tiptil Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 sa vorbim cu guta sa cante o manea in care sa le spuna sa poarte casti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 am si eu pozele....si pt prima oara desi am vazut poze de genu si nu merg nici fara cascaa (culmea...mie nu mi-e niciodata cald cu ea in cap si mai port si cagula )...am visat uraaaaaaaat...am visat numai numai numai sangeee :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 ca urmare a numeroaselor solicitari pt poze am sa va rog sa dati click pe semnatura , mi s-a umplut lista de messenger... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) si tie nu-ti place nebunule, nu? sorry de off Editat Iunie 24, 2008 de spirydusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baazalung Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Am si eu pozele. Nu-s cine stie ce, nu pricep de ce au fost scoase. Mai ales ca am mai vazut grozavenii si mai mari pe forum. (Oricum ar fi interesant sa va ganditi ce merita cu adevarat moderat - poze "dure" sau trolli) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 si tie nu-ti place nebunule, nu? sorry de off eeeee si tu acuma :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corco Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 holly shittt ! prea brutale pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) Casca purtata dar NELEGATa e fix pwla. Azi am vazut in decurs de 2-3 min pe o strada, pieton fiind, 2 scuteristi relativ adulti si un pixdos cu 600RR. Toti cu casti dar cu curele care atarnau ca lanturile de havur ale cocalarilor. Legea si politienii ar trebui sa i trateze pe cei prinsi cu cashchetele nelegate exact ca pe cei care nu le au deloc in cap. Ma doare la banana de exemplarele care isi varsa ideile pe sosea si pleaca de acolo in saci de plastic. (Aici vb strict de cei care mor din prostie crasa si lipsa de echipament.) Dar pt interventia echipelor de salvare, ancheta si adunarea creierilor si borsului de pe drum SE CHELTUIE BANI PUBLICI! Nu mai vb de ambuteiaje in trafic, ca stau kilometri intregi de masini si sute de oameni in camp si in soare ore in sir. Editat Iunie 24, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 putin off-topic: eram in masina cu tata pe un drum national si era o tanti cu scuteru cu copil mic in brate ...mergea pe contra sens in aceeasi directie de mers cu conserva lu tata si cand a vrut tata sa o depaseasca a claxonat-o ca sa stea macar acolo ca oricum nu venea nimic din fata...dar prostu tot prost e ..... cand s-a auzit claxonata s-a bagat brusc in fata masini a avut putin noroc si a scapat neatinsa RIP !!! off-topic si eu: Taica-tu n-ar fi trebuit sa claxoneze (la mai putin de 30 m de un biciclist/moped/etc nu claxonezi) sau cel putin asa imi aduc eu aminte de acum vreo 3-4 ani de cand am citit cartea aia galbena ultima oara risti sa sperii biciclistul/scooteristul/motociclistul si sa-ti cada in fata masinii (e de bun simt)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 holly shittt ! prea brutale pozele deloc socante. poate pt cei care cred ca viata e de jucarie. daca ma uit la o bucata de gratar necondimentata e mai socant... ms fain de poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Copilul ala nu avea nimic vizibil in afara de lovitura la cap... orice jaf de casca i-ar fi putut salva viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Copilul ala nu avea nimic vizibil in afara de lovitura la cap... orice jaf de casca i-ar fi putut salva viata. In mare si eu tind sa cred la fel, dar nu stim daca avea vreo leziune interna. Oricum, aici casca facea diferenta intre viata si moarte. Pacat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasser Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 R.I.P. tie, viteazule incepator pe 1000. Bine ca nu fac astia motoare de 5-6000... dar cum a spus cineva pe aici, Selectia naturala exista! Ai grija sa nu RIP-uiesti langa mine Dupa cate vad eu nu ai inteles ideea postului meu ... s-ar putea sa rip-uiesti inaintea mea si bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steve-O Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 foarte urat , RIP ! eu nu inteleg ce mai incercau aia sa resusciteze !!! sta omu cu capu zdrobit pe jos si cu 2L de sange langa el si aia incercau sa-l aduca la viata si in prima poza stateau 3 medici si se uitau la el ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 nepoata-mea face 15 ani indata...deocamdata nu se invarte in cercuri de "viteji"...dar i-am spus: sa nu dea dracul sa te vad pe un scuter cu vreun onanist din asta de putzoi care se crede rossi si sa va vad fara casca ca opresc si va carpesc pe amandoi de va sar mucii. si stie ca eu nu-s asa cumpatat ca taica-su, adica frate-miu... pana acum nu au fost baiuri...ca din vara asta, o sa o iau incet in spate, pe poligon, sa se obisnuiasca, sa nu caute "senzatii" cu vreun scuterist debil care-si inchipuie ca troaca lui de trotineta e regina autostrazilor. cat despre incepatori pe SS-uri mari...asa e; unii au suficienta minte sa nu le dea blana cat pot...dar parca mai multi sunt cretinii care se izbesc pentru ca merg cu mult peste puterile si experienta lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 foarte urat , RIP !eu nu inteleg ce mai incercau aia sa resusciteze !!! sta omu cu capu zdrobit pe jos si cu 2L de sange langa el si aia incercau sa-l aduca la viata si in prima poza stateau 3 medici si se uitau la el ... Presiunea publicului? Procedura? Sunt sigur prea bine ca e in zadar. In mare si eu tind sa cred la fel, dar nu stim daca avea vreo leziune interna. De aceea am precizat nimic vizibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_400 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Socante pozele!! R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_sorien Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Intr-o zi treceam prin fatza blocului cu costumatia full de motociclist (nici nu apucasem sa scot casca ),curgeau sudorile pe mine....si deodata aud...de la o gasca de "baieti de cartier" :"atentie vine ala de la NASA" !!Era o replica spusa la misto dupa care au inceput sa rada ! Ce ma doare e ca respectivul guraliv avea peste 30 de ani ...pe deasupra sofer de taxi .Concluzie:daca nu pricep astia ,sa zic vechi in ale regulilor de circulatie,ce pretentii de la niste pustani ?ON TOPIC :nu cred ca se poate schimba nimic ...cel putin deocamdata,.........mai trebuie o generatie sa treaca sa ne putem schimba mentalitatile . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Socante, dar ar fi bine de vazut cati scuteristi s-au uitat la ele! E de invatat pentru toti,e vara ,e cald dar pe motor nu ma sui fara casca.PUNCT am spus scuteristi deoarece ii vad mereu fara casca si prin oras, circuland cu grija sa-i feresc cand croseteaza, si yo-s cu conserva.Azi era sa dau cu doi de pamant de nu holbam ochii in oglinda din dreapta-nu aveau casca nici numar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator lznicu Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Casca ii litera de lege ca-s 40 de grade afara ca ai gel in cap si i-ti strica freza cine nu o poarta sa suporte consecintele......grandomania ii mai presus decat siguranta.punct!!!! Asfalt uscat tuturor (RIP zmeului in cauza ) Anul trecut in vara eram la Universitate la semafor, termometrul de acolo arata 51 de grade dar tot nu mi-am dat casca jos desi transpirasem ca dracu, umblam cu servetele dupa mine sa ma sterg dupa ce ajungeam la destinatie, cred ca e chestie de responsabilitate (fata de tine) sa porti casca, cine nu vrea ... nu vrea si sa fie sanatos caci selectia naturala lucreaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 off topic -o zicala "cu cat transpiri mai mult pe timp de pace cu atat sangerezi mai putin in timp de razboi" on topic- eu prefer sa transpir cu echipamentul pe mine decat sa sangerez ptr ca mi a fost prea cald !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 apropo de cat transpiri cand iti e cald, nu o sa uit niciodata ce zicea clasicul "Balamuc" cand il vedeam in iulie la Arc, la 40 de grade, in echipament de piele complet, plus cizme si casca, ca si citez" Imi e cald de imi vine sa musc, dar e ASA RECE CAND CAD" .... Deci.. aviz amatorilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glucian Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Acum doua saptamani, pe 6 iunie mai exact, a murit un scuterist pe B-dul Basarabia dupa ce un taxi i-a intors brusc in fata probabil nevazand-ul. Avea casca dar era nelegata. A murit pe loc, tot asa - creieri pe jos. Casca era la cativa metri de el... Nu a facut decat 200-300 m de la chioscul unde oprise sa-si cumpere ceva probabil. Purtati casca si purtati-o legata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 cei ce tin neaparat sa vada pozele cu scuteristul ma pot contacta , un pm , in special scuteristilor si tuturor ce umbla fara casca , aviz amatorilor POZELE SUNT CAM DURE ! rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GooFooTz Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Nu pot sa zic decat ca sunteti bolnavi grav.. Cum plm sa-ti doresti moartea cuiva? Poa' sa mearga omu' si-n curu' gol pe motor de 1800cmc si tot nu ai de ce sa-i doresti moartea. Cuvintele mele dedicate gandirii voastre: ESTE FOARTE HANDICAPATA! (adica schioapata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate