hed Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Salut, Greu, dar in cele din urma am gasit si eu topicul acesta. Virago 535 din '96, pe numele ei "fata", a doua in familie prima fiind de 400 din '92. mamaaa da ce janta stramba am patit si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorcicle Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 mamaaa da ce janta stramba am patit si eu... Mda... ale noastre drumuri in devenire, niciodata,"europene"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Mersi @Barna,dar daca mi le si schimba la reprezentanta cred ca am sa dau o fuga pana acolo,ca singur oricum nu ma pricep sa fac asta... @cristi_zacu,te rog un reper mai clar pt sediul reprezentantei...nu prea reusesc sa-mi dau seama pe unde ar fi... in Otopeni, cum vii tu de la PL pe dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Imi iau la revedere in mod oficial de la Yamaha Virago Zone. Za bobber a ajuns la Cluj, sper sa-i prinda bine. Ozz, ai legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Imi iau la revedere in mod oficial de la Yamaha Virago Zone. Za bobber a ajuns la Cluj, sper sa-i prinda bine. Ozz, ai legatura. bravo felicitari pt vanzare, acuma spre ce 'zone' te indrepti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Pai ... cel mai recent m-am hotarat la SV 650 S. Da` cica nu merge incet sub nici o forma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorcicle Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Pai ... cel mai recent m-am hotarat la SV 650 S. Da` cica nu merge incet sub nici o forma. Hmm...dragutza "mobra" . Da, nu prea merge incet de loc... dar te descurci matale Si pe mine ma bate un gand inspre asa ceva...asta daca as putea vreodata sa renunt la "crom" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Juvett Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Fratilor am de gand vara asta sa imi iau o xv535....sa mentionez ca ar fii prima mobra.....am tot citit cam ce probleme ar avea dar ma intereseaza cum e la mers.....cat de repede te obisnuiesti cu ea.... Merci.... Asfalt uscat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Fratilor am de gand vara asta sa imi iau o xv535....sa mentionez ca ar fii prima mobra.....am tot citit cam ce probleme ar avea dar ma intereseaza cum e la mers.....cat de repede te obisnuiesti cu ea.... Merci.... Asfalt uscat.... Sal,ii o mobra super ,te obisnuesti foarte repede cu ea,in rest o sa vezi tu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Juvett Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Sal,ii o mobra super ,te obisnuesti foarte repede cu ea,in rest o sa vezi tu .. Merci mult.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisoie Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Salutare! Stie cineva vreun meserias care sa regleze carburatoarele la viroaga 535? Si un magazin unde sa gasesc bujii, filtru ulei si ulei in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Salutare! Stie cineva vreun meserias care sa regleze carburatoarele la viroaga 535? Si un magazin unde sa gasesc bujii, filtru ulei si ulei in Bucuresti? Daca vrei iti trimit eu Bujii Cod:BPR7ES Pret cu TVA:11,00Ron/buc ; Filtru de ulei Champion Cod:X302 Pret cu TVA:15,50Ron ; Ulei Mobil1 10w40 Cod:Mobil Extra 4T Pret cu TVA:21,50Ron/L Termen de livrare 1 zi Daca este ok anuntama prin PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Daca vrei iti trimit eu Bujii Cod:BPR7ES Pret cu TVA:11,00Ron/buc ; Filtru de ulei Champion Cod:X302 Pret cu TVA:15,50Ron ; Ulei Mobil1 10w40 Cod:Mobil Extra 4T Pret cu TVA:21,50Ron/L Termen de livrare 1 zi Daca este ok anuntama prin PM poti sa-mi dai si mie o echivalenta pt NGK BPR7ES la bujiile bosch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 XV535. Dragoste la prima vedere Azi am vazut pozele, mi-a placut, maine se face rezervarea, trebuie sa vad cum e cu actele de leasing... Sau, mai pe scurt: Bine v-am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 am preluat legatura bine v-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 (editat) Semnalizatoare cu led este ceva diferenta ... Editat Martie 21, 2007 de Barna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 (editat) am dus viraga la service sa-i schimb fraiu, in sfarsit am reusit sa jung si la pasul asta, asta asa, sa fie fericit cine-o cupmara abia astept sa mai fac o plimbare cu ea inainte s-o dau Editat Martie 22, 2007 de allec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 am dus viraga la service sa-i schimb fraiu, in sfarsit am reusit sa jung si la pasul asta, asta asa, sa fie fericit cine-o cupmara abia astept sa mai fac o plimbare cu ea inainte s-o dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Martie 22, 2007 Autor Share Postat Martie 22, 2007 Salutare! Stie cineva vreun meserias care sa regleze carburatoarele la viroaga 535? Si un magazin unde sa gasesc bujii, filtru ulei si ulei in Bucuresti? Te duc eu la cineva super meserias. Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Salut! Sunt Andu din Focsani si am un Virago de 125cc din 99. Acum am vazut si eu topicul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Salut! Sunt Andu din Focsani si am un Virago de 125cc din 99. Acum am vazut si eu topicul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
didy Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 am si eu un virago de 535 . nu stie cineva unde as putea gasi caucicuri ptr el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Defender Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Bine ai venit printre noi! Cel mai usor este sa intri in topicul "Yamaha virago zone", unde posesorii de Virago iti vor da toate lamuririle! Cat despre cauciucuri incearca tot acolo sa dai de Barna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Ce poze am primit si eu pana acum cu "jucaria": Duminica pleaca omul dupa ea in Germania. Abia astept saptamana viitoare Pe cine trebuie sa bat la cap dupa aia sa imi aduca sissy-bar, parbriz, coburi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 am si eu un virago de 535 . nu stie cineva unde as putea gasi caucicuri ptr el Eu mi-am luat cauciucuri de aici /index.php?showtopic=62064 si sunt foarte multumita de ele. Ce poze am primit si eu pana acum cu "jucaria": Salut! Sunt Andu din Focsani si am un Virago de 125cc din 99. Acum am vazut si eu topicul asta! Dragut motor! Probabil ca in curand iti vei lua un 535... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate