Reverse Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Stati putin... sa mi-l arati si mie pe ala care scoate fum din guma de pe fata. tu te-ai dat cu motoru sau ai vazut numai la televizor? stii ce insemana sa franezi fata astfel incat sa nu se mai invarta roata? te duci cu mecla de asfalt iarta-ne maestre ... nu m-am dat frate , visez la un minsk de vreo cativa ani incoace ... da` plm , am auzit ca e periculos rau . pana atunci ma dau expert pe forum Se referea la Honda CB 500, o motocicleta ideala pentru incepatori. Insa nu a vazut ca defapt in clip era un CB 600 Hornet, care-i alta mancare de peste e racing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 iarta-ne maestre ... nu m-am dat frate , visez la un minsk de vreo cativa ani incoace ... da` plm , am auzit ca e periculos rau . pana atunci ma dau expert pe forum e racing Street racing na Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Stati putin... sa mi-l arati si mie pe ala care scoate fum din guma de pe fata. tu te-ai dat cu motoru sau ai vazut numai la televizor? stii ce insemana sa franezi fata astfel incat sa nu se mai invarta roata? te duci cu mecla de asfalt Nimic nu stii... Uite aici campionatul si cum se face treaba http://www.motogp500online.com/ Ignorantule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Stati putin... sa mi-l arati si mie pe ala care scoate fum din guma de pe fata. tu te-ai dat cu motoru sau ai vazut numai la televizor? stii ce insemana sa franezi fata astfel incat sa nu se mai invarta roata? te duci cu mecla de asfalt fum nu stiu daca a scos ca nu m-am uitat , da sigur a scos scart si am vazut urma pe asfalt, se poate frana cu fata sa scartie fara sa cazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VanHelsing Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 nu cred pana nu vad... si atunci imi retrag cuvintele... fara suparare "reverse" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Se referea la Honda CB 500, o motocicleta ideala pentru incepatori. Insa nu a vazut ca defapt in clip era un CB 600 Hornet, care-i alta mancare de peste Stiu si eu ce e CB-ul... am avut una... si ai dreptate...aprox... e CBF 600 Hornet ... Numai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 (editat) tibi am incercat si alte motociclete dar cele care au imprimate sigla kawasaki sunt unice pt mine si au din start prima optiune kawasaki pt mine e mai mult ca o firma... e un grup care e specializat pe un singur lucru SA FACA MOTOCICLETE PT SINUCIGASI CARE NU DAU DOI LEI PE VIATA... poate e o chestie mentala si poate puteti spune ca sunt bolnav dar pt mine kawasaki primeaza mereu daca ar fi iau o moto de la alta firma care are performanta mai buna cu 10 la suta fata de o kawa as alege tot kawa sunt mandru sa ma plimbcu o motocicleta verde pe care sta scris cu negru KAWASAKI voi nu vedeti lumea prin ochii mei si nu o simtiti prin inima mea deci nu e bine sa va puneti in locul meu ma voi multumi atunci cand veti spune "asta e incuiat la cap" asa e.. Editat August 17, 2008 de sergiukawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 (editat) @sergiu... e un grup care e specializat pe un singur lucru SA FACA MOTOCICLETE PT SINUCIGASI CARE NU DAU DOI LEI PE VIATA... asta de unde naiba ai mai scos-o...? Editat August 17, 2008 de magg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 sunt mandru sa ma plimbcu o motocicleta verde pe care sta scris cu negru KAWASAKI Sergiu, cum sa nu iubesti asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 (editat) beautifull so beautifull finally someone who feels my pain Editat August 17, 2008 de sergiukawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 @sergiu...e un grup care e specializat pe un singur lucru SA FACA MOTOCICLETE PT SINUCIGASI CARE NU DAU DOI LEI PE VIATA... asta de unde naiba ai mai scos-o...? Motocicletele Kawaski de serie ,sunt cele mai "ascutite" !mai ales 636 si zx10 dar si altele...ma refer la directie ,frane ,putere !Astfel posesorii -incepatori sau avansati -ar trebui sa fie pregatiti