myando Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 INCA CEVA: E ZIUA MEA SI A LUI MATEI. Nu avem bani sa o sarbatorim cum trebuie dar ... incercam si noi Nu stiu cum se intampla dar si anul trecut, ziua mea a picat "De Mizil" 207516[/snapback] Pai daca este asa draga Baiazid trebuie sa gasim noi resurse sa ne si s-o punem de-o mahmureala .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Pai daca este asa draga Baiazid trebuie sa gasim noi resurse sa ne si s-o punem de-o mahmureala .... 207554[/snapback] Deci e clar ca bem!!! Bah inca ceva: anul trecut s-a facut un concurs ad-hoc de cazut pe scari. Anul asta nu particip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 bai as veni si io, daca e careva fara pasager care pleaca dupa 6.30... dati si voi un pm... thx! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craiu' Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 S-a hotarat dak pleaca cineva maine dimineata de la Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 (editat) ninja_schija fa-mi rost de pasagera pentru transalp Cine vrea sa se dea cu barca ( AKA transalpul meu ) vineri seara sau sambata dimineata pana la mizil sa spuna.... Asigur leganare blanda ( a se citi suspensii bune) Si pe la ce ora se organizeaza plecarile din bucuresti ? Editat Iulie 22, 2005 de djidji_duru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 io i-am zis sa isi faca agenti de turism matrimonial calare asa ii trebuie daca zice se lauda cu grupu de pasagere pe care nu are cui sa le dea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Rontz ai un singur defect major de fabricatie: nu esti fata Deja am primit sos de la Nae si Zidu, si ei vor pasager Djidji_ duru - bai a dat strechea in voi? Arat a agentie matrimoniala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Rontz ai un singur defect major de fabricatie: nu esti fata Deja am primit sos de la Nae si Zidu, si ei vor pasager Djidji_ duru - bai a dat strechea in voi? Arat a agentie matrimoniala? 207600[/snapback] Lasa ca il iau eu pe rontz.... a promis ca e cuminte si nu face prostii pe motor... pai de aratat arati bine... nu neaparat a agentie matrimoniala dar e o idee de afaceri... iese bani pt benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Stai ca mai am pasagere de dat...Toni-miu de pe forum...si mai gasesc euMyando bine ca ti-ai gasit. 206897[/snapback] tu ai zis avantaju pasagerei e greutatatea redusa si stransoarea imbratisarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Gluma proasta e ca s-ar putea fie sa nu mai vin, motoru nu ma mai iubeste, fie sa vin si sa am si eu loc de pasager, ipman lucreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 io ts-am zis cum e cu femeile si fiarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Gluma proasta e ca s-ar putea fie sa nu mai vin, motoru nu ma mai iubeste, fie sa vin si sa am si eu loc de pasager, ipman lucreaza 207621[/snapback] daca vrei te iau eu... in spate desigur si pe motor... numai sa-l convingi pe rontz sa renunte ceea ce nu prea cred ..... ca esti ma grea decat el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Toni adjudecata de tro5- ai grija cum conduci ca pun haita pe tine...cred si eu F-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Mai bine stau acasa decat sa vin pasager si stiu cam ce greutate are Rontz, a fost primul meu pasager in oras... Nu ma mai enervati ca scot Jawasaki la interval si va dau tot fumu' in nas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 pai tinand cont ca mizilu e aproape atunci ce mai stai pe ganduri ? sau nu vrei sa se zica despre tine ca iti dai fumuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Eu ma cam plictisesc pe la scarbiciu, asha ca o iau catinel , sper sa ajung inaintea voastra Bai va rog frumos, daca vedetzi acolo o Mobra de militzie (albastru cu alb- pe bune de la militzie am luat-o in '93) sa ma tragetzi shi pe mine de maneca, pt. ca eu nu prea cunosc pe nimeni shi o sa ma simt stingher Eu o s-o iau la dreapta la un moment dat, adica nu trec prin Ploieshti, ci Balta Doamnei-Gherghitza-fulga de jos-Mizil. Daca vretzi informatzii despre acest drum sunatzi shi voi peste o ora jumate la 0727572541- insistatzi ca nu prea se aude telefonu' pe Mobra Deci: ora 12,48- 1518,65 km la bord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 iau pasager contra loc in cort... 0744 335 192 sau ym: bdragon_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 bai din cate inteleg eu la 7 jumate la arc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Bah ne vedem pe drum ca si eu plec pe la 19:30de la mine de acasa dar am alt regim de mers. Merg cu Matei si MihaiCBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 bai din cate inteleg eu la 7 jumate la arc... 207668[/snapback] Clar .. la 19.30 plecarea de la arcul de triumph.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Ne vedem pe drum cum zice BAIA hai si la mai mare si dupa aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 E cineva care merge si se intoarce simbata seara? Ca muncesc duminica Rectific: e cineva care sa ma poata lua si pe mine si sa se intoarca simbata seara? Contra rasplatii de rigoare, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 comunistele/lenesele pleaca la 17:30 - 18:00 de la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 (editat) daca vrei te iau eu... in spate desigur si pe motor... numai sa-l convingi pe rontz sa renunte ceea ce nu prea cred ..... ca esti ma grea decat el 207625[/snapback] nici o sansa sa ma convinga... eventual sa ma oblige... hai mai iri cu jawasaky ai vazut ninjo ca desi nu-s fata tot am gasit cu cine sa vin... daca mi-au mers rpd degetele pe tastatura... Editat Iulie 22, 2005 de rontz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 in continuare nu am pasager. pe la 7,30 plec de la arc 0722.233.921 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate