alexgrp Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 de vis, ce sa mai...presupun ca i-ai facut rodajul,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 de vis, ce sa mai...presupun ca i-ai facut rodajul,nu? Nu, motocicleta are aproape 10.000 km, mai are putin si termina si rodajul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Ladieees aand gentlemen Dati-mi voie sa va prezint astazi l-am luat din showroom-ul elf din Popesti-Leordeni. Am bagat rapid vreo 50km, primul drum fiind spre pozat pentru polita CASCO Este pur si simplu de vis.. inca nu-mi vine sa cred, ca am reusit s-o fac si pe asta. Franele sunt de exceptie, cutia de viteze merge brici (imi place mult afisajul treptei pe ecran), zumzaitul motorasului se imbina perfect cu basul tobei stock in ture mici (<4000rpm), nu vibreaza, nu troncane, nu scoate nici un zgomot in afara de cel normal.. ce sa mai..motor nou. astept cu nerabdare finala Yoshimura (e pe drum) promisa cadou de elfi.. niste baieti de exceptie! recomand!!! si de asemenea abia astept sa scap de rodaj! Let-s rock and roll!!!! salut. sunt timpul cu scuterul cu care ai stat de vorba in fata la paula's biker shop in buc. ti-am admirat motorul. mare pacat de zgarieturile alea dp rezervor. ti-ai luat husa de piele pt rezervor? PS mobra este superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Superba motocicleta. Se pare ca ray inca ii face "rodajul" de nu a mai raspuns de atata timp ) Sa o stapanesti sanatos amice, si cat mai multi KM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 "timpul" as in "tâmpul"? PS: cum sa'si ia protectie de piele pentru rezervorul unei vitezane? arata odios cu asa ceva! esti foarte amuzant, nu are voie sa faca omul o greseala ca repede sari la gatul lui. era vorba de cuvantul tipul. ray a pomenit de husa de piele in discutia noastra. am vazut sportive in corfu cu huse de piele pe care existau prinderi pentru un tankbag. nu mi se pare ca arata odios. mai odios este sa o vezi cu x-uri facut cu cheia si sa vezi um prind rugina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Nu, motocicleta are aproape 10.000 km, mai are putin si termina si rodajul... Amice,degeaba esti ironic ... intr-adevar,am postat aiurea(pentru ca nu am citit toata povestea) dar nu trebuie sa faci pe nebunu',puteai doar sa ma atentionezi... Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Februarie 3, 2009 Autor Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) am cam uitat sa mai trec pe aici de fapt trec foarte rar in general pe motociclism.ro ca gasca de prieteni e in alta parte. Si cam am si de ce.. vad ca toata lumea se cearta cu toata lumea. intra-devar aveam intentia sa iau o husa de piele dar m-am razgandit, nici mie nu mi-ar place cum ar arata. zgarieturile n-au ruginit - dovada ca vopseaua si tabla sunt de calitate. Probabil ca anu asta o sa inving lenea si o sa strang banii de fransiza sa ma duc sa le fac pe casco (apropo! daca nu stiati... fransiza la CASCO e 3% din valoarea asigurata nu din valoarea daunei -- ceea ce inseamna la mine cam 12 milioane pe care ii scot din buzunar - daca dauna nu e macar dubla ca valoare, nu prea se merita reparat) cauciucurile bt016 inca mai merg, nu s-au tocit de tot, la ~14000km. Am comandat acelasi tip, sunt pe drum. Intre timp merg cu grija mare la aderenta (de 2 saptamani am inceput sezonul ) consum???as vrea sa fac si eu in curand o calatorie din asta la drum lung, numai pe autostrazi, mergand la limita legalului si cu frica de amenzi (130-150km/h), consumul a fost pe undeva pe la 5.5 % (rezonabil...) Editat Februarie 3, 2009 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 11, 2009 Autor Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) Gixi a implinit, fix pe insula Thassos, locul meu favorit de pe planeta , 20.000km. Si un an de functionare fara evenimente neplacute! La multi inainte! si o completare la discutiile de mai sus: nu i-am pus husa de piele, desi am vazut modele similare cu husa si parerile sunt impartite... in schimb i-am revopsit rezervorul la un bun meserias, a iesit aproape aceeasi nuanta (foarte greu se distinge de restul motocicletei, si numai in anumite conditii). Cat despre consum...folosesc un soft in care am introdus toate plinurile cu km cu tot, de-acum il gasiti in semnatura. Media iese pe la 7%, dar... in conditii de utilizare.. "normale" pt un supersport Editat Iunie 11, 2009 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Gixi a implinit, fix pe insula Thassos, locul meu favorit de pe planeta , 20.000km. Si un an de functionare fara evenimente neplacute! La multi inainte! si o completare la discutiile de mai sus: nu i-am pus husa de piele, desi am vazut modele similare cu husa si parerile sunt impartite... in schimb i-am revopsit rezervorul la un bun meserias, a iesit aproape aceeasi nuanta (foarte greu se distinge de restul motocicletei, si numai in anumite conditii). Cat despre consum...folosesc un soft in care am introdus toate plinurile cu km cu tot, de-acum il gasiti in semnatura. Media iese pe la 7%, dar... in conditii de utilizare.. "normale" pt un supersport Felicitari Ray ! Sa te bucuri in continuare de mobra si la cat mai multi km ! P.S : Am observat pe codita 2 stickere imitatie carbon ! Stii pe cineva care face si pentru capacul alternatorului ? L-am zgariat un pic si as vrea sa remediez problema ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 11, 2009 Autor Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) Felicitari Ray ! Sa te bucuri in continuare de mobra si la cat mai multi km ! P.S : Am observat pe codita 2 stickere imitatie carbon ! Stii pe cineva care face si pentru capacul alternatorului ? L-am zgariat un pic si as vrea sa remediez problema ! salut! multumesc de urari stickerele le-am facut chiar eu, din folie carbon-look de pe louis.de (codul produsului este 10026102). Poza e luata din topicul cu sei al lui darian. Dar nu recomand pe piese care se incing, nu cred ca o sa tina. Eu am pe wish-list 3 produse cu adevarat folositoare: - Protectii carbon, pentru generator si ambreiaj - Folie protectie faruri Toate de pe ebay.co.uk... m-ar costa vro 8 milioane toate 3 cu tot cu transport. ieii, ce frumoase este ele doo sa'ti traiasca! mie imi place poza asta: da...frumoasa si bestia Editat Iunie 11, 2009 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
takke Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 am postat acum 1 an cand ai cumparat-o si iti urez si acum multi km inainte .. am citit tot topicul si nu credeam ca o sa gasesc pe cineva care sa se bucure atat de mult si sa si imparta si cu altii.... Bafta mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat August 4, 2009 Autor Share Postat August 4, 2009 (editat) multumesc! intr-adevar inca ma bucur de ea 100%. Am fost tentat sa o vand ca plec definitiv din tara, primisem si o oferta convenabila (scuze BD-ule ca te-am incurcat :-P) dar m-am decis sa o iau cu mine pt ca o iubesc prea mult chit ca ma complic cu actele si inmatricularea acolo Editat August 4, 2009 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat August 22, 2009 Autor Share Postat August 22, 2009 (editat) am ajuns cu bine p-aici prin UK, si gixerului ii prieste clima si modul de condus am facut aproape 230km si abia i s-a aprins astazi becul de benzina... care de obicei pe la 170-180 imi facea cu ochiul. In curand ii fac iar plinul si vedem cat consuma pe-aici se merge foarte calm si ordonat, aproape nimeni nu depaseste limitele de viteza (care sunt puse totusi cu cap..nu aiurea), pentru ca nu prea isi permit (foarte multe speedcams si amenzile destul de mari). In schimb marea placere e sa te invarti in sensurile giratorii, care-s cam peste tot... aderenta e foarte buna si iti permiti sa o duci pana aproape de "knee-down" in fiecare intersectie un deliciu!!! Editat August 22, 2009 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Profita de numeroasele circuite si track-days din Anglia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 sal cu ce a ajuns motorisca peste "canal"? tren sau vapor? in anglia am inteles ca se invata knee down prin intersectiile alea. primul sens girator din Anglia si posibil din lume (construit candva in 1870si ceva) este in Letchworth cam la 70 km nord de Londra foarte fain locul ala pacat ca am reusit sa ajung fara motor. foarte multe motoare folosite la naveta si iarna si vara, pacat de vrema imprevizibila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 8, 2010 Autor Share Postat Iunie 8, 2010 (editat) a implinit 2 anisori, pe 4 iunie. Merge perfect, ca la inceput, n-am nimic ce sa-i reprosez Daca anul trecut pe vremea asta, dupa un an de functiune, bifa deja 20.000 de km, anul asta e mai sarac..abia a ajuns la 28.800. N-am mai avut excursii asa lungi, iarna a fost lunga si rece, si nici placerea de a pilota nu e asa mare pe-aici (frica de amenzi ) asa ca excursiile sunt mai rare. Kitul de lant e cel original, m-am uitat la pinioane nu sunt mancate deloc, lantul nu pare sa-mi faca probleme...oare mai tine mult??? Sunt la al 3-lea set de cauciucuri, abia montate. Ambele BT-016 au tinut cate 14.000, dar aici am nevoie de ceva mai multa aderenta si incalzire rapida asa ca acum am optat pentru Pilot Power 2CT. Asteptam cu interes aniversarile de 3,4 si 5 anisori Editat Iunie 8, 2010 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 daca esti in londra sau apropierea ei este o gasca faina de romani aici..intalniri vinerea seara la ace,track days sambata, duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 29, 2010 Autor Share Postat Octombrie 29, 2010 M-am decis sa vand gixerica, trec pe touring (VFR) /index.php?...p;#entry2652484 Mesaj completat i-am facut si topic dedicat, pentru vanzare /index.php?showtopic=648413 Din pacate conditiile si piata din Romania au facut ca sa nu se inghesuie potentialii cumparatori... Am deja un plan de backup, nu mai rezist fara "2 roate" Daca pana la 1 mai nu o vand, vin in tara ii fac ITP-ul si plec cu/pe ea inapoi in UK! deja traseul e facut (Grossglockner si Alpii francezi :-P ) Parca imi surade din ce in ce mai mult ideea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate