Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 De cateva zile bicicleta mea are o pereche de evacuari Micron noi noute thx to nenea Dobrescu. Arata si suna demential.... Pun cateva foto iar pentru sound maine la arc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 :finger: :blbl: s-o stapaneshti sanatos, nenea!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Frumos motor ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Ai bagat ceva cashcaval, bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Bravo fah Wizzie:) Sper sa nu o mai dai la gaini, ca te ia mama draq si te spurka nenea Tanga la partz, ushurel:) Ne vedem maine la Arkul de Triumph. Poate vii si tu la 7, nu cand pleaca lumea. Tarpfo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 TOBE AI!!! MOTOR ITI MAI TREBUIE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 nu vrei sa schimbi culoarea rotii din fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 nu vrei sa schimbi culoarea rotii din fata? de ce as schimba-o??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 Mentiune: M-a oprit politia de 2 ori si nu mi-a zis nimik de tobe, galagie, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 nu vrei sa schimbi culoarea rotii din fata? Uita-te in ansamblu; in spate este negrul si in fata rosul; e "pata" aceea de negru peste rosu; roata se incadreaza perfect. Cred ca doar la codita lipseste un pic de rosu. E super frumos lucrat motorul si acum are si tobe demente. Mi-ar placea si mie sa-l aud, dar e cam departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 iar acum pe parte din spate vin f. bine tobele fiindca coditza e de carbon nevopsita, doar lacuita, tobele de carbon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 meserias motorul wizzule. arata EVIL cat au facut dobele? pret achizitie + manopera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 super scor 350 + TVA per bucata.... cu tot cu tevi si etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Am vazut jucaria aseara. Ma gindeam sa trag un pic de tobe sa vad daca apare stapinul Acum serios vorbind, arata bine. Nu stiu cum suna, dar asteptam demo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Cum nenea ca am tot facut demo la arc, unde erai... nu tzi-a zanganit paharu' pe masa la terasa aia??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Cum nenea ca am tot facut demo la arc, unde erai... nu tzi-a zanganit paharu' pe masa la terasa aia??? demo!!!!! pai itzi pui tobe shi stai 5 minute, nici nu-shi da lumea seama cum suna!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 mie mi s-au parut cam pitzigaiate.. parca strangea unu de oo' carburatoarele mai crede cineva asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 mie mi s-au parut cam pitzigaiate.. parca strangea unu de oo' carburatoarele mai crede cineva asta? Ai naibii struguri,acri mai sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Ai naibii struguri,acri mai sunt @irascibil: mda, bine zici, sunt acri daca nu's ai tai.. @dmw: care 5 minute mah.. si in plus mai muncesc oamenii nu freaca ludixu' toata ziulica... intreaba-i si tu p-aia de au fost la Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 @dmw: care 5 minute mah.. si in plus mai muncesc oamenii nu freaca ludixu' toata ziulica... ai mare noroc ca e un topic despre motorul tau, care este frumos pentru o vitezana ca daca nu ar fi fost ............ daca aveai shi tu un vulcan de 1600 clasic, atunci puteai sa ne vorbeshti de struguri acri shi unii muncesc, d-aia apar pe la 20.45 la arc, nu intretzin firestormu' toata ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate