Vladimir_HD Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Am de gand sa imi petrec un weekend la mare in jur de 15.07... Vreau sa stau undeva in Eforie... care va bagatzi cu plecare de vineri si intoarcere duminica... Va astept cu sfaturi de cazare buna shi ieftina, fie ea shi la cort... Grupul ash vrea sa nu fie mai mare de 5-6 motoare dar vedem pe parcurs... Astept cine vrea sa fac shi un cost estimativ (care stitzi...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 1, 2005 Autor Share Postat Iulie 1, 2005 Viteza de croaziere in tre 100 shi 140... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 2, 2005 Autor Share Postat Iulie 2, 2005 Nu vine mai nimeni la mare? toata lumea pleaca la gheorghieni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Nu vine mai nimeni la mare? toata lumea pleaca la gheorghieni? 194898[/snapback] nu prea ne place mare!!! mai ales la vitezele astea astronimice??? daca mergem cu 45 km/h merg shi eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Eu as merge, dar tre sa vad mai intai cu vremea, ca zilele astea... In Eforie Nord stiu eu o terasa, aproape cea mai ieftina de pe litoral (anul trecut). Daca nu merg iti explic unde e. Eu m-as da prin Vama ca e ieftinache cazarea (a se citi gratis), sau in Costinesti. Si il tractam pe DMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 VAMA RULEZ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 Daca este sa mergem mai multzi, mergem shi in vama, dar singur nu prea vreau sa merg pentru ca e campatul interzis shi mi-e cam frica... Dar daca ne strangem mai multzi poate poate... @dmw daca e poate mergi la mine in spate dar la 45 mi se supraincalzeste motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 Astept lista cu inscrieri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Astept lista cu inscrieri... 196358[/snapback] Mai intai prognoza si apoi inscrierile. Ca la cum se schimba vremea nu as vrea sa ajung acolo ud si pana acasa sa nu reusesc sa ma usuc, ca daca stam la cort nici lucrurile nu se usuca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlando Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Frate, dak vin si femei ma bag si eu........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 6, 2005 Autor Share Postat Iulie 6, 2005 pai vad ca la tine scrie "mermbru" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 pai femeile le gasiti acolo.. putin gaz in gixeru' lu' matale shi sui pe motor doo terase.. pacat k pe 16 merg la o nunta ca ash fi pus shi io botu' la asha ofierta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 7, 2005 Autor Share Postat Iulie 7, 2005 Se pare ca ne avantajaza prognoza meteo... Vineri Mostly Sunny High 27°C Precip 20% Wind: NNW 14 km/h Max. Humidity: 76% UV Index: 9 Very High Sunrise: 5:36 AM Local Time Avg. High: 26°C Record High: N/A°C (N/A) Sambata: Sunny High 27°C Precip 10% Wind: N 21 km/h Max. Humidity: 75% UV Index: 9 Very High sunrise: 5:37 AM Local Time Avg. High: 26°C Record High: N/A°C (N/A Sursa: www.weather.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 8, 2005 Autor Share Postat Iulie 8, 2005 Duminica: Sunny High 27°C Precip 20% Wind: NW 18 km/h Max. Humidity: 73% UV Index: 8 Very High Sunrise: 5:38 AM Local Time Avg. High: 26°C Record High:N/A°C (N/A) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 8, 2005 Autor Share Postat Iulie 8, 2005 Deci lista cu inscrieri va rog: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 Dom'le da grabit mai sunteti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 8, 2005 Autor Share Postat Iulie 8, 2005 Da mah, zorro , ca vreau sa merg cu gashca la mare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 Merg si eu, 100% SIGUR. De vineri dimineata, dar cu maxim 100 km/h. (sunt deja in zona rosie la 100). Eventual, plec mai devreme si ne intalnim acolo Dar mergem in vama? As vrea sa dau cat mai putin (e.g. nimic) - pe cazare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 8, 2005 Autor Share Postat Iulie 8, 2005 Da in vama... vorbim miercuri la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 parca am vazut ceva de campare interzisa in vama....stati linistiti nu este interzisa....cel putin nu inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 (editat) nu prea ne place mare!!! mai ales la vitezele astea astronimice???   daca mergem cu 45 km/h merg shi eu     195795[/snapback] Dead man, ma bag eu la viteze d-astea, din motive de fracturi plecam vineri seara si ne intoarcem duminica dimineata, io la pranz tre sa fiu la ziar. Sa vbesc de o cazare mica pe undeva? Eforie Sud, de preferat Editat Iulie 9, 2005 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 10, 2005 Share Postat Iulie 10, 2005 Va amendeaza daca mergeti cu 45 pe Autostrada, sunt radare la greu trei pe ducere si doua pe intoarcere numai pe Autostrada nu mai zic prin comune aproape de Constanta . Am ratat eu cate am ratat dar am dat de unul mai zelos care nu a vrut sa ma ierte de abia am cazut la pace cu 200 de chiftele ca i-am zis ca-s sofer de camion si sunt frustrat ca ma depasesc mereu astia ca nu pot sa merg mai tare de 85 la ora si-mi fac si eu de cap acum cu moto. Din Bucale de la Cora pana in Costinesti si inapoi doua plinuri a 15 L . Cand m-am dus am mers mai tare 120 140 si a papat la greu cand mai aveam 6 Km pana in Constanta am ramas fara benzina (Pana PROSTULUI) ca era dat pe rezerva si a papat-o pe toata noroc ca japonezul e destept si au mai ramas 500 de G. pe partea opusa robinetului si am reusit sa ajung la un peco in Constanta. Cand m-am intors nu am mers mai tare de 100 si am ajuns cu bine fara sa dau pe rezerva . Papa in doi 400 de chiftele plus alte acareturi inca vreo 200 . Sa va luati creme de soare ca este dezastru,noroc ca nu am stat decat de la 8.30 pana pe la 12.30 la soare si in apa restul la umbra ca cred ca ne lua salvarea asa de tare ardea soarele, recunosc ca nu prea eram bronzati . am ajuns pe la 21.40 acasa rupti de obositi si arsi de soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Pe weather.com : vineri scattered thunderstorms, sambata sunny si duminica scattered showers, 27-28 grade C. As vrea sa plec de vineri... dar daca ploua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Pe weather.com : vineri scattered thunderstorms, sambata sunny si duminica scattered showers, 27-28 grade C.As vrea sa plec de vineri... dar daca ploua... 200984[/snapback] Stiu, am vazut si eu ca e cam naspa zilele astea. Cine stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Stiu, am vazut si eu ca e cam naspa zilele astea. Cine stie. 200995[/snapback] Daca va luati dupa prognoze, s-ar putea sa stati in casa toata vara. Ia bagati un oki sa vedeti cum a fost in Vama we-ul trecut (8-10.07.2005) in ciuda prognozelor care mai aveau putin si anuntau si zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate