adiandrei Postat Ianuarie 6, 2014 Share Postat Ianuarie 6, 2014 Dallas Buyers Club, un film sublim in care Matthew McConaughey face un rol naucitor, alaturi de Jared Leto! Doi actori care nu-mi placeau in mod deosebit, dar care si-au depasit cu mult conditia in acest film.. Enjoy! subscriu, mi-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 7, 2014 Share Postat Ianuarie 7, 2014 Eu n-am vazut filmul si nici n-am de gid (poate doar intimplator) dar am avut si eu cruisotatea sa citesc ceva din linkul ala pus mai sus, unde gasesti raspuns la toate intrebarile tale (inclisv poza cu respectivii - nimeni din Delta/SEALs etc nu "arata a soldat") io zic sa te uiti la film, e filmat bine iar daca treci peste cele enumerate de mine poate chiar sa-ti placa prefer oricand o minciuna "verosimila" decat un adevar de necrezut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 7, 2014 Share Postat Ianuarie 7, 2014 Am vazut aseara The Collector (partea 1) si The Collection (partea 2)... primul mi-a placut, dar al 2lea l-a depasit pe primul si ca actiune, si ca efecte. Un fel de horror interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 7, 2014 Share Postat Ianuarie 7, 2014 O reecranizare a cartii lui Stephen King.Mai bun a fost primul film cu Sissy Spacek in rolul fetei damnate.Zic eu. http://www.imdb.com/title/tt1800241/ Super film , poveste frumoasa cu multe rasturnari si femei traznet. Super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 7, 2014 Share Postat Ianuarie 7, 2014 Dallas Buyers Club, un film sublim in care Matthew McConaughey face un rol naucitor, alaturi de Jared Leto! Doi actori care nu-mi placeau in mod deosebit, dar care si-au depasit cu mult conditia in acest film.. Enjoy! cel mai bun film din ultimu timp ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Iar McConaughey este unul dintre cei mai buni actori 'cameleonici'.. Chiar ca f bun film.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Care-s ceilalti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_vt Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Unul ar fi Christian Bale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 8, 2014 Admin Share Postat Ianuarie 8, 2014 cel mai bun film din ultimu timp ! Sa stii..asta si cu Behind the Candelabra! Iar McConaughey este unul dintre cei mai buni actori 'cameleonici'.. Chiar ca f bun film.. Ai dreptate, ma uitam cit a putut sa slabeasca sa ajunga cadavru ambulant, si Christian Bale a avut un rol asemanator, dar nu-mi amintesc acum titlul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Christian Bale a avut un rol asemanator, dar nu-mi amintesc acum titlul.. The Machinist Singurul actor cu adevarat stralucitor din generatia contemporana mi se pare bardem. Toti celilalti (starurile) sunt cu cel putin o liga mai jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) Unul ar fi Christian Bale. Corect.Cine a vazut American Hustle,ca tot e pe val,intelege si mai bine. Altu' ar fi Gary Oldman care-n Hannibal chiar ca era de nerecunoscut. Tom Hanks,tot in rol de seropozitiv,in Philadelphia.. Acu' nu mi-i aduc aminte chiar pe toti. Desigur sunt si actrite. Si Bardem e un nou star. Cata-i foame a facut McConaughey pt rolu' asta doar el stie.. Editat Ianuarie 8, 2014 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) Mi-am adus aminte de ea da' mi-a fost lene sa scriu..Film din caz real.. Nicole Kidman in The Hours. E de ras.. Editat Ianuarie 8, 2014 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 wolf of wallstreet pe torenti !!! bagati mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 The Wolf of Wall Street (2013): Scorsese + DiCaprio. 3 ore de film bun. +18 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 8, 2014 Admin Share Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) wolf of wallstreet pe torenti !!! bagati mare ! Zici ca ne-anunti ca s-a bagat carne.. Editat Ianuarie 8, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) Corect.Cine a vazut American Hustle,ca tot e pe val,intelege si mai bine. Altu' ar fi Gary Oldman care-n Hannibal chiar ca era de nerecunoscut. Tom Hanks,tot in rol de seropozitiv,in Philadelphia.. Acu' nu mi-i aduc aminte chiar pe toti. Desigur sunt si actrite. Si Bardem e un nou star. Cata-i foame a facut McConaughey pt rolu' asta doar el stie.. Cred ca avem repere extrem de diferite Cine a vazut filmele lui Peter Sellers (Dr. Strangelove, Being there, The Party) si spune ca Bale sau McConaughey sunt actori mari, cred ca nu stie ce vorbeste, no offence! (Gender: male dar te cheama Iulia. E o neintelegere pe undeva?) Editat Ianuarie 8, 2014 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Cred ca avem repere extrem de diferite Cine a vazut filmele lui Peter Sellers (Dr. Strangelove,Dr. Strangelove? Really? Tu esti genul care apreciaza arta dupa vechime? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Adam eu nu sunt nici un gen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Prima ta fraza era suficienta. Si cred ca-i necesar sa depasim,daca se poate,perioadele copilariei marcate adanc de anumiti actori,muzicieni..Nu crezi? Eu am facut-o.. Zici ca ne-anunti ca s-a bagat carne.. La Alimentara din colt.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Nu am trecut printr-o astfel de "perioada" si nicidecum nu as vrea sa iei lucrurile personal Am dat doar un exemplu (mai sunt multe altele). Sunt actori care au definit personaje (si nu doar unul singur) si eu sincer nu i-as vedea pe altii in stare de asa ceva. Sunt cateva exemple remarcabile dar nu intru intr-o astfel de discutie pt ca cine stie unde mai ajungem. Nu ai raspuns la o intrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Man,si eu am nostalgiile mele,actori care mi-au lasat impresii puternice,nu stau acu' sa-mi chinui neuronii, dar nici nu pot sa sterg pe jos cu actualii.. Eu n-am zis ca n-ai dreptate ca sunt unii emblematici este alta treaba.. Insa acord credit si astora..Iti dai seama ca s-ar tavali aia de ras daca ne-ar citi comentariile de aici.. Raspunsul la intrebare este 'mai conteaza'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Ha! gata, m-am lamurit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Ceva cercetari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 A, nu... dar ai dat un raspuns standard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate