cosport Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Mda, am scris aiurea fara sa ma uit atent. M-au derutat alte msj cu accidente usoare de pe acest topic. Imi cer scuze si numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paipoc Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 super nasol...cred k fiecare dintre noi kre a mers pe 2 roti a avut macar o data probleme cu soferii neatentii... --- Mesaj completat în 18 Jan 2008 20:49 -------------hai sa va dau exemplu si ultima mea ..experientza de acest gen...ma duceam la job si mergeam din spre unirii spre parcul carol...o masina pe linia de tramvai...eu intre trotuar si linie...ala cu masina nu s-a asigurat si a facut dreapta vand eu eram prin dreptul oglinzi lui...noroc k nu aveam vitza mare si chiar...am fost inspirat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 PLM!!! nu mai postati aiurea in tranvai m-am speriat ca am mai pierdut vre-unu pe drum si vad altceva. baieti, imi pare rau pt voi ca ati cazut, ati fost loviti, etc dar in cazul in care nu v-ati lovit la bibilica si nu mai raspundeti pt actiunile voastre nu mai postati aici mai jos e rubrica mare: "ACCIDENTE" vb lu' madcox PLM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unikt Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Cele mai tragice accidente se petrec cu motoarele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 unikat! Fugi inapoi la eva.ro, care nu este unikat... acolo ai voie sa-ti expui parerile tampe unde doresti! Pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Aseara, Fantana Miorita, GSX-R 1000, se vehiculeaza ideea de 200 Km/h a lovit frontal fantana, omul cu 3 luni experienta, motorul (cred eu) praf, astept sa il vad, rider, fractura deschisa la picior. Nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 (editat) Unde : Comuna Branesti Cand :23 sau 24-03-2008 Cum :Din spusele celor de pe'acolo....pe o roata in curba a ratat curba si a intrat in kilometrajul de pe marginea drumului.. Cine :nu il cun...avea cca 23-25 ani Din spusele celor de fata am inteles ca era echipat bine... Azi 26/03/2008 a fost imormantat Editat Martie 26, 2008 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Localitate : Satu Mare Data : 21.09.2007 Cum : In timp ce ma deplasam cu motocicleta , pe drum cu 2 benzi pe sens , conserva vroia sa faca stanga si nu mi`a acordat prioritate . Cosecinte destul de grave . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Aseara, Fantana Miorita, GSX-R 1000, se vehiculeaza ideea de 200 Km/h a lovit frontal fantana, omul cu 3 luni experienta, motorul (cred eu) praf, astept sa il vad, rider, fractura deschisa la picior. Nasol mai filtreaza si tu informatiile. e clar pentru oricine a mers cu motocicleta mai repede de 100 la ora ca a cadea la 200 la ora (mai ales in urma unui impact frontal cu un obstacol de beton cum e fantana miorita) nu scapa doar cu o fractura, fie ea si deschisa. faptul ca mergea cu 200 la ora inainte de accident sau ca a mers in ziua accidentului cu 200 la ora nu trebuie consemnat ca fiind viteza la care s-a produs accidentul. daca merg cu 200 la ora pe splai si apoi acasa, cand sa parchez motocicleta, alunec pe o coaja de banana si cad, nu inseamna ca accidentul s-a petrecut la 200 la ora. da-o drq, mai exagereaza omu, da nici chiar asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 CAND: 10 apr 2008 UNDE: Loc. Cisnadioara, Sibiu CINE: PATRU SORIN VARSTA: 25 MOTO: Yamaha vitezan CUM: seara, curba usoara in urcare, caine i-a sarit in fata, ceva viteza( nu e loc de 80 