Sari la conținut

Pe A.vlaicu, La Campusul Nou....pe La Ora 17,00!


dio phili
 Share

Postări Recomandate

Recunosc... nu prea ma duce... conduc cam plictisitor... am facut 10.000 de km in 3 luni si nici o emotie, nici o adrenalina... nimic... Si nici macar nu stiu sa merg pe-o roata. Asta e, ma duc sa ma impusc, dar macar am grija sa nu ranesc si pe altii in procesul asta de auto-impuscare. Daca tipul asta care stia sa mearga pe o roata se impusca singur, linistit, cu motocicleta, intr-un zid, atunci era ok, alegerea lui, placerea lui, destinul lui. Insa in momentul in care in loc de un zid alege o masina, care e proprietatea cuiva, si mai mult - il face pe ala sa intre in probleme cu politia, cu dosar penal, atunci nu mai e ok. Libertatea este absoluta, atata vreme cat nu incalci libertatea celorlalti, asta e un principiu uitat cam de multa lume.

 

Eh... continuati sa credeti ca "soarta e scrisa", ca sa va disculpati de resposabilitatea propiilor actiuni, pana la urma de-aia s-a inventat si religia, ca sa dai vina pe dumnezeu sau pe dracu, insa realitatea trista e ca nu e asa :D . Incercam mai degraba sa surprind notiunea de "victime colaterale". Fiecare are dreptul sa se sinucida asa cum vrea, insa nu sa riste confortul celorlalti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 344
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

BAI (cuvant urat)...n-a zis nimeni ca robert nu e vinovat...dar cum sa vezi ma jumatea plina a paharului?????

 

Daca tot erai asa apropiata persoanei respective eu nu inteleg de ce-ti bati capu' luptandu-te cu morile de vant de pe forum.

Deja se stiu imprejurarile accidentului, parerile s-au cam format. Tu ce faci de fapt? schimbi pareri?!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

On topic: Condoleante familiei si prietenilor si Odihneste-te in pace Robert, acolo unde mergi tu nu sunt tampiti care intorc fara sa se asigure. L-am vazut de cateva ori pe strada, si asa cum zicea si AEX, i-am admirat motorul si am vazut ca nu purta echipament.

 

 

Off topic: Pe forum citesc doua rubrici, una de la comunitati, sa vad ce mai fac prietenii mei din Militari si a doua de accidente, sa invat din greselile altora.

Din ceea ce citesc eu la accidente, trei sferturi sunt balacareli intre diversi...oameni ca sa nu zic altfel. Da Alexander, si eu vroiam sa il iau la injuraturi pe tantalaul ala care se baga in seama aiurea, dar nu am facut-o. Nu faci decat sa pornesti o polemica aiurea si nu merita. Lasa-l in prostia lui acolo, daca a ajuns sa zica ce a zis pe un topic de accident mortal e clar ca are probleme...la mansarda.

Apar apoi zmeii si specialistii, moama ce viteza avea, acul s-a oprit la 17 k sau 300 km/h. Nu e ca la masina fratilor, acul se duce "gravitational" daca pot sa zic asa, si se opreste unde are el chef. Apar oamenii care dau cu RIP, unii ca sa faca post-uri, unii carora le pare rau sincer.

Sunt cativa care ii cunosc pe cei implicati si care au durerea in suflet.

 

parerea mea proprie si personala: "Accidente" este pentru: sa ne bucuram cu cei care au scapat cu o sperietura, cateva zgarieturi si cu fierul rupt, sa plangem dupa cei care mor si SA INVATAM DIN GRESELILE ALTORA. Cati dintre cei care citesc, gandesc pe strada: hai sa nu depsesc coloana asta, uite ce a patit Robert, sau hai sa nu ii dau 200 in sat poate intoarce un Peugeot (stiti la ce ma refer), sau hai sa port echipament ca uite ce bine a fost de Raluca. Eu sunt unul dintre ei, plec Robocop de acasa, de se uita si cainele meu la mine si nu ma recunoaste, merg prudent, uneori chiar batraneste, dar ajung intreg si pot sa ma joc cu el, sa imi sarut iubita si sa vad meciul cu o bere in fata.

 

Fratilor bagati la cap si haideti sa incercam sa nu mai avem ce sa citim la rubrica asta, pana cand adminii vor trebui sa o desfinteze.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tocmai eu eram cea care zicea sa nu stricati topicul...dar cand vine un dobitoc si spune ca e bine c-a murit robert...ce'ar tb sa fac? sa il si felicit?

 

este forum public cu nshpe mii de useri, nu ai nici un drept de decizie asupra celor postate de ceilalti si nu ai ce sa le faci. nu lasa neputinta sa te transforme intr-o gura spurcata, insisti unde nu trebuie. pacat de copilul ala, in fond si la urma urmei, dar undeva in capatana ta stii bine ca baietii au si ei dreptatea lor in ceea ce priveste viteza. si mai stii si faptul ca daca avea viteza mai mica si casca legata, avea sanse sa scape. inteleg ca-l plangi, dar nu-i pune aura de sfant si nu-i spurca pe cei care il considera OM, predispus la greseli. toti facem greseli, unele ne costa viata. s-a intamplat, pur si simplu. sorry.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

BAI (cuvant urat)...n-a zis nimeni ca robert nu e vinovat...dar cum sa vezi ma jumatea plina a paharului?????

 

Bai (cuvant frumos) . Ti-am spus cum. Cand sunt in trafic, pe motor, sunt la fel de expus accidentelor ca si tipul ala din ford. Unul care trece pe langa o coloana stationata cu 80-100 km/h este un pericol real pentru toata lumea, inclusiv si pentru mine. Nu stiu de cat timp mergi pe motoare, nu conteaza daca esti la ghidon sau nu, dar banuiesc ca stii cam care e perspectiva. A merge "tare si bine" inseamna a merge tare si in siguranta. Sa treci cu 80 pe langa o coloana care sta pe loc NU inseamna "tare si bine".

 

Eu te inteleg ca esti suparata, ca nah... era cineva pe care il cunosteai, insa poate acum recunosti ca mergea riscant. Iar cine merge riscant... mai devreme sau mai tarziu o pateste... RAU. Cel mai naspa este insa cand te apuca senzatia aia de culpabilizare, oamenii obisnuiti in general se gandesc, DUPA o tragedie, la ce ar fi putut face sa previna acea chestie. Asta fac oamenii obisnuiti. Ideal este sa te gandesti INAINTE de tragedie, pentru a o preveni. Ca de reparat... costa mai mult decat de prevenit. Poti sa te gandesti cum ar fi fost daca ii spuneai "cand mergi cu mine te rog sa mergi mai incet printre masini", sau "eu nu urc pe moto fara casca legata".

 

Dar astea sunt lucruri pesimiste. Hm... si tot vorbeam de jumatatea plina a paharului - Gandeste-te ca puteai fi tu pe locul din spate de la RR alaltaieri si acum scriam despre tine aici. Si gandeste-te la asta intr-un mod optimist.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

FRATE VOI CHIAR NU INTELEGETI? cat sa-mi bat capul cu voi? am zis de la inceputul topicului....robert a gresit ca mergea tare si ca nu si-a legat casca...si asta l-a costat viata...DA CUM MM SA ZICA MA CA E BINE CA A MURIT? CUUUUUM???

 

inainte sa imi sariti in cap cititi...nu mai faceti voi pe constientii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:D :blink: La revedere prieten bun!

 

Robert al nostru a plecat dintre noi, il plange familia, il plange Flori, il plangem noi... dobitocii vorbesc prostii, televiziunea il clasifica teribilist ca de obicei.

Nu-mi pasa, Robert mi-a fost prieten, il am la suflet si ma doare foarte rau... parca nici nu vreau sa realizez inca. De ieri sunt... leguma.

 

Fetelor... lasati-i sa spuna ce vor. Nu l-au cunoscut, nu stiu ce vorbesc... stiu si ei la fel de bine ca nu exista motociclist care sa nu depaseasca limita de viteza legala, sa nu se strecoare printre masini, sa nu tureze motorul pentru a fi auzit in trafic s.a.m.d., majoritatea sunt mancatori de (cuvant urat)... si se vad prea curati, dar nu se uita sub unghii sa vada ce zace.

 

Mara, te rog un lucru... abtinete din dorintele astea ale tale ca deja e urat ce faci (legat de postul cu 'de ce ti-e frica de aia nu scapi')

 

Eu zic in felul urmator, nu are rost sa facem tam-tam aici, lasati-i sa vorbesca... oricum nu rezolva nimic. Ca zic de bine, ca zic de rau... ca sunt offtopic sau nu... Robert ne lipseste si nimic din ce spunem sau facem nu-l poate aduce printre noi.

 

Nu cer decat putin respect, atat cat sa nu va mai certati aici pe topic.

 

Robert, vars lacrimi si injur toti sfintii pentru ce-ai patit... insa daca 'acolo sus' exista, sper ca ne vom revedea cu bine candva... 'acolo sus' ... :kiss: :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Condoleante familiei si celor apropiati lui !! Odihneasca-se in pace !! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

CUM ? Pai tocmai ti-am explicat mai sus. Gandeste-te putin la perspectiva asta. Nu se intampla nimic. Te duceai pe la mare saptamana viitoare, in week-end. Vorbeai cu el la telefon, mergeai sa-l vezi la restaurant, sa vezi ce mai face. Iti zicea sa faceti o plimbare cu motorul cel nou, sa mergeti pana la Metro sa luati ceva, in graba. Urcai pe motor. Depasea o coloana oprita cu 80 la ora. Iesea un ford in fata. Intrai in el. Ramaneai cu o fractura de coloana.

 

Spune-mi tu acum sincer, daca scenariul de mai sus de plauzibil si spune-mi daca era MAI BINE in scenariul de mai sus decat in ceea ce s-a intamplat acum.

 

 

Eu o vreme nu mai scriam nimic, ma simteam indiferent de cum isi traiesc altii viata sau cum isi aleg moartea, insa, cum ziceam mai devreme... cateodata ma apuca senzatia aia de culpabilizare, adica prefer sa incerc sa previn tragedii, decat sa imi para rau ca nu am facut nimic. Ma exprim putin mai dur probabil, insa perfect logic, coerent, detasat si obiectiv. Cei care il cunosteau e normal sa se exprime mai subiectiv, de-asta nici nu ma supar de micile probleme de limbaj, e de inteles. Insa... in ultima instanta, rezulta ca viteza excesiva... mai devreme sau mai tarziu... ucide. Neatentia soferilor intr-adevar, e o realitate, insa in general se lasa cu o tavaleala, mai un ghidon indoit, mai o scaritza, o fractura, viteza insa ucide, incet si sigur. Cum incet ? Adica... nu din prima, ci in timp, mai devreme sau mai tarziu.

 

FRATE VOI CHIAR NU INTELEGETI? cat sa-mi bat capul cu voi? am zis de la inceputul topicului....robert a gresit ca mergea tare si ca nu si-a legat casca...si asta l-a costat viata...DA CUM MM SA ZICA MA CA E BINE CA A MURIT? CUUUUUM???

 

inainte sa imi sariti in cap cititi...nu mai faceti voi pe constientii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:D :blink: La revedere prieten bun!

 

Robert al nostru a plecat dintre noi, il plange familia, il plange Flori, il plangem noi... dobitocii vorbesc prostii, televiziunea il clasifica teribilist ca de obicei.

Nu-mi pasa, Robert mi-a fost prieten, il am la suflet si ma doare foarte rau...

 

Dobitoci? Televiziunea? Nu ti se pare cam teribilism sa mergi cu asemenea viteza pe langa o coloana care mai mult stationa decat sa mearga? Pentru mine da...nu-l mai catagolati ca fiind marele pilot, se dadea bine, se dadea pe o roata, etc...daca el nu a avut grija de el in momentele respective atunci in fata mea nu este decat un om care a murit.

 

Chiar daca nu l-am cunoscut, nu-l condamn cu nimic, DAR VA ROG MULT, mai terminati cu d-astea ca deja sunt fumate...a gresit, a platit. PUNCT!!

 

R.I.P.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu s-ar fi intamplat asta...cu mine in spate n-ar fi mers asa

 

 

draga mea..era una intr-unul dintre topicurile despre virilu..care ..curios lucru, zicea ca dupa ce se trintise cu ea in spate mai de mult..daca acum in accidentul cand el a murit ar fi fost cu ea in spate...hmmm acum vine partea interesanta: nu ar fi mers asa!!!

 

:D :blink: :lol:

 

eu zic asa: cu sau fara pasager trebuie sa tii tu la tine ca nimeni nu vrea vreodata sa moara in locul tau..iar daca TU nu stii sa te pazesti sau pretuiesti, ce mai contreaza ca esti singur sau cu pasager??? :kiss:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator lznicu

Ca sa va dati seama ce viteza a avut faceti urmatorul calcul, cand aveam 17 ani (acum 13 ani) aveam un scuter Piaggio SI cu motor usor modificat, prindea 60 km/h sigur, intr-o seara (eram smecher, mergeam fara far) mergeam pe trotuar la blana (oi fi avut 50-60) am intrat intr-o piatra de bazalt lasata de o tiganca ce vindea seminte si am planat cel putin o lungime de autobuz (acolo era o statie), un autobuz are cam 10 metri deci eu am planat cam 12 metri.

Am avut un noroc porcesc ca nu purtam nici casca la vremea aia si am aterizat pe ciment si am scapat doar cu palma data peste cap si o vanataie pe lateral si asta in conditiile in care trotuarul era de ciment.

 

PS: Langa ford nu era sange ci ulei de servodirectie, ala are culoarea asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"draga mea"...te intereseaza pe tine cum mergea? cat de constient sau inconstient era? nu te pune nimeni...pe tine si pe nimeni de aici sa-l plangeti sau sa va para rau...doar sa aveti putin respect...atata tot...nu-l cunoasteti...taceti pentru ca n-o sa invete nimeni nimic de la voi cu astfel de explicatii...NIMENI nu va invata nimic daca le vorbiti cu aer de superioritate cum o faceti. abtineti-va...pt k ...asa cum nu va intereseaza ca robert a murit...nu va intereseaza nici ca vor mai muri

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa va dati seama ce viteza a avut faceti urmatorul calcul, cand aveam 17 ani (acum 13 ani) aveam un scuter Piaggio SI cu motor usor modificat, prindea 60 km/h sigur, intr-o seara (eram smecher, mergeam fara far) mergeam pe trotuar la blana (oi fi avut 50-60) am intrat intr-o piatra de bazalt lasata de o tiganca ce vindea seminte si am planat cel putin o lungime de autobuz (acolo era o statie), un autobuz are cam 10 metri deci eu am planat cam 12 metri.

Am avut un noroc porcesc ca nu purtam nici casca la vremea aia si am aterizat pe ciment si am scapat doar cu palma data peste cap si o vanataie pe lateral si asta in conditiile in care trotuarul era de ciment.

 

PS: Langa ford nu era sange ci ulei de servodirectie, ala are culoarea asta.

 

 

 

bey macanicule cu uleiul tau de directie pe nuantze de culori.....ai fost acolo si ai vazut ce era pe asfalt????????

iti spun eu care am fost acolo.....era apa din radiator cu ceva rugina spalata de pe conserva probabil.......daca te grabesti sa ajungi acum la fatza locului probabil mai gasesti rugina.....fi-ti-ar uleiul de servo-directie

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...