in orice moment so mierlasca mai mult ca la orice alt ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 daca te referi strict la forma geometrica suzuki sunt cele mai ascutite kawasaki e o alta firma e ceva aparte...acolo se fac moto din dragoste pentru ele...nu e o prioritate a kawasaki company Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 daca te referi strict la forma geometrica suzuki sunt cele mai ascutite kawasaki e o alta firma e ceva aparte...acolo se fac moto din dragoste pentru ele...nu e o prioritate a kawasaki company DUTE SI ANGAJEAZA-TE LA KAWASAKI poate te primesc aia ca menajera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 m-as duce si pe coate ar fi o onoare sa calc podeaua de acolo...da atunci sa o spal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 daca te referi strict la forma geometrica suzuki sunt cele mai ascutite kawasaki e o alta firma e ceva aparte...acolo se fac moto din dragoste pentru ele...nu e o prioritate a kawasaki company iti dai seama ca toti rulgmentii sunt trecuti prin penisurile angajatilor,ca deeh le fac cu dragoste sergiu fara caterink ...deja o dai in altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 hahha umorul umorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 fum nu stiu daca a scos ca nu m-am uitat , da sigur a scos scart si am vazut urma pe asfalt, se poate frana cu fata sa scartie fara sa cazi am cb 500 si sunt relativ incepator, si am reusit in vreo doua ocazii scartul pe fata, fara sa pierd in nici un fel controlul. alta data derapaj pe fata: ploaie+frana puternica fata, dar atunci nu a mai fost stiinta, ci noroc pt ca nu am cazut Sergiu, cum sa nu iubesti asa ceva? aici chiar ai drptate, kawa actuale mi e par cele mai aratoase ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 am cb 500 si sunt relativ incepator, si am reusit in vreo doua ocazii scartul pe fata, fara sa pierd in nici un fel controlul. alta data derapaj pe fata: ploaie+frana puternica fata, dar atunci nu a mai fost stiinta, ci noroc pt ca nu am cazut Wow... cat de tare esti !!! Tatic, ce mai ... De ce plm povestiti voi faze d-astea care-s dea dreptu penibile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 20, 2008 Autor Share Postat August 20, 2008 lasa mabaiatul ca a vazut moartea cu ochii si acum se descarca io vad moartea cu ochii de fiecare data cand deschid usa garajului si imi apare in fata ciuma verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 lasa mabaiatul ca a vazut moartea cu ochii si acum se descarcaio vad moartea cu ochii de fiecare data cand deschid usa garajului si imi apare in fata ciuma verde Joke: Kawasaki provoaca senzatii d-astea doar oprite cand te uiti la ele. Honda provoaca senzatii d-astea cand bagi mana`n gaz.. si trage.. si trage.. si tot trage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) Joke:......................... Honda provoaca senzatii d-astea cand bagi mana`n gaz.. si trage.. si trage.. si tot trage Joke: Honda, power of dreams. Editat August 21, 2008 de Taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Joke: Honda, power of dreams. joke: Kawasaki , power of reality. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Joke:Kawasaki provoaca senzatii d-astea doar oprite cand te uiti la ele. Honda provoaca senzatii d-astea cand bagi mana`n gaz.. si trage.. si trage.. si tot trage E,hai ca acum chiar exagerezi, in afara de CBR1000RR care cand bagi mana in gaz se intampla ceva, chiar daca mai slab decat la concurenta, la toate celelalte modele Honda o sa vezi cum concurenta trage mai tare...si trage...si trage...exact cum zici, trebuie doar sa te sui si sa mergi pe alte modele,nu mai fii "habotnic Honda-crede si nu cerceta-power just in dreams-guy"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 sunt mandru sa ma plimbcu o motocicleta verde pe care sta scris cu negru KAWASAKI A mea daca e albastra si scrie cu alb Kawasaki nu e buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 joke: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate