vlad58 Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 (editat) Intrebare pentru colegii din brasov sau imprejurimi....aveti idee unde pot centra roata fata de virago 535? Am fost la service-ul de biciclete de pe N. Titulescu la recomandarea celor de la vulcanizarea de pe vidin, dar acolo erau cam sictiriti oamenii si plus de asta m-au luat ca in cel mai bun caz, ma costa 100 de lei minim, daca e mai grav, creste pretul. Nu vreau sa ajung sa dau pe o centrare cat ar face o roata gata centrata cu totul. M-au pus sa cumpar minim 4-5 spite pentru ca au zis ca motocicleta e veche si sigur se vor rupe (94'). Acum caut alternative. Merci! Le rup daca sunt ghiolbani si initial nu le degripeaza, o spita fata se rupe la minim 350 kg daca nu e obosita, cauta altii. Editat August 8, 2014 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 9, 2014 Share Postat August 9, 2014 (editat) Astazi am facut plinul in drum spre casa... dupa cateva ore am observat o mare pata de benzina in jurul motorului. Am dat seile jos si am vazut ca unul dintre furtunele ce leaga cele doua rezervoare(cel mai subtire este fisurat). L-am demontat, rezervorul de sus era evident gol... Dupa demontare furtunul s-a sectionat in doua trei locuri, este rigid si imbatranit... si trebuie altul. Ce pot pune in locul lui? In magazine nu am gasit nimic, ceva la acest diameru cca 12mm la interior(cauciuc rezistent la benzina). Astept sugestii... Editat August 9, 2014 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 9, 2014 Share Postat August 9, 2014 Vezi la ambulanta moto (aka ottoman aici). Eu gasisem ceva furtun bun pt. tdm la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 9, 2014 Share Postat August 9, 2014 Cristi, esti sigur ca e atat de mare diametrul interior? Eu am ceva bucatele de furtun ramase pe acasa, dar sunt de 5-7mm diametru interior. Vezi la piese auto, se gasesc de diverse diametre. Cel de 7mm il luasem din Hornbach, cel de 5mm de la un magazin de piese Dacia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Multumesc Geo pentru ajutorul oferit... furtunul subtire are 12 mm pe interior, pe cel gros nu l-am masurat(probabil 16-18 mm). Am intrat in cateva magazine auto si nu am gasit nimic, de asta am intrebat aici. Insa am rezolvat-o duminica, am gasit la brico ceva mai bun decat ma asteptam, au mai multe dimensiuni cu pereti dublii si cu insertie textila pentru presiune de pana la 8 bari(cu rezistenta la toate tipurile de combustibili si diluanti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Exterior crem/maro? Din asta am eu cu interior de ~7mm. Nu stiu cat de rezistent este in timp, sa nu devina casant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 (editat) Hai sa fim seriosi... Fiecare colac are o eticheta de prezentare... nu cred ca se preteaza un magazin sa scrie minciuni, asumand-si riscurile pentru posibile incendii, etc... La mine nu prezinta un pericol, nu are presiune... dar sunt si alte situatii care pot produce catrastofe! ...cu asa ceva nimeni nu se joaca! Culorile sunt diferite, al meu este negru, dar am vazut si ceva transparent. Editat August 11, 2014 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Iti pot da eu 4-5 spite daca ai nevoie. Rohan, ti-am dat un mesaj pe privat. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 (editat) cred ca o vand... cu tot cu parbriz... 1400-1300e... nu-s foarte hotarat. LE: si cu 2 randuri de tobe. unele goale si unele stock legat de embleme.. nu am ajuns la locatia unde banuiesc ca ar fi. Ajung saptamana viitoare... Editat August 17, 2014 de skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOX-RIDE Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 Cum fac, va rog, sa obtin niste tobe zgomotoase pentru Virago 535. Sa cumpar tobe noi custom, sau sa scot filtrele din astea ale mele originale? Am un prieten care a dat cinci gauri in fiecare toba la final cu bormasina la un Kawasachi EN 500 si suna destul de fain. Voi ce parere aveti? Multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 Pe a mea am luat-o cu tobele golite de francez... suna bine si e in grafic dpdv legal. Bag sama ca daca le golesti romaneste, tot asa a fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Ma poate ajuta si pe mine cineva sa-mi spuna de unde as putea face rost de axul basculei de la viroaga 535? Sau un strungar cu materiale de calitate si capabil sa trateze axul. Asta-i piesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Cum fac, va rog, sa obtin niste tobe zgomotoase pentru Virago 535. Sa cumpar tobe noi custom, sau sa scot filtrele din astea ale mele originale? Am un prieten care a dat cinci gauri in fiecare toba la final cu bormasina la un Kawasachi EN 500 si suna destul de fain. Voi ce parere aveti? Multumesc... scoate-i Filtrele 535-ul are un sunet foarte placut , iti va creste putin consumul atata tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Ahoi! Un capac de baterie pentru Virago 535, are cineva de vânzare? Mulțumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Ahoi! Un capac de baterie pentru Virago 535, are cineva de vânzare? Mulțumesc anticipat! am cutia intreaga... dar iti dau si Capacul ,ai un numar de telefon afisat suna-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 am cutia intreaga... dar iti dau si Capacul ,ai un numar de telefon afisat suna-ma Ahoi! Care ar fii pretul la tot pachetul, nu e pentru mine e pentru o cunostiinta! Lasa-mi PM te rog. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Anghel Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Nemultumire service si vanzator Total Motors Bucuresti (zona Doamna Ghica) - au pretins ca motorul este perfect functional - probleme la cutia de viteze,cand am fost sa imi remedieze problema (avand garantie la ea timp de un an) ,au zis ca nu se poate face acum,ci doar in septembrie - dupa ce am luat-o de la ei saptamana trecuta,am constatat ca motorul da rateuri intr-una ,nu mai are forta deloc , huruie ca naiba si imi moare la semafor daca nu o tin cu accelaratia. - cica au schimbat releul de incarcare a bateriei - mare minciuna,nu prea incarca deloc + acum e moarta de tot - scriu nu pentru ca regret ceea ce am facut,asta este viata,insa altii pot lua aminte la ce am scris atat eu cat si multi alti utilizatori. - Multumesc domnului Cornel ( numa utilizator :free ride ) pentru ajutor si sfaturi!!!raman dator!! - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Scrisul pe forum nu o sa te ajute cu mare lucru... banuiesc ca ai acte la mana, fa-le reclamatie la ANPC (fostul OPC) si la Politie pt inselaciune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Anghel Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Am actele,nu vreau sa mă mai complic,nu mai am nici chef,nici timp si nici putere....o sa mă străduiesc sa o repar pe carca mea si sa o patrez încă vreo cativa ani!amn scris aici sa vada si alti doritori/cititori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Ahoi! Alex Anghel iti recomand să faci plângere la ANPC, isi fac treaba. Eu am montat instalatie GPL pe auto si avea garantie 2 ani iar când mai era 1 lluna din garanție nu a mai vrut să o facă. Asa ca am facut plângere la ANPC, in câteva zile am avut problema rezolvată în plus respectivii au luat si o contraventie pe măsură. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Am actele,nu vreau sa mă mai complic,nu mai am nici chef,nici timp si nici putere....o sa mă străduiesc sa o repar pe carca mea Exact pe asta se bazeaza si ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_shmc Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Nu trebuie să permiteți nimănui să îsi bată joc de munca şi timpul pierdut pentru a câstiga bani care i-ai dat pe motocicletă. Părerea mea este că e imperios să faci plângere. O zi bună Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 ...amn scris aici sa vada si alti doritori/cititori! Daca chiar vrei sa ajuti pe cineva, fa reclamatia la ANPC! Este singura modalitate de a nu mai fi inselat in viitor, nici tu si nici altii... Excrocii cauta oameni ca tine, care platesc si nu fac nimic atunci cand sunt furati pe motiv ca nu au timp, chef, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Asta e? http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-virago%20xv%20535-din-1996-581708.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Anghel Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Da,asta e.O sa scot anuntul in seara asta de pe site,pentru ca nu vreau sa o vând stricata,o repar si poate la anul.Am pus anuntul înainte sa o scot din service! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate