Josephine Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Vineri, dupa o asteptare de 1 saptamana, a sosit. Rosie si micuta. Sunt foarte multumita de ea. Astept sa termin rodajul sa vad cum se comporta si peste 8000 de ture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Sa o stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ea Ps: noi inca mai asteptam sa o uzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Bravos. Felicitari ! Eu abia am terminat rodajul la al meu sidupa 1600 de km pot sa spun ca se comporta exemplar. O masinarie de vis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 foarte foarte frumoasa motocicleta si parca e facuta pentru fete sa ai parte numai de bine alaturi de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 (editat) foarte foarte frumoasa motocicleta si parca e facuta pentru fete sa ai parte numai de bine alaturi de ea Si eu am vrut sa spun ca e de "fetite" dar am zis sa nu le dau un motiv "babelor" sa sara cu gura ca totusi e un SS. Vineri, la parc expunem amandoi noile achizitii. PS: Multumesc tuturor pentru urarile de bine. PS2: Da, Marius, maine o ud Editat Mai 12, 2008 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 abia astept ... ca n-am mai venit la parcu ala de vreo 9-10 luni )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Superb, mult mai potrivit ca fireblade'ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Mai 13, 2008 Autor Share Postat Mai 13, 2008 sa o stapanesti sanatoasa, din curiozitate cat ai dat pe ea ? Mai putin decat la reprezentanta in Romania. Superb, mult mai potrivit ca fireblade'ul. Intr-adevar, este mai potrivit, ma descurc mult mai bine cu asta. Cel putin printre masini ma strecor mult mai lejer. Desi nu e mare diferenta de greutate intre cele 2 (doar vreo 4 kg) asta se simte mult mai usoara, parca ar avea jumatate din greutatea fireblade-ului. E mai manevrabila. Sper sa tina vremea cu mine si sa pot sa fac niste plimbari mai lungi. PS: Totusi, nu stiu de ce, dar pe-asta nu pot sa o intorc pe cric. Nu reusesc deloc sa o aplec pe o parte. Cu 954 era super usor. Gix-ul pur si simplu nu vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 (editat) Si eu am vrut sa spun ca e de "fetite" dar am zis sa nu le dau un motiv "babelor" sa sara cu gura ca totusi e un SS. Vineri, la parc expunem amandoi noile achizitii. PS: Multumesc tuturor pentru urarile de bine. PS2: Da, Marius, maine o ud Frumoasa rau , asteptam sa o calarim la parc ! P.S. : Nu e de fetite ! Editat Mai 13, 2008 de LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 foarte foarte frumoasa motocicleta si parca e facuta pentru fete sa ai parte numai de bine alaturi de ea Si honda motoreta de incepatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Oho, oho! Sa-ti traiasca! Jeez, e deosebit sa o iei ambalata, in tzipla, fara un firicel de praf pe ea. PS: Plm, si cand ma gandes la looseru' ala manelist din mures care se credea mare smecher aici si pe pro-bike cu un Gixxer nou... Ete ca nu doar ceilalti motoristi pot ca el (si de multe ori mult mai bine) dar chiar si fetele motocicliste. Jospehine, sa ne traiesti si sa te duca mobra mereu si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 wheelie vrea ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
787 Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 superba.daca ai nevoie de cd manual pentru k7 trimite un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 si daca vrei un suport de numar mai aratos decat lopata aia PM me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Mai 15, 2008 Autor Share Postat Mai 15, 2008 P.S. : Nu e de fetite ! Babo!! Sau poate sunt eu mai speciala wheelie vrea ?? Nu vrea, ca e de fetite Si honda motoreta de incepatori Te iei de 'onda? Biiiiine! Mai vorbim noi! Imi aduc eu aminte de cineva, nu dau nume, care se tot ruga de mine sa faca si el cateva ture cu 954. Dar probabil ca nu il cunosti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Imi aduc eu aminte de cineva, nu dau nume, care se tot ruga de mine sa faca si el cateva ture cu 954. Dar probabil ca nu il cunosti. Mai aveti 954'le? As vrea si eu sa fac cateva ture cu unul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Mai 15, 2008 Autor Share Postat Mai 15, 2008 L-am vandut inainte de Paste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 sa o stapanesti sanatoasa ! hai pe cheia sambata ! (merg incet, am rucsacu cu mine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 este foarte frumoasa noua ta achizitie.Sa o stapanesti sanatoasa si multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Felicitari,sa-l stapanesti sanatoasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Vineri, dupa o asteptare de 1 saptamana, a sosit. Rosie si micuta. Sunt foarte multumita de ea. Astept sa termin rodajul sa vad cum se comporta si peste 8000 de ture. pff... norocoasa ... sa o stapanesti sanatoasa.frumos motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 Multumesc! Mama ei de vreme, ca nu pot sa termin rodajul mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Foarte foarte frumoasa. Sa o stapanesti sanatos! Numa pentru a te trezi intr-o zi acasa cu o cutie pe care scrie Suzuki si care are inauntru o motocicleta, merita sa ti-o iei noua(pe langa celelalte mii de avantaje) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Super tare. Fete cu coae. Mai rar. Avem si noi una p-aci cu gixxer de o mie. Tot respectu. S-o porti sanatoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate