taxi Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 Pai tu cand ai vandut bijuteria, ai dat-o fara piese? Las ca vii tu inapoi!!! FRUMOSULE! RAPIDULE! CARENATULE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Pai tu cand ai vandut bijuteria, ai dat-o fara piese?Las ca vii tu inapoi!!! FRUMOSULE! RAPIDULE! CARENATULE! iti dai seama ca o sa dau si piesele, desi poate se potrivesc la duduia neichid hai ca ne vedem joi, numa vezi ca te sun cind ajung sa ma ajuti sa urc bordura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 ps: eh, poate sunt un pic nostalgic.. Deja?? Ia-te de mana cu Cosminst, sa plangeti unu pe umaru' celuilalt.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Deja?? Ia-te de mana cu Cosminst, sa plangeti unu pe umaru' celuilalt.. sa inteleg ca si el e " vaduv " ? ps: las ca o imbrac io ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 ps: las ca o imbrac io ... Ii pui sigla de BMW? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 normal, gindeste-te numa cum suna: BMW, The Power Of Dreams ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 normal, gindeste-te numa cum suna: BMW, The Power Of Dreams ! Mah, si mie mi-ar fi rusine sa renunt la offizier pentru o cazatura de 'onda.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) Mah, si mie mi-ar fi rusine sa renunt la offizier pentru o cazatura de 'onda.. gluma, gluma, da' bem si noi o bere ? merem la buzoianu sa ne spele "lantzele" ? Editat Iulie 6, 2009 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 gluma, gluma, da' bem si noi o bere ? merem la buzoianu sa ne spele "lantzele" ? Miercuri am licenta.. merem dupa in (teoretic) orice zi!! @CHL: dadada, nu ziceam ca nu ne bucuram ca ai aparut printre noi, ci doar ca i se scurge o lacrima de fiecare data cand vede un bembeu trecand pe langa el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) ai zis ca vii joi sa bem o bere, ai dat tzeapa puoate.... ....................................... JJ, bafta la licenta ! ptiu ce'tie si cu intelectualii ajtia Editat Iulie 6, 2009 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 ohohoooooooooooooooooooooooo ivan_pedala La multi ani ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 heapi barfdei nea ivane ! sanatate multa si benzina'n exces ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Multumesc pentru urari uratorilor si ceea ce-mi doresc mie...de doua ori lor! Acum is cu trebi...ma scuzati! ...se incalzeste cola! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Multumesc pentru urari uratorilor si ceea ce-mi doresc mie...de doua ori lor! La multi ani, neica!! ..si daca-i pe "duble", iti doresc sa primesti un R1200GS Adventure, moca!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 La multi ani, neica!! ..si daca-i pe "duble", iti doresc sa primesti un R1200GS Adventure, moca!! Sa te-auda Domnu' si sa faci cadou pe-al doilea la unu' sarac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Sa te-auda Domnu' si sa faci cadou pe-al doilea la unu' sarac! Desigur!! Mie!! Logica mea de balta zice sa-l vand, si sa impart banii mai multor saraci.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glucian Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 La Multi Ani! Numai bine, multa sanatate si cat mai multe aventuri pe doua roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 La multi ani ! Multa sanatate, fericire si aderenta maxima.(Cam tarziu cu urarile, dar acum am venit din concediu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 La multi ani ! Multa sanatate, fericire si aderenta maxima.(Cam tarziu cu urarile, dar acum am venit din concediu) Multumesc,sa fiti iubiti si feriti de rele si voi,iar urarile niciodata nu pot fi tardive,atita timp cit sintem in viata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 tipule, dar tu te-ai apucat de chestii serioase nu cred ca o sa gasesti, dar da o fuga la un service moto, sigur au aia pe acolo.. bafta la mesterit ! Tipule, dar tu chiar nu intelegi diferenta intre 'onda si MARELE BMW? Tu chiar nu iti mai gasesti locul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 P.S. geigeiuleeeee, tu de ce nu mai scoti bre felinarele la vedere? Sesiune de restante, licenta.. acu' nervi la greu pen'ca am pierdut astia trei ani degeaba.. nu ca aia de mai inainte au fost mai folositori.. EEeeeeeniuei.. In seara asta am o intalnire de afaceri, deci nu ajung.. Nu ca v-ar fi dor de mine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 (editat) Intalnirea beemerilor cu numarul 1 a fost deja. Si foarte misto. Aici parerile sunt impartite.Din auzite spun,ca eu n-am fost si nici alte zeci/sute de BMW-uri inregistrate in RO. Editat Iulie 17, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Aici parerile sunt impartite.Din auzite spun,ca eu n-am fost si nici alte zeci/sute de BMW-uri inregistrate in RO. da tu cine esti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 da tu cine esti ? bau bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Aici parerile sunt impartite.Din auzite spun,ca eu n-am fost si nici alte zeci/sute de BMW-uri inregistrate in RO. De ce incepi iarasi? Ti-ai gasit prost cu cine sa faci glumitele astea fiind dintre cei care nu am venit sa vad cine sta unde ci sa vad mai multe motoare BMW in aceeasi localitate macar. Credeam ca doar Iulian e gica-contra dar vad ca are sustinere maxima. Parerile sunt impartite si vor fi impartite la orice intalnire unde vin mai mult de 4-5 oameni. Oamenii vor avea gusturi diferite, vor cauta experiente diferite etc. Eu nu stiu cum sunt altii facuti dar eu dupa 3 zile petrucute in compania unor oameni posesori de BMW-uri si nu numai m-am simtit bine. Am facut si pana, mi-a ramas si un os in gat, am platit si destul de mult dar astea au trecut. A fost un drum misto, cu peripetii si s-a terminat. Pot sa tin minte asta sau inca terbuie sa mai simt osul in cerul gurii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate