wishlist Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 http://citynews.ro/Accident-cu-victima-in-...-UPDATE-2-+8732 ...preluare din presa locala...nu stiu detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 ingrozitor, nu imi vine sa cred ce vad in pozele alea dumnezeu sa-l odihneasca pe motociclist, pacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 (editat) iar urmeaza un topic kilometric ... acum mi-a dat telefon maica-mea sa-mi spuna ca a dat ceva pe la TV, cred ca o sa urmeze mai pe larg in stirile ce urmeaza peste juma de ora... Odihneasca-se in pace , si Sa-i fie tarana usoara. Vad din poze ca avea echipament complet , de firma, casca Shoei... cand e sa ai ghinion, si sa-tie fie scris sa mori..... nu te mai salveaza nimic. Editat Mai 11, 2008 de Poison Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calangiu10 Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Am vazut acum 2 minute la televizor pe Prima Tv. Oamenii de acolo ziceau ca baietii se intreceau dar nu prea cred pt ca nu era loc unde sa ii dea tare.Idi*otul cu masina nu avea cum sa intoarca acolo.Caut acum pe internet filmuletul de pe prima..Revin in cateva minute daca il gasesc..RIP ..tocmai se mai potolisera accidentele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 (editat) tocmai au dat si pe PrimaTV, era un martor care a sarit repede cu gura ca: "se intreceau intre ei, erau 4 motociclisti..." soferul a vrut sa intoarca si nu s-a asigurat asa ca multa , iar greseala motociclistului a fost viteza prea mare Editat Mai 11, 2008 de MetalWarrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Odihneasca-se in pace motociclistul, din pacate tot mai multe accidente la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 RIP nu cred ca mai e nimic de zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace :lol: De pe acelasi site o alta stire : Un accident asemanator celui petrecut astazi in Baciu a avut loc ieri, in jurul orei 16.30, intre Turda si comuna Unirea. Vinovatul, conform reprezentantilor Politiei, este soferul unei motociclete marca Yamaha, in varsta de 21 de ani, din Alba Iulia. Acesta a efectuat o manevra de depasire neregulamentara, intrand in coliziune cu un autoturism marca Dacia 1310, care a efectuat un viraj stanga regulamentar. In urma accidentului, soferul motocicletei a decedat. Astazi, in Baciu, un motociclist a murit, dupa ce a incercat sa depaseasca un Peugeot, a pus brusc frana si a fost proiectat in masina, prin geamul soferului http://citynews.ro/Accident-la-indigo-cu-cel-din-Baciu+8737 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adir Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 foarte nasol.. condoleante familiei (nici nu vreau sa ma gandesc la ce este in sufletul lor) si sa se odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kunak Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Incredibil ceea ce tocmai am vazut la Prima si ulterior pe net! Am ramas fara cuvinte... Incotro ne indreptam oameni buni? ...RIP... motociclistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 R.I.P. REMUS....un motociclist cu multa experienta .....bine ekipat..... dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lexus Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 (editat) Acuma i reportaj pe Antena1....in orice caz R.I.P. lui Remus si condoleante familie...ce sa mai spunem?Viteza lui Remus + neatentia soferului omoara...Ride In Paradise Editat Mai 11, 2008 de Lexus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demonrider Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Incredibil ceea ce tocmai am vazut la Prima si ulterior pe net!Am ramas fara cuvinte... Incotro ne indreptam oameni buni? ...RIP... motociclistului pune cineva filmarea de la prima?link? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirmir Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Acum am vazut si eu la ANTENA 1 inca nu au pus stirea online.E strigator la cer... Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Pacat de el.Odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XELIBRI2007 Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 am vazut si eu pr pro...... fara cuvinte , RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 io mah?? nu l am vazut mah...merge cu 300/h si cand dau sa fac stanga regulamentar ma trezesc cu el in masina... asta va fii scuza soferului... cati ani avea baiatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 in-fuckin-credibil... RIP Insa din nou ma intreb ce-l manca in palma pe saracul sa-i dea gaz prin localitate. Iar boului ala de-a intors pe linie continua multa m-u-i-e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 pacat de el ... iar pe sofer, puscaria sa-l manance. Linie continua !!! (nu are importanta daca avea sau nu viteza !!! cretinul ala nu avea voie sa intoarca acolo) tocmai m-am intors din Bulgaria, acum 15min. Am aflat si eu de la tv de vestea asta groaznica. Fratilor, am ramas mut ... la mai putin de 100Km de tara noastra, se circula impecabil. Dap, aici peste dunare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 io mah?? nu l am vazut mah...merge cu 300/h si cand dau sa fac stanga regulamentar ma trezesc cu el in masina... asta va fii scuza soferului... cati ani avea baiatul? 25 ani avea nevasta........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 25 aniavea nevasta........... condoleante :lol: :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 pacat de el ... iar pe sofer, puscaria sa-l manance. Linie continua !!! (nu are importanta daca avea sau nu viteza !!! cretinul ala nu avea voie sa intoarca acolo) putini sunt cei care respecta legea!si mai putini sunt cei care stau sa mai gandeasca o singura secunda in plus...atat pt conservari, cat si pt motociclisti! Doamne...ieri saracu copil de 21 de ani s-a dus!(tot din cluj, din turda)!e clar ca s-a aflat in lumea motociclistilor...si tipu de 25 de ani(remus)...nu pot sa cred ca nu a avut asta in minte... dar...o jumatate de secunda...este nevoie sa schimbi o viata, o fractiune de secunda e nevoie sa distrugi o viatza...iar o singura secunda...este nevoie pt a face diferentza intre rau si bine...doar o secunda!nimic mai mult... pacat pt remus...si...nu il acuz pe conservar...dar sper sa aiba pe constiinta sufletul acelui baiat!sa fie constient de ce a facut, ca remus a lasat in urma o nevasta si o familie indoliata! sper ca atunci cand inchide ochii sa il vada...sau nu cred... nu cred ca a apucat sa il vada... a constientizat ce a facut abia la spital... pacat...fratilor...aveti grija...ca dc nu avem noi grija de noi...nu are ABSOLUT nimeni grija de noi!vedeti...e greu si pt Cel de Sus sa ne ocoteasca pe toti! condoleantze familiei!pacat...in floarea varstei! Asfalt uscat! si grija de voi! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca! Mi-au spus parintii ca a fost accident la Cluj si am intrat repede sa vad despre cine este vorba. Nu am vazut stirile, dar m-am enervat cand am citit in posturile de mai sus ce au zis martorii! Aici e nesimtirea maxima... te omoara un neatent, si dupa aia mai vin niste obositi care vor sa vada cum dau pe sticla zicand ca ti-ai cautat-o cu lumanarea, ca faci curse, ca (cuvant urat) mea Daca avea viteza, de ce pana mea motorul e la un metru de masina? Si motorul arata ok, nu vad sa aiba mari daune. Dumnezeu sa-l odihneasca pe rider! Condoleante familiei si prietenilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate