pantera Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Sub titlul : " Evita mahmureala...ramai beat " , va asteptam la cea mai dementiala petrecere care poate exista pe lumea asta. Plan de desfasurare: 1. PLIMBARE : este nevoie de aprox. 0,33 l de benzina , avand in vedere ca de la Arc pana la Apasu la carciuma sunt...uh...2 km ?! Asadar si prin urmare, VINERI 27 IUNIE, ORA 20:00, ne intalnim la Arcul de Triumf, destinatie Apasu Bar, str. Economu Cezarescu, nr. 43,( langa Pui de Urs).Acolo, va urma a doua etapa ce ne va garanta o petrecere reusita (si ne va demonstra inca o data ca nu suntem sanatosi la cap) , si-anume: 2. MONTAREA CORTURILOR: da, ati inteles bine! Fiecare va trebui sa-si aduca de-acasa cortul si sacii de dormit, deoarece se va campa in curte la Apasu peste noapte. Incercam sa facem rost si de-o piscina...sa vedem 3. BEUTE :fara numar, in functie de capacitate., plus fripturile, pulpele si carnatii pe gratar aferenti. 4.REVENITE : dimineata va asteptam la un castron de ciobra de potroace ca la mama acasa, abia facuta in cazanul ce-l vom instala in curte. 5.IAR BAUTE : daca s-au terminat banii, ne asteapta caietul, in limita bunului simt Daca nu mergem noi in Vama, vine Vama la noi Asteptam confirmare aici. Intrarea pe baza de cadou Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 La multi ani,tot ce iti doresti si mult noroc cu motoarele PS:Nici la nunta nu se serveste ca la aceasta aniversare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iunie 24, 2008 Autor Share Postat Iunie 24, 2008 La multi ani,tot ce iti doresti si mult noroc cu motoarele PS:Nici la nunta nu se serveste ca la aceasta aniversare Sar'mana si te asteptam. Si ca orice chef care se respecta, am gasit si sigla Si AICI aveti mai multe detalii despre locatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 LMA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 LMA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbiggy Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 WOW ! suna demential, La Multi Ani !, cel mai frumos cadou e petrecerea ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) Daca iese karaoke-le si faza cu piscina gonflabila... si spritz la greu.... nu vreau sa ma gandesc la rezultate Editat Iunie 25, 2008 de wolf4mwolf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) :) :) HAPPY BIRTH DAY Si tot ce conteaza e sa fii fericita PS: clic pe lincuri Editat Iunie 25, 2008 de Sniky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) LA MULTI ANI !!! Cum ti-am zis si pe mess: am cortul si sacii de dormit pregatiti! Editat Iunie 25, 2008 de dumistef Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 La multi ani si de la mine.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 hai LMA o sa incerc sa apar pe acolo, chiar vroiam sa vad unde si-a facut apashu baru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 La multi ani, tot ce-ti doresti..sanatate maxima.. Distractie placuta ....nu pot sa vin, sunt plecat din buc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanx Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) Sub titlul : " Evita mahmureala...ramai beat " , va asteptam la cea mai dementiala petrecere care poate exista pe lumea asta. Plan de desfasurare: 1. PLIMBARE : este nevoie de aprox. 0,33 l de benzina , avand in vedere ca de la Arc pana la Apasu la carciuma sunt...uh...2 km ?! Asadar si prin urmare, VINERI 27 IUNIE, ORA 20:00, ne intalnim la Arcul de Triumf, destinatie Apasu Bar, str. Economu Cezarescu, nr. 43,( langa Pui de Urs).Acolo, va urma a doua etapa ce ne va garanta o petrecere reusita (si ne va demonstra inca o data ca nu suntem sanatosi la cap) , si-anume: 2. MONTAREA CORTURILOR: da, ati inteles bine! Fiecare va trebui sa-si aduca de-acasa cortul si sacii de dormit, deoarece se va campa in curte la Apasu peste noapte. Incercam sa facem rost si de-o piscina...sa vedem 3. BEUTE :fara numar, in functie de capacitate., plus fripturile, pulpele si carnatii pe gratar aferenti. 4.REVENITE : dimineata va asteptam la un castron de ciobra de potroace ca la mama acasa, abia facuta in cazanul ce-l vom instala in curte. 5.IAR BAUTE : daca s-au terminat bani. fuck ce patetic...... Dar ce mai oferi? Doar bautura si mancare? Altceva nu? Banuiesc ca pot veni si fara cadou ) si imi pot invita si prietenii din ferentexas. Lma si fi iubita si mai ales bagata in seama forever! Intrarea pe baza de cadou Editat Iunie 25, 2008 de stefanx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Ce zici din Nordul Moldovei este si pentru noi loc? Hai La Multi Ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelancer Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 lma, tare de tot ideea cu corturile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iunie 25, 2008 Autor Share Postat Iunie 25, 2008 Multumesc tuturor pentru urari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) Multumesc tuturor pentru urari! eu te las pana vineri cu urarea pregateste butoiu cu bere ca daca vin eu, dai faliment :) Editat Iunie 25, 2008 de catul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iunie 25, 2008 Autor Share Postat Iunie 25, 2008 eu te las pana vineri cu urarea pregateste butoiu cu bere ca daca vin eu, dai faliment :) Mai mult de-o bere nu vezi tu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 la multi ani:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 te tii de prostii, huh? vezi ca redactia Motociclismo e la mai putin de 100 m de carciuma, asa ca nu arunca vorbe-n vant. daca vineri mai suntem prin capitala, te onoram cu prezenta dupa ora 6, dupa ce terminam cu munca. ah, era sa uit, LMA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) sa fi iubita fah draga, si sa ai bani atat de multi, incat sa imi dai si mie. Editat Iunie 26, 2008 de madcox Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) Sau atat de multi incat sa-si mai plateasca si din datorii. La multi ani, tot ce-ti doresti, si te astept sa-mi faci mie cadou 13 milioane cat mai curand, ca o sa sarbatorim si noi un an cat de curand Editat Iunie 26, 2008 de Judas Iscariot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) Sau atat de multi incat sa-si mai plateasca si din datorii. La multi ani, tot ce-ti doresti, si te astept sa-mi faci mie cadou 13 milioane cat mai curand, ca o sa sarbatorim si noi un an cat de curand Ohoo! domnu mai traieste! NU ti-am mai vazut pielea de pe 2 mai. La multzi ani, Gilda! Sa-ti traiasca vitzelu! Noh, nici un tatuaj cu ocazia evenimentului??? ma mir Editat Iunie 26, 2008 de Advrider Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 LMA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Multumesc tuturor pentru urari si va asteptam! Si da, se accepta si umorul negru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate