85 si are ~ 600 000km. Binenteles ca i-o fi schimbat 3 motoare pana acum da pt mine e deajuns. 199203[/snapback] deocamdata cred ca nu ne cunoastem ... da' niciodata nu e prea tarziu, oricand cu placere... lasa un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 unele din intrebuintarile la care pot fi folosite sculele mai vechi, la care bineinteles nu ai ce cauta cu japoneze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 da, da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 14, 2005 Autor Share Postat Iulie 14, 2005 am vazut azi o motocicleta belea pe soseaua Bucuresti_Urziceni dupa Voluntari. Era un Simson cu atash roshu. Clasic. N-am avut aparat sa-l prind in poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 unele din intrebuintarile la care pot fi folosite sculele mai vechi, la care bineinteles nu ai ce cauta cu japoneze 203104[/snapback] am vazut in niste filmulete pe site-ul Ural treburi de care ar fi mandru orice endurist. si toate facute cu atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 asta arata bine de tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 tot ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 mda... postez si io aici pt ca mi-a placut foarte mult simsonelu' asta [chiar prafuit si ros de rugina pe ici pe colo]: vazut din dreapta vazut frontal frontal -dreapta frontal stanga idem in atash ultima poza 188379[/snapback] Il vreau il vreau il vreau il vreau Uffff, n-am vazut topicu' pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 am vazut in niste filmulete pe site-ul Ural treburi de care ar fi mandru orice endurist. si toate facute cu atas. 203525[/snapback] am si eu niste filmulete, din zona cu ciuperci(valea porcului îi zice) si de la fortarea LăpuÂşului cu bătrînica , dar nu stiu cum să le agăț pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 Am participat la o licitatie si era un motor cu atas care tare mi-ar fi placut. poate intr-o zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 Azi cand eram la munca am trecut pe langa o Simson cu atas. Doamne, ce frumusete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 un Guzzi din '93 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Un Zundap 1939 super. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ZUNDAPP-KS6...1QQcmdZViewItem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Un Ural in conditi rare. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1997-ART-DE...bayphotohosting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Dar cu asa Harley nu prea as iesi pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 15, 2005 Autor Share Postat Septembrie 15, 2005 Urale se gasesc destule, dar Zundappul ala KS 600 mai rar. Belea motor. Deci io sunt convins ca daca iei un Zundapp KS750 Rossie functional si il compari in teren cu un Ural 750 Gear -Up tot neamtu se va rupe mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 bai... si numa 5.000 de euro... pentru o asa frumusete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 (editat)   Il vreau il vreau il vreau il vreau    Uffff, n-am vazut topicu' pana acum 235749[/snapback] Tarziu , l-am cautat si eu, da-i in Sibiu acum Editat Septembrie 16, 2005 de moto_comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 bai... si numa 5.000 de euro... pentru o asa frumusete... 244427[/snapback] Am fost si am vazut Zundappul de aproape ca este la vreo 20km de mine. Offf, ca ma mananca in palma. Dar acuma trebuie sa ma concentrez la construitul unui garaj MARE doar pt motociclete. Intr-o zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate