andreigin Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Nu trebuie sa cauti mult ,doar cateva topicuri mai sus am citit ca zzr 1400 ar avea probleme de fabricatie.... In principiu imi place aceasta marca.Va salut! si hayabusa are probleme cu distributia so what ? toate au ceva...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Nu trebuie ascultate generalitatile si aberatiile "maselor". Kawasaki e o companie care face motociclete foarte bune, la fel de bine precum Honda, Yahama sau Zuzuki. Sa nu uitam ca au fost inovatori: au dat "mue" grava cu tricilindrul in doi timpi de se mira Triumph cum dreaq de nu vibreaza, au facut primul superbike (Z1) si au dat drumul primei serii de supersporturi odata cu aparitia ZX6A in 1985. Fiecare motocicleta e facuta pentru o chestie. Daca se tine "in parametrii" nu sunt probleme. E drept ca japonezele isi mai pot permite sa sara din parametrii in general. Asta nu inseamna totusi sa se arunce cu noroi in faptul ca Honda e varza ca are n-spe ture in minus si x km la ora deficit fatza de alelalte, sau ca Yahama fiindca face piane si chitari, a trebuit sa ii faca Rossi boieri. Nu... Honda si Yamaha dadeau mucu celorlalti producatori japonezi in Dakar, par example. Yamaha a pus bazele motocicletei de enduro-cross moderne (tot ca exemplu). Concluzia este deci ca trebuie sa ne mai si documentam si sa mai si gandim inainte sa categorisim... Prin urmare de retinut faptul ca "the green meanies" fac motociclete foarte bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Nu trebuie ascultate generalitatile si aberatiile "maselor". Kawasaki e o companie care face motociclete foarte bune, la fel de bine precum Honda, Yahama sau Zuzuki. Sa nu uitam ca au fost inovatori: au dat "mue" grava cu tricilindrul in doi timpi de se mira Triumph cum dreaq de nu vibreaza, au facut primul superbike (Z1) si au dat drumul primei serii de supersporturi odata cu aparitia ZX6A in 1985. Fiecare motocicleta e facuta pentru o chestie. Daca se tine "in parametrii" nu sunt probleme. E drept ca japonezele isi mai pot permite sa sara din parametrii in general. Asta nu inseamna totusi sa se arunce cu noroi in faptul ca Honda e varza ca are n-spe ture in minus si x km la ora deficit fatza de alelalte, sau ca Yahama fiindca face piane si chitari, a trebuit sa ii faca Rossi boieri. Nu... Honda si Yamaha dadeau mucu celorlalti producatori japonezi in Dakar, par example. Yamaha a pus bazele motocicletei de enduro-cross moderne (tot ca exemplu). Concluzia este deci ca trebuie sa ne mai si documentam si sa mai si gandim inainte sa categorisim... Prin urmare de retinut faptul ca "the green meanies" fac motociclete foarte bune. honda nu mai are ture in minus si a devenit agresiva deasemenea, imi aduc aminte de un titlu din fast bikes magazine "back at the sharp end", deasemenea intr-un articol din aceeasi revista pe un test dyno a avut cei mai multi cai! dintre toate ss de 1000, ceea nu s-a mai vazut de cand lumea- pacat e e asa de urata. si e "the green mean ", adica tradus direct rautarea verde nu cum au tradus mai de mult unii dintr-o revista autohtona "media verde" sa le dea d-zeu minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 si e "the green mean ", adica tradus direct rautarea verde nu cum au tradus mai de mult unii dintr-o revista autohtona "media verde" sa le dea d-zeu minte Citatul cu "green meanies" nu l-am dat de la mine putere ci l-am preluat din Manualul de Service Haynes "Kawasaki ZX 600 and 750 fours", aparut in 1999. Apare exact in titlu, in capitolul introductiv, un articolo despre istoria Kawasaki scris de unu Julian Ryder, scriitor a numeroase carti cu tematica moto si comentator Eurosport pentru MotoGP. Acum ca o fi corect, ca nu o fi... asa a scris omu' asta, si nu eu. Plus ca suna misto "rautaciosii verzi". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roockie Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 daca eu acum vreau sa plec intr-o excursie in jurul lumii.... si vreau ceva comod, ceva fiabil, sa merg si pe strada, si pe teren accidentat putin, pe strazi bombardate... ce as putea alege? nu vreau raspuns de la sergiu.... de la ceilalti. humvie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) daca eu acum vreau sa plec intr-o excursie in jurul lumii.... si vreau ceva comod, ceva fiabil, sa merg si pe strada, si pe teren accidentat putin, pe strazi bombardate... ce as putea alege? nu vreau raspuns de la sergiu.... de la ceilalti. Kawasaki sa fie? ......Si asa-i bine : Kawasaki GTR 1400 .....oricum m-as chinui in unele zone si eu ca si temeraru cu R1 de mai sus.....dar as razbi si cu putin noroc, oricum motorul sigur ar putea. Daca ar fi masina(ca vad ca altii au scris masina nu motor) atunci eu m-as distra in jurul lumii cu-n Mercedes G-Klasse cam cu orice motorizare si putzin modificat offroad-extreme. Editat Iulie 3, 2008 de RaceTuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 61.000 km si inca duce ca in tineretile ei...nu bate, nu face nimic...nu papa ulei...zx6r 2000 - au introdus in anul asta o cutie noua fata de 98-99 ceea ce a dus la un spor de fiabilitate. Inca o mai tin si o voi tine in continuare, imi este prea draga sa o dau sa-mi iau altceva...daca ar fi sa-mi iau altceva tot kawa - un zx10r dar pe actuala tot o voi tine...am zis ca o fac frumoasa si tunata : asa va fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Am avut si eu 3 bucati kawa si am fost foarte multumit Acum mi-am luat yamaha si ma asteptam la mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 4, 2008 Autor Share Postat Iulie 4, 2008 dar ai fost dezamagit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 (editat) sergiu , ce parere ai de kawa asta???? nu vreau sa fac aluzie la ceva.... dar a ajuns tractor verde de arat Editat Iulie 4, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZX-R Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 sergiu , ce parere ai de kawa asta???? nu vreau sa fac aluzie la ceva.... dar a ajuns tractor verde de arat ce ai bre cu motoreta omului? ce are nu e buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 ce ai bre cu motoreta omului?ce are nu e buna? ba da merge ok si trage de rupe in ciuda aparentelor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZX-R Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 deci kawa the best! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 fiecare cu ce-i place ! eu nu as da ZX-4 meu pe nici o alta motoreta...m-am incapatanat sa o repar...si sunt happy cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 daca trage de rupe ce mai conteaza cum arata.. ce honde darapanate nu ati vazut? http://youtube.com/watch?v=CJFBbEnKZ48&feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 daca trage de rupe ce mai conteaza cum arata..ce honde darapanate nu ati vazut? http://youtube.com/watch?v=CJFBbEnKZ48&feature=related Ba da ,chiar avea un prieten un VFR 750 cu carenele flenduri, da ase mere, i-am dat 1-2 pe drept 150kmph, si inafara ca fluiera un pic n-ave nici un bai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 nu conteaza cum arata inafara...important e cum e inauntru ca la oameni ceea ce denota inca o data superba fiabilitate kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cptblue Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) Kawasaki ZX12 R din 2002, 7188 km la bord, impecabila, recent adusa din Japonia. 6700 euro. Relatii la 0723131672 sau yahoo messenger "cptblue2001" Editat Iulie 11, 2008 de Cptblue Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Deja 3 useri mi-au dat PM in legatura cu motorul. Este o gluma. Trebuie tratata ca atare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Kawasaki ZX12 R din 2002, 7188 km la bord, impecabila, recent adusa din Japonia. 6700 euro.Relatii la 0723131672 sau yahoo messenger "cptblue2001" motor de 1200 si numai 300 in bord? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 motor de 1200 si numai 300 in bord? Culitza, nu te bucura degeaba, ca nu mai exista motoare care sa indice mai mult, daca nu ai auzit de conventia cu limitarea la 280. Asta daca nu esti genul: cat baga nenea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Culitza, nu te bucura degeaba, ca nu mai exista motoare care sa indice mai mult, daca nu ai auzit de conventia cu limitarea la 280. Asta daca nu esti genul: cat baga nenea? Cum la 280, mai ?! .......299kmph .....stie toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 motor de 1200 si numai 300 in bord? asta nu-i ' onda sa scrie 380 si sa mearga cu 240. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 kristake eu nu am spus ca celelalte firme nu sunt fiabile am zis eu ca honda nu e firma tare? cine sunt eu sa spun asta dar ma doare cand vad ca toti desteptii spun de kawasaki ca asa si pa dincolo fara argumente... la nivelul actual si la ce mentlitate au japonezii fiabilitatea e primul lucru nu e honda mai fiabila ca suzuki si nici kawasaki ca yamaha asta incerc sa va spun dar nu vreti sa intelegeti si inca ceva eu sunt FAN kawasaki..unul adevarat [/q e bun sa-l manance vacile:) iarba verde si atat. daca sta o vara e gata ca se face fan:) glume mah dar chiar ca-s slabute. cum spuneai cunoscatorii in domeniu, e doar un hobby a uzinelor maritime si feroviare. motoare de sezon si fara varietate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 un hobby care dureaza de 6 decenii al 3-lea hobby ca fiabilitate din lume glumesc....asa stupid cam cum o faci si tu P.S uneori pasiunea e mult mai importanta decat banii ce faci din suflet nu poate fi comparat cu ceea ce faci in 8 ore de munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate