ZORRO Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Vreau sa ajung si la Sibiu. Merge cineva? Stie cineva care sunt conditiile de la intrunirea asta, gen pret intrare, cazare, spectacol etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Vreau sa ajung si la Sibiu. Merge cineva?Stie cineva care sunt conditiile de la intrunirea asta, gen pret intrare, cazare, spectacol etc? 201277[/snapback] Eu merg!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 As vrea sa vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 si eu vin! dar mai e pana atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Daca nu intervin probleme financiare si eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 (editat) Editat Iulie 12, 2005 de rontz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Cred ca vin si eu. Dar mai sunt 2 saptamani, nu? E timp sa vorbim de plecare... Intre timp.. cine merge la mare in week-end? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Zorro, scuze ca ma bag in topicul tau... Ray hai sa vb chiar daca pleci dimineatza, sa ne intalnim acolo mai multzi... tot in vama te duci nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 In nici un caz nu voi lipsi de la Sibiu anul asta. Ne vedem acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Eu o sa vin cu Mihai, Radu (Grex), Gabi din Rupea...si vedem cine se mai aduna.Sigur o sa apara si cei de la Silver Pistons Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Cred ca vin si eu!!! Nu stie nimeni mai multe detalii despre ce o sa fie...poate chiar un program?? see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 vin si eu garantat cine pleaca din bucuresti sa se bage in seama sa facem o gasca serioasa 180-220 pe autostrada si 160-180 in rest cam asa circul eu pe ruta bucuresti-sibiu mai nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 vin si eu garantatcine pleaca din bucuresti sa se bage in seama sa facem o gasca serioasa 180-220 pe autostrada si 160-180 in rest cam asa circul eu pe ruta bucuresti-sibiu mai nou 202529[/snapback] De ce am eu impresia ca esti cam nebagat in seama si tot cauti sa iesi in fata ? P.S. Daca vor exista banii necesari, vom veni si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predator Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 zorro & baiazid. tre' neaparat sa vad combinatia asta... ne vedem la Sibiu fratilor May Your Engine Run Forever! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 14, 2005 Autor Share Postat Iulie 14, 2005 zorro & baiazid. tre' neaparat sa vad combinatia asta... May Your Engine Run Forever! 202936[/snapback] Da, cam ai dreptate. Iar trebuie sa stau sa-l astept pe Baiazid ca merge prea incet. Asta daca nu il gaseste pe Mircea sa-l intrebe: "tu esti". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 M-am gandit mai bine si am ajuns la concluzia ca NU AM VOIE sa ratez intrunirea de la Sibiu Nu stie nimeni ceva preturi si programul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 sigur ne vedem la sibiu:) si sa bem muuuuulta bere rece de la munte... .......nenea smeagol.....las=o frate mai incet pe la 200 cand treci prin fagaras ca sa te vad si eu:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Pai nu trece prin Fagaras, ca o arde cu 220 pe Autobahn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Si eu merg la Sibiu! Majoritatea celor care pleaca din Craiova vor ca plecarea sa aiba loc joi dimineata, iar joi noaptea sa stam undeva pe langa Cozia. Sa speram ca nu sunt probleme, mai ales din cauza inundatiilor sau a caderilor de pietre pentru cei care au ales traseul Ram. Valcea- Sibiu, pentru ca saptamana asta pe o mare portiune din Valea Oltului ai cazut stanci, pamant si alte lucruri, iar circulatia a fost o perioada oprita si mult timp dupa aceea s-a circulat decat pe un singur sens. Sa speram ca totul o sa se rezolve si o sa putem sa Ne vedem la Sibiu, iar daca vedeti un IJ cu roti galbene si ce numere de Dolj, clar eu sunt ala... Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 15, 2005 Autor Share Postat Iulie 15, 2005 Pana pe 29 eu sper sa remedieze astia problemele. Dar nu stie nimeni ceva legat de intalnirea asta. Sa facem si noi un calcul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Si pe mine ma intereseaza detalii,dar chiar nu intri nici un organizator ca nu mai e asa de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
funnky bici Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 cheers ne vdem la sibiu dudes ........si chiar ceva info nimic ce trupe canta ..........si alte detalii intrare .. blah sa vedem si noi ..sa stim la ce ne aruncam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 Vreau si eu sa ajung! Inca negociez cu baietii nostri sa vad cine ma ia si pe mine... Salutare. Daca venim cum facem sa ne vedem cu ceilalti de pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 17, 2005 Share Postat Iulie 17, 2005 pei eu o sa fac in felul urmator : notez nick-ul ,motocicleta si numarul fa la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predator Postat Iulie 17, 2005 Share Postat Iulie 17, 2005 mai e ceva .... poate va ajuta la drumurile pe care le facetsi : http://www.andnet.ro:8080/itn/drumuri.asp hmmm.... poate link-ul asta ar trebui sa ajunga undeva pe pagina principala... ca doar totsi ne dam pe drumurile astea. May Your Engine Run Forever! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate