Cataaa Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Ma sunat fratele meu si mi-a spus ca a fost accident azi-noapte in snagov. Un baiat fara casca, fara permis, cu pasagera, fata a murit. Ati auzit ceva ? Editat Iunie 30, 2008 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Iar vechea poveste.."fara casca , fara protectii , etc...." Cat de tampiti pot fi unii ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovanyady Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 daca e adevarat atunci chiar e nasol. saptamana asta s-au dus cate unu pe zi. oare ce intampla ? incep sa ma gandesc mai bine daca sa imi iau motor de strada (gs 500 - sunt incepator) sau motor de cross , ca pe acolo mori doar din cauza ta, nu depinzi de altii. nasol frate, rau de tot. ce sa mai zic. atentie! atentie! atentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Si crezi ca nu poti muri pe strada cu un cross ? RIP fetei, cat despre idiotul de pe moto ... n-am cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovanyady Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Si crezi ca nu poti muri pe strada cu un cross ? RIP fetei, cat despre idiotul de pe moto ... n-am cuvinte [/quote tocmai asta e ideea, iau cros sa ma dau in padure nu pe strada. Editat Iunie 30, 2008 de giovanyady Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Pai si eu am enduro ... dar pana la padure te mananca conservarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiborodi Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 tocmai asta e ideea, iau cros sa ma dau in padure nu pe strada. atentie in padure la tractoare forestiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Si totusi a fost accident? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Si totusi a fost accident? frumoasa Yamaha ai nene...sa aveti grija de voi cat despre accident...nu ai casca nu esti motorist, parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 accidentul a fost prin snagov prin padure, a intrat prea tare si a ratat virajul intrand intr-un pom, este vorba de un kawasaki, e imposibil sa nu stie nimeni sa posteze care sa stea mai prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gath Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Drumul de Snagov este varza. Santuri si movile de pamint stinga dreapta. Pietris pe drum, tarani, carutze, ATV-isti de cacao etc etc etc. Ala care alearga pe acolo nu vrea sa traiasca mult. Selectie naturala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 frumoasa Yamaha ai nene...sa aveti grija de voi cat despre accident...nu ai casca nu esti motorist, parerea mea. Mersi... Yep...just my point Oricum nashpa daca se confirma accidentul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Drumul de Snagov este varza. Santuri si movile de pamint stinga dreapta. Pietris pe drum, tarani, carutze, ATV-isti de cacao etc etc etc. Ala care alearga pe acolo nu vrea sa traiasca mult. Selectie naturala. Gata, l-ai etichetat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Selectia naturala a inceput de la nepurtarea castii,lipsa experientei si a permisului de conducere...etc.Incidentul era cat se poate de previzibil,ce sa mai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
echipamentemoto Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe sarmana fata. Am fost si eu de curand pe la Snagov si stiu cum e drumul, nu nasol-foarte nasol cu multe gropi de sari mai rau ca de pe o trambulina,si pietris amestecat cu praful de pe strada. Multa grija fratilor,si daca nu cunoasteti drumul pe care urmeaza sa mergeti ,fiti prudenti .Viteza redusa si multa atentie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe sarmana fata. Care fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrekea Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Care fata? pasagera care a avut proasta inspiratie sa se urce fara casca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Ma sunat fratele meu si mi-a spus ca a fost accident azi-noapte in snagov. Un baiat fara casca, fara permis, cu pasagera, fata a murit. Ati auzit ceva ? Daca se confirma cele spuse anterior, nu sunt decat alti figuranti in filme cu prosti!Fara RIP! Editat Iunie 30, 2008 de PNL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 pasagera care a avut proasta inspiratie sa se urce fara casca... am crezut ca are detalii suplimentare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Nu credeam ca o sa postez vreodata la accidente in legatura cu persoanele pe care le cunosc , dar uite ca dupa Alin , asta e al doilea ... Pe baiatul cu motoru il cheama Dan , ii se zice Buza .. Avea un Zxr 750 si un RSV Mille , el ma dadea si pe mine cate o tura . Acum 5 minute am aflat si eu de accident , o sa incerc sa intru pe seara sa dau mai multe detalii , momentan nu stiu nimic in legatura cu fata si cum sa intamplat accidentul . edit : Acum am vorbit cu fost prietena a tipului , si mi sa confirmat ca pasagera a murit . Nu era din zona , venise din Bucuresti la Snagov , in legatura cu ea nu stiu prea multe .. Dumnezeu sa o ierte ! Dan a fost dus la spital in stare de inconstienta si azi l-au externat ! Nu stiu ce sa zic , asta mi-a zis si mie fosta prietena . Ati vrut confirmarea de la accident , uite ca asta e ! Sa va fereasca Dumnezeu de clipe de bravada si ghinion cand sunteti cu moto pe drumuri .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 deci avea permis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 deci avea permis ? Nu avea permis categoria A , doar B . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 topicuri de astea parca cer discutii de genul "a meritat-o" versus "ce frate tu nu ai mers fara permis?" asa ca ar trebui pastrat doar 2-3 posturi cu titlu informativ si gata inchis. daca am scrie despre fiecare scuterist si ilegalist care isi juleste genuchii am avea cate 100.000 de posturi fiecare. acestea fiind zise am mai facut si eu un post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clovniiveseli Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 vorbele sunt de prisos , inconstienta criminala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Ba lasa-l sa se mai discute,mai vede lumea si daca unu singur se hotaraste sa nu iasa fara casca in cap sau o singura fata vede si isi da seama ca nu trebuie sa se urce pe motor in conditiile astea cu un tip fara carnet, atunci din topicul asta s-a castigat ceva! Cu un pret foarte scump insa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate