guy_ana Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 (editat) Noi suntem aproape gata PS: Am adaugat etriere Brembo si discuri wave la RVF . Franeaza "like no other" Cele mai tari pregatiri de "nunta" ever!!!!! Editat Mai 15, 2008 de guy_ana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrash_Rider Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Casa de piatra, multa fericire si sa ne invitati si la nunta de diamant ( atunci venim cu mobre cu atas ) !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Hehe felicitari celor 2 motorizati, si numai fericire va doresc ! Sa vad poate trec si eu vecine prin zona ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 casa de piatra si tot ce va doriti !!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Sa va iubiti in fiecare zi la fel ca-n prima zi, sa nu uitati niciodata sa va spuneti asta, sa va zambiti unul altuia atunci cand va e greu si sa aveti parte numai de fericire impreuna, sa nu va saturati niciodata unul de celalalt, si mai presus de toate, va doresc ca peste 40 ani sa priviti in urma si sa puteti spune: "Uite c-am facut-o si pe-asta!". As vrea sa ajung azi sa v-o urez personal, insa munca nu-mi permite. Da' la nunta de argint tot v-o urez, si la aia de aur si cu putin noroc si la aia de platina Casa de piatra mai, sa fiti fericiti impreuna, no matter what! ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 si pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zouza Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 A fost super tare!!!! Foarte frumos!!! Mie mi-a placut foarte mult!!! Multumim tuturor pentru prezenta si urari!!! Vom pune si pozele zilele astea .... nu le avem inca pe toate, dar vom pune ce avem!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 A fost super tare!!!! Foarte frumos!!! Mie mi-a placut foarte mult!!! Multumim tuturor pentru prezenta si urari!!! Vom pune si pozele zilele astea .... nu le avem inca pe toate, dar vom pune ce avem!! Super tare intr-adevar! Noroc ca v-a pacut si voua! Ma bucur ca v-am cunoscut si in persoana si va doresc cit mai multi ani imperuna, la fel de frumosi cum sunteti voi astazi! Am si eu una-doua poze, sper sa am in curind timp sa le micsorez si incarc pe sit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) CASA DE PIATRAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! sa fiti fericiti si sanatosi si sa aduceti motociclisti mici in gasca cat mai repede va imbratisez cu drag si cu regretul ca nu pot fi alaturi de voi ..... mor de ciuda .... vreau sa vad poze de la cununie ... va pup Editat Mai 21, 2008 de hebe5p1n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Casa de piatra dragii mei ! Acum 2 zile am aflat si eu de la Caty de petrecerea voastra. Sa va dea Dumnezeu sanatate si viata lunga impreuna. Sunteti doi tineri deoasebiti si m-am simtit foarte bine cu voi la Lepsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANELUTA Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 sanatate si fericire, sa faceti copii sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 au venit si pozele... intr-o mai mica masura. Le gasiti pe blogul fotografului nostru : http://www.adrian-popescu.ro/blog/ VA MULTUMIM CA ATI FOST ALATURI DE NOI !!! Noi speram sa veniti pe la noi sa va aratam TOATE pozele (peste 550) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Dementiale fotografii face nenea asta .... am stat si i-am puricat tot site-ul ... Exceptional! Iar de voi.... sa fiti sanatosi, ca fericirea vine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate