Pannoniachopper Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Asta e perfecta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 (editat) http://www.ruriders.com/statya.php?id=15490 Hai frate, doar linkul? Ca a trecut neobservat. Bag eu atunci pozele, ca merita E chiar marfa. mai ales aripa spate. farul l-au bagat nebunii intr-o oala! Editat Iulie 15, 2009 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 ......niste frumuseti ....rustyrats Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cretzu_Dej Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 (editat) Pe aceasta am vazut-o la intalnirea moto de la Petresti. Sincer eu nu as merge pe asa ceva. Editat August 6, 2009 de Cretzu_Dej Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 saracu bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Sobolan Timisorean Mesaj completat ...mai o tura de frumuseti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 (editat) ma,knuckle-ul ala e in rominia? ii tzapan!!! apai nepra....ii nepra!!! Editat Septembrie 15, 2009 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 ma,knuckle-ul ala e in rominia? ii tzapan!!! apai nepra....ii nepra!!! ....nu nu, nipra e in romania ( nipra mea) dar sau suprapus posturile, nu stiu de ce da nah si ce-am bagat azi cu harley alea sunt culese de pe net...... Mesaj completat NUMA ASA SA MENTIN TOPICU SUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 mvai de p-lm....adevar graieste fatbob...knuckle'u ala e senzatie. nu sunt fan rat dar ala m-am lasat perplex.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Go-Getter Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 (editat) UGLY!!! Editat Septembrie 22, 2009 de Go-Getter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 ma,unele-s intr-un asa hal,de ma mir ca-i lasa sa circule....anyway,bine ca se poate,asta incurajeaza cresterea nr-ului de rat-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 senzational panhead...........roata aia de masina face mult in modificarea lui...............dar iar ne legam de gusturi, oricum e perfect Mesaj completat ma,unele-s intr-un asa hal,de ma mir ca-i lasa sa circule....anyway,bine ca se poate,asta incurajeaza cresterea nr-ului de rat-uri... eu is curios pana la ce nivel s-ar putea face asta in romania fara complicatii pe la statiile de itp, cand trebuie facuta verificarea si alte minuni, e foarte penibil ca te apuci sa lucrezi la un motor, il faci intr-un anumit fel, lucrezi ca la o pictura si traiesti intr-o tara de-asta minunata si vine unu si zice ca l-ai scos din pamant, sau de sub apa, ca e o epava si ar fi bine sa-l vopsesti ca nu treci verificarea sau mai stiu eu ce..................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 http://www.ratbike.org/pages/703dnepr.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Go-Getter Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate