Sari la conținut

Accident Nicolae Grigorescu Srad 600


Marius23
 Share

Postări Recomandate

Cand iti taie unul calea nu mai stii incotro sa o iei

GooFooTz eu zic sa nu mai vorbesti din carti

Cat despre motociclist: du-te pana in panzele albe cu rahatul ala cu Jeep-ul si scoate tot ce poti de la el si nu te lasa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 70
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Semaforul de la policlinica nu merge de mai bine de o saptamana...nu ai cum sa ai viteza mare acolo,din cauza numarului mare de pensionari care sar pe trecerea aia...so,nu cred ca avea viteza...dupa mine ar merita batuti si tarati in tribunale...si cu Politia nu se mai rezolva nimic in ziua de azi...e cumparata,nu stiati??Jafu ala de om nu avea nici o taina,i-as fi spart capul...nenorocitul...

 

PS Sanatate multa bikerului

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu am nimic cu soferii neatenti sau mai prostuti am ceva cu retarzi si aia de te ignora total si intentionat iti fac ceva pentru ca stiu ca nu te pui cu ei ca sunt in masina si tu nu.

 

CORECT !

 

 

 

Eu am fost mult mai norocos decat el pentru ca nu am avut decat cateva contuzii, in cateva zile mi-au trecut toate durerile. Dar motocicleta nu a fost atat de norocoasa, de aceea o vezi acum indoliata la avatar. Si nu era orice motocicleta, era o MV Agusta daca stii ce e aia. Totalitatea pieselor constatate inainte de a se desface motocicleta este de 10.900 eur. Este un deviz real, nu am manarit cu nimic. Asigurarile imi dau cam 6000 eur. Il sun pe idiotul care m-a lovit si ii povestesc. Imi spune "Frate, nu pot sa iti dau niciun dolar; da-ma in judecata!". Ce pot sa ii fac? Il dau in judecata dar intrucat nu am avut vatamari corporale majore ce crezi ca o sa pateasca? In concluzie, sezon ratat, MV Agusta (ai aflat ce e aia?) e dauna totala, echipamentul distrus, paguba la greu.

 

Cazul tau va fi rezolvat doar in instanta..pacat ca va dura,pacat de bijuterie(arabul tau merita o mica desfigurare pentru cei peste 10.000 E si viata pusa in pericol)..bine ca nu ai patit nimic si ca te poti urca pe alt fier.

 

Baiatul cu Sradu' ce face? cum se simte?

Editat de ZaiR
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma intreb, flacaul accidentat stie ca exista o discutie despre el? il cunoaste cineva de aici? poate ca d-aia nu aflam nimic despre ce s-a intamplat si avem atata loc pentru presupuneri...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Politia nu cred ca-i cumparata, dar in mod clar inca este condusa tot de burtosi cu Jeep... altfel nu-mi explic cum anul trecut, un echpaj, i-a lasat pe doi (cu auto) sa treaca, unul care ma depasea si unul care trecuse pe rosu prin fata lor pentru ca ei aveau treaba, sa ma opreasca pe mine care circulam cu 62 km/h...

In consecinta si in cazul accidentelor, replicile sunt de genul: "mergea ca nebunu'" sau "mergea printre benzi"... "ai dreacu rockeri satanisti care ne sperie pe noi cand ne dam cu rimmel in oglinzi (ca doar d-aia exista)" si sunt trecute in plan secundar faptul ca martorii nu au radar in fund si ca daca gigel din gip ar fi zgait ochii inainte sa treaca de semnul de cedeaza trecerea sau inainte sa intoarca pe linie continua, nu s-ar fi intamplat nimic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Daan.... daca 08.05.2008 a fost o zi nefasta pentru tine eu zic sa taci!

Daca-ti aduci aminte, acolo pe Grivita mai era cineva pe care cunosteai... ei bine atunci am patit-o si eu si culmea e ca am patit-o la 50-60km/h si motoreta nu arata in niciun caz asa, de ce? Pentru ca e nevoie doar de o fractiune de secunda in care sa apuci frana si deja ai <25-30km/h. Exista de altfel posibilitatea ca sa fi avut 50.. dar fara sa mai si prinda frana.

Vrei sa-ti explic si eu experienta mea? Cate motorete am lovit pana acum din cauza handicapatilor care vorbesc la telefon/citesc reviste/se fardeaza s.a.m.d. in prea-frumosul trafic din Bucuresti?

NULL este pentru ca nu-mi place sa ma ard in figuri cu ce motoreta am... (pentru tine, daca esti interesat... am un Rieju').

 

@R1der... mai bine citeste tu o carte, educa-te frate...

 

@motociclistul ranit... insanatosire grabnica! ... iar legat de motoreta... n-ai sa-ti recuperezi daunele decat daca il dai in judecata....

1. Trebuie sa plateasca penal pentru ce-a facut. (Instanta - ... )

2. Trebuie sa-ti faci motoreta la fel cum era inainte. (Instanta - daune morale, fizice si materiale)

 

Si pasiunea mea este MOTOCICLETA... nu bilele, nu certurile, nu accidentele, nu fitele de 2 lei, nu forum asta.

Daca nu dau cu bile asta nu inseamna ca tre' sa ma las de motociclism.

Stii cum e vorba aia... iti doresc ce-mi doresti tu mie.

Numa' bine... topicul e inchis pentru mine, deja o dati in baliverne si va credeti zmei.

Editat de GooFooTz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce-mi plac mie anonimii astia celebri cu profile completate si foarte sfatosi care isi dau casca jos si se inchina cand trec prin fata bisericii ,si au muschi la degetele din spatele monitorului cu experienta de 15 km pe zi naveta pana la munca si inapoi. :(

Sunt foarte multi motociclisti care inca nu au patit nimic si peste care inca nu au dat prostii peste ei tocmai pt ca nu fac pe zmeii in trafic ci doar incearca sa atraga atentia retarzilor(inca nu m-am eluucidat complet daca si tu faci parte din ei a da am uitat ai un Rieju o fi de 49 sau de 125???? banuiesc ca de 49 ca sa nu iti trebuiasca permis desi la cati retarzi au permis in ziua de astazi...) ca nu e frumos sa se suie pe mine cu jepanul cand satu linistit la stop sau merg linistit pe banda mea.Dar poate asa ne trebuie sa stam linistiti la stop sa vina unul sa ne calce pe picior ca de o ardem aiurea si facem pe zmeii si cand stam pe loc :lol:

@ GooFooTz sfatul meu daca chiar pasiunea ta e motocicleta(ar fi cazul sa iti iei una) e intradevar sa parasesti acest topic si acest forum daca vrei ca de noi suntem niste tembeli(inca de cand mi-am luat motocicleta mi-am zis ca sunt un pic sarit daca vreau sa ma deplasez cu ea :( ) si sa te duci prin trafic cu cat vrei tu 10-50 hai maxim 60 Km/h si sa nu ai parte de acum si pana la o suta de ani nici un incident cu nici un tembel sa te respecte si sa ne respecte toti in trafic asa cum ar trebui si la 100 de ani sa ne vedem sanatosi si poate atunci putem fi si sfatosi. :blbl:

 

LE: vad ca esti pe topic parca zicea ca ne lasi in pace :lol:

Editat de BrokenWind
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Daan.... daca 08.05.2008 a fost o zi nefasta pentru tine eu zic sa taci!

Daca-ti aduci aminte, acolo pe Grivita mai era cineva pe care cunosteai... ei bine atunci am patit-o si eu si culmea e ca am patit-o la 50-60km/h si motoreta nu arata in niciun caz asa, de ce?

 

Nu, 05.05.2008 a fost o zi nefasta pentru mine asa ca probabil ma confunzi. In caz ca nu iti mai aduci tu aminte exact data si e posibil sa ne fi vazut pe la Grivita, probabil tu esti cel care a indoit un Tico din vina ta. De ce nu arata motocicleta ta la fel de indoita? De ce nu ai avut leziuni sau cel putin nu majore? Pai toate astea depind de mai multi factori, cum ar fi unghiul de impact, corpul cu care intri in coliziune etc. Nu compara un jeep cu un Tico, e de 3 ori mai greu.

 

Daca iti completezi profilul cu ce motocicleta ai nu inseamna ca te arzi in figuri, ca doar nu ai Yamaha R1 SP sau MV Agusta F4 CC sau mai stiu eu ce motocicleta de serie limitata care ne-ar inhiba.

Editat de Daan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-a dus dreq forumul asta.

Peste tot numai certuri!

Idioti care-si dau cu parerea...........aberatii........amenintari!

Bafta in continuare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da... nu func. dar trecerea de pietoni e plina de pensionari care trec stara pa pol. ... era mai bine cu semafor....la 2 zile se intimpla o ciocanire...multi scurteaza pe stradutele si forteaza treversarea bulevardului...cum a fac si idiotul de azi....e o asa zis intersectie ff periculoasa

 

 

Semaforul de la policlinica nu merge de mai bine de o saptamana...nu ai cum sa ai viteza mare acolo,din cauza numarului mare de pensionari care sar pe trecerea aia...

 

PS Sanatate multa bikerului

 

tin sa va informez ca eu o iau in fiecare dimineata pe acolo si chiar functioneaza semaforul respectiv si dimineatza la 8:00 si dupa amiaza la intoarcere... inclusiv in ziua cu pricina trecusem cu doar o juma de ora inainte de nefericitul eveniment...

 

asa ca jeep-istu s-a bagat in intersectie fara se se asigure temeinic, autvehiculele fiind oprite la semafor... si a franat doar cand i s-a spart bara si faru'

 

"respecte( :lol: )" pentru jeep-istu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ce oare aproape toate topicurile de accidente sfarsesc in certuri? Fie ca e vb de ceva usor, carene sparte si moticiclistul cateva julituri sau ca e vb de moartea unuia dintre noi.

Toate ajung la balacareli si injuraturi si pareri de mari specialisti. Eu, ca si incepator intru aici ca sa invat din greselile altora si stau si citesc zeci de pagini de aiureli de imi vine sa nu mai intru.

Nu puteti fratilor sa va abtineti, sa va interesati de starea baiatului, sa dati detalii despre ce s-a intamplat (daca stiti ceva concret, nu din auzite sau de la baba de la 5 care a vazut pe balcon) si despre cum se simte motociclistul?

 

Multa sanatate baiatului si sa ii ia toti banii prostului cu SUV, ca merita.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"De ce oare aproape toate topicurile de accidente sfarsesc in certuri? "

 

Pentru ca sunt o gramada de asa zisi "motociclisti" pe aici. Nu avea viteza! e vorba de nici 100m de semafor. Ma rog... ce ma deranjeaza foarte tare este ca tot pe noi se da vina. "asa iti trebuie, mergi cu viteza" cand aud textul asta iau FOC. Toti idiotii daca aud un sunet mai puternic asociaza rapid cu viteza.

 

deci, ce se aude? unde e motociclistul? e bine? chiar nimeni nu stie nimik?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...