acolo), cazut in sant lovind o teava de gaz groasa cat mana, hemoragie interna. DECEDAT la spital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 CAND: 24 apr 2008 UNDE: Loc. Ogra, Mures CINE: Dita Iulian VARSTA: 23 MOTO: CBR 600 F4 CUM: ...un tir facea stanga prin fata lui... si el nu l-a vazut, sau ceva de genu... DECEDAT pe salvare Sa-i fie tarana usoara... nu credeam sa postez vreodata pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 (editat) CAND: 11 apr 2008 UNDE: Bucuresti -- sect. 1 -- Bucurestii Noi zona Pod Straulesti CINE: Radu Lucian VARSTA: 20 MOTO: APRILIA RSV 1000 CUM: neadaptarea vitezei la conditiile de deplasare, lovit bordura, proiectat intr-un copac de pe margine in pozitie perpendiculara cu acesta DECEDAT la impactul cu pomul. DIAGNOSTIC: politraumatism cervical + TCC acut Dumnezeu sa-l ierte! ----------------------------------------------------------- CAND: 23 apr 2008 UNDE: Bucuresti -- sect. 1 -- Pta. Presei Libere complex Flora CINE: Marius Nicolae VARSTA: 20 MOTO: CBR CUM: neadaptarea vitezei la conditiile de deplasare, lovit bordura, proiectat pe partea carosabila, impact la nivel cranian cu bordura STARE CRITICA in momentul internarii la UPU, declarat DECEDAT 5 zile mai tarziu DIAGNOSTIC: TCC acut sever Dumnezeu sa-l ierte! Editat Mai 4, 2008 de Nightwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kilohertz Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 JUR CA INNEBUNESC CAND VAD ATATEA ACCIDENTE CAUZATE CU MORTI, MA DOARE SUFLETUL CAND MA GANDESC NUMA CATE SUNT DIN CAUZA SOFERILOR PLINI DE BANI MAJORITATEA SI NEATENTI, CHIAR NIMENI NU GANDESTE CA EXISTAM SI NOI, RIP PENTRU CEI DECEDATI SI INSANATOSIRE GRABNICA PENTRU CEILALTI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roster Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 (editat) CAND: 27 Apr 2008 UNDE: Caransebes, jud. Caras-Severin CINE: Emanuel Dejica VARSTA: 18 MOTO: Honda VFR 750 CUM: neadaptarea vitezei la conditiile de deplasare, impact cu o masina care i-a taiat calea. STARE: CRITICA. DECEDAT LA SPITAL IN DATA DE -8 Mai 2008- STARE PASAGER: GRAVA, momentan in recuperare, in afara oricarui pericol, in curand va iesii din spital. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l aibe in paza! Editat Mai 8, 2008 de roster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Statisticile sunt intr-adevar ingrijoratoare si parca campaniile pe care le facem nu dau rezultate.Oricum sunt de parere ca fiecare campanie este bine venita si intr-o anumita masura ajuta.Ma tot gandesc cum ar fi sa treaca o saptamana fara sa se intample ceva grav,sau cand lumea va constientiza ca suntem in trafic si sa nu ne mai ignore.Mi se pare ceva de imposibil la ora actuala... S-a intamplat azi un accident foarte grav la Cluj,dar nu stiu daca am voie sa postez link-ul cu imaginile,sunt terifiante. Sa le fie tarana usoara celor decedati si pentru cei in viata aveti grija de voi fratilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 CAND: 10 apr 2008UNDE: Loc. Cisnadioara, Sibiu CINE: PATRU SORIN VARSTA: 25 MOTO: Yamaha vitezan CUM: seara, curba usoara in urcare, caine i-a sarit in fata, ceva viteza( nu e loc de 80 acolo), cazut in sant lovind o teava de gaz groasa cat mana, hemoragie interna. DECEDAT la spital am auzit si eu de el :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezmetikul Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 cand vezi atatea parca iti vine sa vinzi mobra si sa uiti tot, sa vrei sa nu-ti placa motoretele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vip2003cool Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 (editat) CAND: 11 Mai 2008 UNDE: Cluj-Napoca, soseaua de iesire catre com. Baciu CINE: Remus Maier VARSTA: 29 MOTO: Yamaha R6 CUM: A intrat cu viteza in depasirea unui Peugeot 407, care a virat la stanga fara sa se asigure URMARI: Decedat Dumnezeul sa-l ierte! Editat Mai 15, 2008 de vip2003cool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 CAND: 11 Mai 2008UNDE: Cluj-Napoca, soseaua de iesire catre com. Baciu CINE: Remus Maier VARSTA: 29 MOTO: Yamaha R6 CUM: A intrat cu viteza in depasirea unui Peugeot 407, care a virat la stanga fara sa se asigure URMARI: Decedat Dumnezeul sa-l ierte! RIP CAND: 13 MAI 2008 UNDE: Targu Secuiesc, intre oras Un baiat de 22-23 ani Moto: CBR 600 F1 CUM: din marginea drumului un sofer iesea din parcare cu spatele si a intrat in fata motocicletei. Motociclistul avea max 30km/h, n-a avut cum s-o evite accidentul. Fata motocicletei facuta praf, la masina nici nu se vede nimic. URMARI: din fericire nimeni nu a patit nimic. ___________________________ CAND: 15 MAI 2008 UNDE: Targu Secuiesc, intre oras Barbat de aprox 50 ani. Moto: KAWASAKI VULCAN 750 CUM: motociclistul se plimba intre oras, fara viteza, masina condusa de o femeie venea din sens opus, cand au ajuns unul langa celalalt, masina a virat brusc la stanga in fata motocicletei ca sa intra in parcare de pe partea cealalta. Motocicleta sparta cam tare, bara din fata a masinii zgariata. URMARI: motociclistul putin ranit, cu zgariaturi. nimic grav, deci de afara nu se vedea. sa speram ca nu are nimic grav. Amandou accidente fiind din cauza soferilor de masini. FITI ATENTI LA MOTOCICLETE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 fratilor ... e JURNAL NEGRU ... adica oameni MORTI nu raniti ... va rog eu pastrati topologia CAND: 17 MAI 2008 UNDE: Bucuresti, pasaj Lujerului CINE: Alin 25 ani Moto: RF600 CUM: voblaj + pierdut controlul asupra mobrei URMARI: DECEDAT la impactul cu solul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 cand vezi atatea parca iti vine sa vinzi mobra si sa uiti tot, sa vrei sa nu-ti placa motoretele.. Eu cand vad atatea imi vine sa mai invat cate ceva mai bine , mai bine ai putina rabdare decat sa depasesti pe stiu eu unde . Si noi avem o parte de vina cu depasirile , deoarece putem prinde punctul mort in oglinda autoturismului , eu nu am obiceiu sa depasesc in intersectii si in apropiere , decat daca soferul din fata mea face stanga [ si s-a oprit deja langa axul drumului ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 CAND: 17 Mai 2008 UNDE: Jud Maramures CINE: ... VARSTA: ... MOTO: GSX-R SRAD CUM: Mergea regulamentar cand dintr-o intersectie a patruns un Mercedes care l-a aruncat 10 m intr-o gradina URMARI: Decedat Dumnezeul sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainless Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 CAND: 17 Mai 2008UNDE: Jud Maramures CINE: ... VARSTA: ... MOTO: GSX-R SRAD CUM: Mergea regulamentar cand dintr-o intersectie a patruns un Mercedes care l-a aruncat 10 m intr-o gradina URMARI: Decedat Dumnezeul sa-l ierte! Robert 25 de ani GSX-R 600 Satu Nou (langa Baia Mare) Decedat pe loc Odihneasca-se in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Sa le fie tarana usoara celor decedati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 vai d capu nostru. cred ca nu e zi sa nu cada vreunu . . nu e bine deloc. si majoritatea sunt pe vitezane!! inca un motiv in plus sa nu imi iau sportiva. :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate