Sergiu 30 Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 nu stiam atatea litere a fost numai KAWA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Nici nu vreau sa ma tina 15 ani, decat sa umblu cu fosile pe strada mai bine folosesc RiEiTiBi (ratb) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Nici nu vreau sa ma tina 15 ani, decat sa umblu cu fosile pe strada mai bine folosesc RiEiTiBi (ratb) in ratb pute.... mai bine cu cercu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 nu te tine oricum ca e kawasaki si nu is fiabile numa honda sunt fiabile....... is fiabile fiindca si peste 15 ani tot atatia cai vor avea ca si alea de acum 15 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 motoarele honda au cai pur sange care sunt nemuritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 (editat) manelisti pe kawasaki Editat August 25, 2008 de mertan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 vezi, cateodata manelistii au gusturi bune...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 vezi, cateodata manelistii au gusturi bune...... Ai o bere de la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 (editat) Adidas, Mertan, Dopeman, ma baieti: io am auzit ca manelistii poarta pantaloni. Jos cu ei, doar nu vreti sa va ia lumea de manelisti... Numa' grija mare sa nu vina vreun Kawa puternic din spate. Editat August 25, 2008 de Taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 manelisti pe kawasaki Vedeti?Pana si manelistii stiu ce inseamna un Kawasaki. ...si nu stiti voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 http://www.220.ro/kawasaki_ZX12R-104606.html http://www.220.ro/intimidat_de_kawasaki-104596.html Doar pentru cei care stiu ce inseamna Kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 motoarele honda au cai pur sange care sunt nemuritori Clar! ca e cai de huanda, care e mai tari ca cei de wakasachi sau suzu; cei mai slabi fiind de iamaha, da cei mai tari sunt de ducati si bemveu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Clar! ca e cai de huanda, care e mai tari ca cei de wakasachi sau suzu; cei mai slabi fiind de iamaha, da cei mai tari sunt de ducati si bemveu tu cati ani ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkr1d3r Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 tu cati ani ai? lasa mertan a scris omul in ROMANESTE si apropo ai ceva cu manelisti ca vad ca mai tot timpul folosesti cuvantul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 tu cati ani ai? Trezirea!!! N-ai inteles misto-u?!!!!!! .....atunci da-i pace ....am vb ca si unu care chiar ar crede ce zice....daaaaaa .....si bineinteles cu limbaju si exprimarea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 exact asta incerc sa le spunei vad un zx7 de 200 de kile si gata...e grea da dace le spui ca e singurul 4 cilindri in linie care sa castige sbk o sa vina cu vrajeli ieftine Hmm,sigur? Nu am nici o problema cu Kawasaki,doar ca am caut pe net si nu rezulta asta.In care SBK a castigat? Poate in AMA SBK ca in WSBK nu a castigat niciodata sau gresesc astia pe site-ul oficial . Nu a castigat cumva James Toseland pe o Honda cu motor 4 in linie? A mai plesnit unu Era totusi de 400,cine stie prin mainile a cati incepatori a trecut. O intrebare.Kawasaki a facut vreodata un V2 sport de 1000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 O intrebare.Kawasaki a facut vreodata un V2 sport de 1000? Legatura intre asta si fiabilitate fiind? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 a aparut noul model de zx10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Legatura intre asta si fiabilitate fiind? Ca V-urile is mai fiabile ....chiar daca ar fi V2 de 125cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) Legatura intre asta si fiabilitate fiind? Ca V-urile is mai fiabile ....chiar daca ar fi V2 de 125cc Am intrebat si eu,nu am dat cu parul.Oricum a ajuns o discutie despre Kawasaki in general si nu am fost chiar asa de off-topic fata de alte discutii dinainte. Eu astept sa vad ce zice sergiu despre campionatele alea castigate.Ca eu nu sunt lamurit. Editat August 26, 2008 de Dan_06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) a aparut noul model de zx10 "Reliability is a mystery for us." US, WHO!? Ca la Kawasaki sigur nu te referi... O spune experienta mea de aproape un deceniu legata de motocicletele astea care nu m-au lasat in drum NICIODATA. Cit le-am avut sub fund am schimbat un bec in bord si un cablu. La Zx-10R am momentan 25.000 de km, e prematur sa ma astept sa schimb vreo siguranta macar. Sint 10R-uri cu mai mult de 100.000 de km fara probleme. Este unu' cu 164.000 de km, inclusiv pista, care merge struna. Voi astia care faceti analize si statistici pe teme de fiabilitate fara ca sa aveti legatura cu ele nici cita exista intre pestii abisali si ciinele de la Filarmonica: N-ATI OBOSIT, MA!!?? Va place gustu de litera 3'? Cum dracu' mincati, ma: cu cirlig pe nas?? Editat August 27, 2008 de Taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) Am intrebat si eu,nu am dat cu parul.Oricum a ajuns o discutie despre Kawasaki in general si nu am fost chiar asa de off-topic fata de alte discutii dinainte. Eu astept sa vad ce zice sergiu despre campionatele alea castigate.Ca eu nu sunt lamurit. Un motor in V de aceeasi capacitate cu unul in linie e intradevar ceva mai fiabil tocmai datorita distantei mai mari dintre camerele de ardere(unde temp e maxima); insa e irelevant, se poate compensa cu un sistem de racire mai eficient Nu stiu in ce campionate de viteza s-ar putea dovedi fiabilitatea in general a unei marci inafara de cursele de 24 de h unde se pare ca se descurca binishor, daca stiu bine intre japonezi sunt pe locul 3 in fatza la Yamaha.....deci cred ca ar trebui sa discutam mai degraba de "fiabilitatea Yamaha" decat cea a Kawasaki-ulor Editat August 27, 2008 de RaceTuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 27, 2008 Autor Share Postat August 27, 2008 Am intrebat si eu,nu am dat cu parul.Oricum a ajuns o discutie despre Kawasaki in general si nu am fost chiar asa de off-topic fata de alte discutii dinainte. Eu astept sa vad ce zice sergiu despre campionatele alea castigate.Ca eu nu sunt lamurit. e nasoala treaba daca nu stii un pic de istorie ai auzit de scott russell? sau ai auzit de unu CARL FOGARTY care a castigat impreuna cu terry rymer CAMPIONATUL MONDIAL de ANDURANTA pe un zxr 750? ca sa te lamuresc....WSBK.adica campionatul mondial de superbike a fost castigat de scott russell in anul 1993 de catre primul motor in line 4 pana la succesul lui toseland nu s-a mai castigat wsbk cu un in line 4 daca ai dubii in legatura cu campionatul mondial de anduranta treci printr-o scurta vizita la pagina 1 si te vei lamuri stiu tot despre motocicleta mea..si ce spun nu sunt inventii daca ai cautat si nu ai gasit inseamna ca nu ai cautat unde trebuie tine minte 1993 a fost anul triumfului primului in line 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) e nasoala treaba daca nu stii un pic de istorieai auzit de scott russell? sau ai auzit de unu CARL FOGARTY care a castigat impreuna cu terry rymer CAMPIONATUL MONDIAL de ANDURANTA pe un zxr 750? ca sa te lamuresc....WSBK.adica campionatul mondial de superbike a fost castigat de scott russell in anul 1993 de catre primul motor in line 4 pana la succesul lui toseland nu s-a mai castigat wsbk cu un in line 4 daca ai dubii in legatura cu campionatul mondial de anduranta treci printr-o scurta vizita la pagina 1 si te vei lamuri stiu tot despre motocicleta mea..si ce spun nu sunt inventii daca ai cautat si nu ai gasit inseamna ca nu ai cautat unde trebuie tine minte 1993 a fost anul triumfului primului in line 4 Da,am auzit de CARL FOGARTY,de scott russel nu. Campionatul de anduranta o fi castigat,dar sigur a castigat in WSBK?? Am pus link mai in sus cu ste-ul oficial WSBK si acolo arata la Kawasaki zero campionate castigate,in plus tu nu ai spus ca e singurul,nu ca e primul. Vad ca aici spune ca a castigat in 93,dar pe site-ul oficial nu scrie. Pana la succesul lui Toseland a castigat si Troy Corser pe Suzuki. Editat August 27, 2008 de Dan_06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate