piticot Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Cum toata lumea zice ca Honda e Honda m-am decis sa-mi iau un K8. Mi-am vandut R1 si voiam sa trec pe naked (31 de ani, ceva burta si chelie, familie, etc) care m-i se parea un compromis OK la situatia mea. Din motive independente de mine, intr-o seara m-a facut nevastamea albie de porci: esti cel mai prost, cumperi toate fierele vechi, bla, bla, bla. Contrariat ii zic ca n-am ce face decat sa-mi iau motor nou- raspuns....OK. Iata-ma deci fortat de nevasta sa-mi aleg motor nou....si m-am decis la K8, azi am semnat contractul si am dat avansul la leasing si saptamana viitoare(7- 12 iulie) imi vine mobra. Deabia astept sa-i rup folia de pe ea si sa ne imprietenim putin. Revin cu poze cand ajunge in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 cmc? sau ramai la acelasi nivel cu fostul motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Buna alegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 Raman la miutza ca e mai bine sa ai ceva rezerve de putere. Rabdarea e o virtute, mai am de asteptat cateva zile Buna alegere! Multam, asa ma gandeam si io(i-am mai intrebat pe aia mai mari, am mai citit o gazeta, d'astea) A venit jucareaua. Ieri la ora 11:30 a ajuns si la 16:00 plecam cu el din showroom. Dupa 102km nu pot sa zic inca nimic, poate faptul ca m-a plouat azi dimineata si s-a facut ca porcu' dar tot frumos e. Hmmm, sunt cam mari pozele, o sa incerc sa le micsorez si postez. Asta e facuta cu telefonul si e mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) Faina culoarea! Editat Iulie 15, 2008 de adidas00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Misto cutia. Cred ca o ti amintire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 taceti , ca ne tine in suspans..stie el ce stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 super tareee faza cu cutia, "bestia din cutie" sa il stapanesti sanatos si sa nu ai parte de incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aly_112 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Ce cilindrare???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 GSXR 1000 K8, ieri i-am facut RAR-ul, are "deja" 600km, merge de rupe locul in doua. Acum trebuie sa mai am rabdare inca 1000 km pana-i termin rodajul (800km maxim 6500 de ture, intre 800 si 1600km maxim 10.000 si dupa 1600km...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Odi Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Frumoasă... ai grijă de tine Âşi de ea. Felicitări. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 faian jucaria s-o stapanesti sanatos! si la cati mai multi km fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Tare motocicleta,sa ai parte de ea si multa sanatate ca asta conteaza mai mult ca orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Cum toata lumea zice ca Honda e Honda m-am decis sa-mi iau un K8. Foarte tare K8ul asta de la Honda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbert1 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Ce senzatie tre sa ai sa scoti motorul nou-nout din cutie. Bravo si abia astept sa am si eu senzatia asta candva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Foarte tare K8ul asta de la Honda! a fost o gluma,cred,sper )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 s-a o stapanesti sanatos si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Sa o stapaneshti sanatos si fara incidente. E belea jucaria , dar mai belea e coloritu' meu Tot de la bardaci ai luat , bravo , buna alegere , si eu tot de la ei , si sunt foarte multumit. P.S: Schimba tobele , pune Termignoni , sunt mortale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos. Ma intreb cum o fi oare filingu ala, sa rupi tu cartonu si sa vezi mobra nou noutza, cum sta cuminte acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos. Ma intreb cum o fi oare filingu ala, sa rupi tu cartonu si sa vezi mobra nou noutza, cum sta cuminte acolo. Io zic ca e aproape mai bine decat cand f..ti. Golul ala din stomac, "fluturasii aia" cred ca nu i-am avut nici cand ma pupam cu fata dirigintei acum 18 ani. Oricum mirosul ala de plastic nu-l inlocuieste nimic si e super senzatie cand ii dai prima cheie si-i auzi glasciorul. Acum zace in garaj langa FZ6-le lui cumnata-miu si in fiecare dimineata ma uit daca nu e vreun poket-bike pe-acolo (sunt sigur ca noaptea i-o fute ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Io zic ca e aproape mai bine decat cand f..ti. Golul ala din stomac, "fluturasii aia" cred ca nu i-am avut nici cand ma pupam cu fata dirigintei acum 18 ani. Oricum mirosul ala de plastic nu-l inlocuieste nimic si e super senzatie cand ii dai prima cheie si-i auzi glasciorul. Acum zace in garaj langa FZ6-le lui cumnata-miu si in fiecare dimineata ma uit daca nu e vreun poket-bike pe-acolo (sunt sigur ca noaptea i-o fute ) ...... nice feeling so stapanesti sanatos si sa va posedatzi fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 Il duceam la mine la munca sa vada si el cum se castiga banu' de leasing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steve-O Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 sa o stapanesti sanatos. frumoasa jucaria si cat de cat ok pretul de la bardaci ai mai primit vreun bonus de la ei ? servis gratis sau vreau beneficiu ? (toba, parbriz) ceva acolo sa te faca sa te simti bine ca primesti ceva in + Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 sa o stapanesti sanatos. frumoasa jucaria si cat de cat ok pretul de la bardaci ai mai primit vreun bonus de la ei ? servis gratis sau vreau beneficiu ? (toba, parbriz) ceva acolo sa te faca sa te simti bine ca primesti ceva in + Pe langa o reducere apreciabila am avut prima revizie kado (ulei Motul si filtru K&N) si daca imi iau Termignoni de la ei 25% reducere. Oricum io zic ca l-am luat bine, la aceeasi bani imi luam tot de la ei CBR 1000 RR 2007 si cu 1800 mai mult era K7 la B&S. Oameni de incredere, recomand cu caldura (miercuri au primit ei banii de la leasing si luni ma dadeam io cu mobra la ora 12:00) Bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2008 i-am facut niste mici up-grade-uri: Manete LSL, mansoane Rizoma, crash pad's Puig, suport de numar Puig siiii......... o tobita care sa sune si ea saraca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate