Ceapa, The Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 eu s-ar putea chiar sa ajung mai devreme. cine se mai anunta prezent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 eu s-ar putea chiar sa ajung mai devreme.cine se mai anunta prezent? Poate si eu , sa vad cum termin o mica intalnire !!!! dar nu mai devreme de 18,30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Poze ceva de la intalnire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 pai nu am vazut sa fi facut nimeni. o sa ma ocup personal de asta saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 Poze ceva de la intalnire ? Nu am avut aparatul de fotografiat .................este la a mea sotie care este pa pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magicianul Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Nu am avut aparatul de fotografiat .................este la a mea sotie care este pa pa cu cine este pa pa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 cu cine este pa pa ? Cu serviciul eu o cred ma iubeste prea mult........si eu pe ea pai nu am vazut sa fi facut nimeni. o sa ma ocup personal de asta saptamana viitoare. Ce faceti ? Va pregatiti de intalnire?? Ne vedem joi. pai nu am vazut sa fi facut nimeni. o sa ma ocup personal de asta saptamana viitoare. Pregatiti de intalnire, da? Vremea se anunta ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 pai no bine, atunci ne-om intalni, si partea frumoasa e ca dupa 8 se aduna si baietii cu R1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goldbug Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 am si eu de curand un fz6N rosu. o sa incerca sa ajung si eu maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 am si eu de curand un fz6N rosu. o sa incerca sa ajung si eu maine. Te asteptam..... Te asteptam..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goldbug Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Te asteptam..... sry, nu am mai putut sa ajung pt ca am fost sa-mi schimb cauciucurile. o sa fac un drum pana la resita si se cerea o schimbare de cauciucuri. sapt viitoare promit ca vin. s-a strans lume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) sry, nu am mai putut sa ajung pt ca am fost sa-mi schimb cauciucurile. o sa fac un drum pana la resita si se cerea o schimbare de cauciucuri.sapt viitoare promit ca vin. s-a strans lume? Am fost cam 7 persoane la gramada, am stat pana la ora 20,00 dupa care am fost in Otopeni la Bike am baut un "brifcor" si am pus la cale pentru sambata o excursie la ruse /index.php?showtopic=241409 Si ceva poze de la intalnire: . Editat Iulie 17, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goldbug Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 frumos off, sunt asa frumoase fzurile astea.... da parca tot al meu e cel mai frumos pe cand urmatoarea "excursie"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 21, 2008 Autor Share Postat Iulie 21, 2008 frumos off, sunt asa frumoase fzurile astea.... da parca tot al meu e cel mai frumos pe cand urmatoarea "excursie"? Pai nu stim, ne vedem joi si mai punem una la cale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goldbug Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Pai nu stim, ne vedem joi si mai punem una la cale ok, joia asta o sa ajung si eu sigur...deh, trebuie sa cunosc si eu fz-isti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 24, 2008 Autor Share Postat Iulie 24, 2008 ok, joia asta o sa ajung si eu sigur...deh, trebuie sa cunosc si eu fz-isti Ne vedem diseara , da? Daca nu ploua............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 eu o sa cam lucrez pana mai tarziu. daca e sa mai fiti acolo, poate reusesc si eu sa ajung dupa 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goldbug Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Ne vedem diseara , da? Daca nu ploua............ Eu vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 24, 2008 Autor Share Postat Iulie 24, 2008 eu o sa cam lucrez pana mai tarziu. daca e sa mai fiti acolo, poate reusesc si eu sa ajung dupa 8 Eu ajung pe la 18,30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Chiar daca nu posed FZ - s-ar putea sa ajung, doar sa vb de iesirea de pe 2 august. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 24, 2008 Autor Share Postat Iulie 24, 2008 Chiar daca nu posed FZ - s-ar putea sa ajung, doar sa vb de iesirea de pe 2 august. oki Azi nu am fost decat trei , restul in vacanta................a scuze a venit si Nadia su al ei prieten dar cu conserva asa ca nu se pune !!! Ce este bine ca din trei unul a fost" new entery" Si doua- trei poze..... Si actibildul de la RCA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 oki Azi nu am fost decat trei , restul in vacanta................a scuze a venit si Nadia su al ei prieten dar cu conserva asa ca nu se pune !!! Ce este bine ca din trei unul a fost" new entery" Si doua- trei poze..... Si actibildul de la RCA Regulamentar domne "new entery" si bun venit in gasca . SALUTARE. Un motociclist are nevoie de ajutor la /index.php?showtopic=244918. Eu am B3 si nu-l pot ajuta. Aveti grija de voi si ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 31, 2008 Autor Share Postat Iulie 31, 2008 Asa cum spune si titlul dupa a doua intalnire organizata unde am reusit sa ne strangem in jur de 10 persoane, am hotarat toti ca ziua de JOI sau mai bine zis in fiecare zi de joi la ora 19,00 la Academia Militara (Eroilor) sa aibe loc intalnirea Fz-ristilor ( asta nu inseamna ca alte motoare nu isi au locul ). Aici vom discuta de toate facem o plimbare mica si alegem o locatie pentru ""o bere degeaba" ..... dupa care se pun la cale plimbarile mai lungi. Mai jos avem si ceva poze de la intalnire. Pentru cei care din diferite motive nu doresc sa apara in poze imi pot spune si stergem sau gasim o solutie. Oricine doreste sa ma contacteze o poate face la urmatorul numar de telefon 0749 058 068 sau ID mess vf_daniel am hotarat toti ca ziua de JOI sau mai bine zis in fiecare zi de joi la ora 19,00 la Academia Militara (Eroilor) sa aibe loc intalnirea Fz-ristilor ( asta nu inseamna ca alte motoare nu isi au locul ). Aici vom discuta de toate facem o plimbare mica si alegem o locatie pentru ""o bere degeaba" ..... dupa care se pun la cale plimbarile mai lungi. Ne vedem diseara, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Categoric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goldbug Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate