catutza Postat Mai 22, 2008 Autor Share Postat Mai 22, 2008 cum ramane cu dosarul penal???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 cum ramane cu dosarul penal???? Ce e asa amuzant ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 nu e amuzant e de ras si de bataie de joc cata incultura zace in cativa reporteri (adica aproape in toti) de la sectiunile SOCIAL - EVENIMENT ... @Adam ... pretene vad ca te incapatanezi sa bati apa in piua cu viziera si cu duba aia. Nu a fost frate nici o duba. A fost "momentul negru" cauzat de trecerea brusca de la lumina la intuneric. Daca te-ai gandi putin ai stii ca la ora respectiva (1230) in acea zona soarele este deasupra ta. Coborand spre Virtutii tu lasi soarele in spate, astfel tzi se reflecta in luneta-parbriz-bord-carene-proeminente casca etc. creeand acel moment de orbire temporara. Nu trebuie sa fii batran sa ai probleme cu ochii. E de ajuns sa ai si 5 ani si sa faci 2 operatii la ochi ( crede-ma am prieten care e patit si din cauza asta nu are voie sa-si ia carnet DE NICI O CATEGORIE). Am vorbit a 2a zi cu un prieten de`al lui, tot medic militar la Sp. Universitar. Este unul din cei mai buni doctori de acolo. Stii ce mi-a spus? Acelasi lucru care ti l-am spus si eu mai sus. Si stii ce a adaugat? Ca inconstienta se plateste! @all ... asa ca lasati partea cu udatul pasajului&stuff si ca era apa sau duba sau nush ce. Frana s-a gasit IN PASAJ, voblajul a fost IN PASAJ, impactul a fost IN PASAJ intr-o masina care abia plecase de pe loc si stationase in coloana pana atunci. Dumnezeu sa-l odihneasca!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa82 Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 numa clar vazatori si aici.....voi le stiti pe toate ,nu inteleg cum de nu ne spuneti si cand va avea loc urmatoru accident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 numa clar vazatori si aici.....voi le stiti pe toate ,nu inteleg cum de nu ne spuneti si cand va avea loc urmatoru accident Sunt unii care stiu dar nu o spun din motive lesne de inteles.....Ai chef de flame ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa82 Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Sunt unii care stiu dar nu o spun din motive lesne de inteles.....Ai chef de flame ? nu am chef de "flame" .Asa v-ati dat cu parerea si la accidentul din Castelu ...o sa va scanez EXPERTIZA TEHNICA sa vedeti ce s-a intamplat acolo...Voi le stiti pe toate ,vb din auzit ca babele la poarta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 (editat) nu am chef de "flame" .Asa v-ati dat cu parerea si la accidentul din Castelu ...o sa va scanez EXPERTIZA TEHNICA sa vedeti ce s-a intamplat acolo...Voi le stiti pe toate ,vb din auzit ca babele la poarta. O poti face pe celalalt topic daca vrei sa clarifici ceva in legatura cu acel accident.Personal nu am postat pe topicul ala decat de doua ori, fara legatura cu circumstantele producerii accidentului...in rest o gramada de r.i.p.-uri si informatii contradictorii oferite chiar de cei care-i erau apropiati ,unii care chiar l-au insotit in fatalul drum. Daca apropiatii habar nu au ce spun...de ce ar avea altii ? Asa ca habar nu am la ce faci referire cand scrii ce ai scris mai sus. Editat Mai 23, 2008 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Rest in peace P.S : Nu am avut rabdare sa citesc tot topicul , pana la urma la ce concluzie s-a ajuns cu udatul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa82 Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 O poti face pe celalalt topic daca vrei sa clarifici ceva in legatura cu acel accident.Personal nu am postat pe topicul ala decat de doua ori, fara legatura cu circumstantele producerii accidentului...in rest o gramada de r.i.p.-uri si informatii contradictorii oferite chiar de cei care-i erau apropiati ,unii care chiar l-au insotit in fatalul drum. Daca apropiatii habar nu au ce spun...de ce ar avea altii ? Asa ca habar nu am la ce faci referire cand scrii ce ai scris mai sus. asa au vb si "apropiati" cum vb voi aici DIN AUZITE....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 asa au vb si "apropiati" cum vb voi aici DIN AUZITE....... Si din ce ai vrea sa vorbim ma rog ? Ca inca nu s-au scris carti despre accidentele de pe aici. Sper niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa82 Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Si din ce ai vrea sa vorbim ma rog ? Ca inca nu s-au scris carti despre accidentele de pe aici. Sper niciodata. Da ce drept aveti voi sa judecati oamenii astia?v-a cerut cineva parerea despre asta?Ideea e ca aici intra si rude,prieteni nu ai idee si nici nu vreau sa ai vreodata cat de tare doare sa iti pierzi pe cineva drag intr-un accident si nu ai idee cat de tare te doare cand niste "tastaturisti" judeca omul care pana ieri era in viata. 'TARKA 2' ..Sa nu crezi ca am ceva cu tine personal ,tu ai intrebat si tie ti-am raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 numa clar vazatori si aici.....voi le stiti pe toate ,nu inteleg cum de nu ne spuneti si cand va avea loc urmatoru accident Nu mi-ar lua foarte mult dar mi-e frica de reactia voastra ... intrebati-o pe Ralucone ca ei ii mai spun din cand in cand si afla in secunda 2 de un accident si a ajuns sa-si puna mainile in cap Rest in peace P.S : Nu am avut rabdare sa citesc tot topicul , pana la urma la ce concluzie s-a ajuns cu udatul ? Ai si tu un of ... la nici o concluzie n-are nici o treaba udatu` cu accidentu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 (editat) Da ce drept aveti voi sa judecati oamenii astia?v-a cerut cineva parerea despre asta?Ideea e ca aici intra si rude,prieteni nu ai idee si nici nu vreau sa ai vreodata cat de tare doare sa iti pierzi pe cineva drag intr-un accident si nu ai idee cat de tare te doare cand niste "tastaturisti" judeca omul care pana ieri era in viata. 'TARKA 2' ..Sa nu crezi ca am ceva cu tine personal ,tu ai intrebat si tie ti-am raspuns Strainii judeca cazul ,asa cum este prezentat AICI, nu omul. Daca ai fost apropiat sau esti o ruda a victimei este normal sa ai o altfel de perceptie asupra comentariilor si faptelor. Stai linistit, nu m-ar deranja nimic nici daca ai avea ceva personal cu mine.Hai sa incheiem totusi, devine prea offtopic. Editat Mai 23, 2008 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 (editat) eu gandesc altfel: imi pare rau si il plang pe unul care a murit nevinovat, nu pe unul care si-a provocat moartea. acestia sunt multi si le doresc in continuare sa gaseasca alte modalitati de a se sinucide mult mai usoare care sa nu faca victime nevinovate. Editat Mai 27, 2008 de catutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa82 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 eu gandesc altfel:imi pare rau si il plang pe unul care a murit nevinovat, nu pe unul care si-a provocat moartea. acestia sunt multi si le doresc in continuare sa gaseasca alte modalitati de a se sinucide mult mai usoare care sa nu faca victime nevinovate. esti dus cu capu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 e dus rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 eu gandesc altfel:imi pare rau si il plang pe unul care a murit nevinovat, nu pe unul care si-a provocat moartea. acestia sunt multi si le doresc in continuare sa gaseasca alte modalitati de a se sinucide mult mai usoare care sa nu faca victime nevinovate. gendesti prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshu_guitarman Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 gendesti prost Viziera fumurie, soare puternic, pasajul Lujerului, ora pranzului, 150 km/h... mie imi aduce putin cu reclama "don`t worry..it`s no sugar"... Catutza a vrut sa sublinieze faptul ca acesta este un caz regretabil de inconstienta din care fiecare dintre noi trebuie sa ia aminte.... patetismele de genul daca ai fi ruda sau prieten nu isi au rostul pe acest post care se cheama Accident in pasajul Lujerului. Sigur ca pierderea unei rude sau a unui prieten nu se poate exprima in cuvinte... insa actul de inconstienta pe care l-a facut lasand in urma atata durere, trebuie comentat... poate astfel multi dintre zmeii de pe sosele vor constientiza ce se poate intampla in cateva sec de adrenalina.... Dumnezeu sa-l ierte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Viziera fumurie, soare puternic, pasajul Lujerului, ora pranzului, 150 km/h... mie imi aduce putin cu reclama "don`t worry..it`s no sugar"...Catutza a vrut sa sublinieze faptul ca acesta este un caz regretabil de inconstienta din care fiecare dintre noi trebuie sa ia aminte.... patetismele de genul daca ai fi ruda sau prieten nu isi au rostul pe acest post care se cheama Accident in pasajul Lujerului. Sigur ca pierderea unei rude sau a unui prieten nu se poate exprima in cuvinte... insa actul de inconstienta pe care l-a facut lasand in urma atata durere, trebuie comentat... poate astfel multi dintre zmeii de pe sosele vor constientiza ce se poate intampla in cateva sec de adrenalina.... Dumnezeu sa-l ierte.... corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inimitabilu Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 rolul acestui topic nu e de a va da voi cu parerea daca a fost sau nu inconstient, ci de A INVATA DIN GRESEALA LUI, si astfel sa nu ajungeti sa se arunce cu pareri si despre voi. nu sunteti voi, si nici eu, in masura sa judecam pe nimeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 esti dus cu capu... dar asta este adevarul. era mai bine sa spun ca nenorocitul ala de conservar statea in pasaj ca un nesimtit iar "fratele nostru" saracu l-a lovit in spate si apoi a bagat din gresala in marsalier si l-a mai lovit odata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
um02122 Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 A trecut mai bine de un an. Nu l-am uitat si de atunci am mai multa grija la oglinzi pentru voi cei cu doua roti. La inceput imi era greu sa va observ, cu timpul devine obisnuinta. Asfalt uscat si fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate