GeoNinoLino Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 (editat) A văzut cineva Domnişoara Christina, filmul adaptat după cartea lui Eliade? E la cinemateca Union mâine de la 17:30, pentru cei interesaţi. Am să revin cu o părere. Am fost de l-am văzut. E macabru de prost făcut. Nicio noimă, actorie forţată, probabil cartea are o logică până la sfârşit, însă scenariul adaptat după aceasta e varză. Ca idee, filmul începe cu o imagine a unei case pe deplin arse şi cu actorul principal stând neajutorat în ea, iar finalul acestuia aduce un happy-end în care casa este puţin avariată de foc şi actorul principal e eroul din basme. NO GO. Editat Ianuarie 29, 2014 de GeoNinoLino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 De la atata sex facut de catre cinefili dupa prima parte, CNC ul interzice vizionarea partii a 2a a filmului regizat de catre Lars von Trier. Partea si mai interesanta este persoana ce a dat acest aviz. Dupa masini inmatriculate in alte tari o sa ajungem sa vedem filmele prin cinematografele bulgaresti sau maghiare.. ca in Ucraina nu va calca vreun roman in urmatoarea perioada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 (editat) De la atata sex facut de catre cinefili dupa prima parte, CNC ul interzice vizionarea partii a 2a a filmului regizat de catre Lars von Trier. Partea si mai interesanta este persoana ce a dat acest aviz. Dupa masini inmatriculate in alte tari o sa ajungem sa vedem filmele prin cinematografele bulgaresti sau maghiare.. ca in Ucraina nu va calca vreun roman in urmatoarea perioada. Zice intr-unul din linkuri "Doar in Romania" http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_banned_films Bruno interzis in Ukraina pt. teme homosexuale Portocala Mecanica, Coreea de Sud, Irlanda pt. violenta si scene de viol Last Tango in Paris, Italia pt. continut sexual The Last Temptation of Christ, Israel (si multe altele, doar ca nu scrie acolo), blasfemiator Borat in Rusia, ofensator Monty Python's Life of Brian, Monty Python's The Meaning of Life - Irlanda, blasfiemiator Lista lui Schindler, Indonezia, simpatizeaza cu evreii Editat Ianuarie 29, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 The Dark Backward http://3film.net/10123-the-dark-backward.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 (editat) Captain Phillips cu Tom Hanks, se incadreaza si asta aici dupa o poveste adevarata cu pirati din 2009, machiata si dressed up ca sa dea bine la publicul american in special in aceste vremuri grele cand patriotismul mai astampara un pic foamea. Am vazut si eu Cpt Phillips si nu mi s-a parut deloc asa. Evident are abureala evidenta cu armata super ultra meseriasa care stie totul despre aia si tovarasii lor dintr-un sat oarecare care probabil nici n-au acte pe hirtie... si niste dialoguri greu credibile. Aia pe de o parte face parte din sponsorizari (aia au venit cu navele, trebuiau sa iasa superb) pe de alta parte din motivul ca tre sa mai sperie pe aia care vor sa faca d-astea si din faptul ca nu pot sa spuna chestiile reale ca n-ar mai fi eficiente. Dar oricum asta e o chestie minora, de forma nu de fond. Chestia de fond in filmul asta, dincolo de aventura principala, e exact aia care-l contazice pe Adam: aia sint niste pustani care s-au nascut intr-o tara naspa si n-au nici o sansa in viata. Si care la sfisrit au murit sau au ajuns la bulau pe treij de ani. Treaba asta n-au zaharisit-o deloc si nici nu i-au demonizat sau arata caricatural ca-ntr-o multime de filme bine/rau, americani/restul lumii etc Un film bun, dar parca nu exceptional. Tom hanks si piratii aia care mi se pare ca au jucat foarte bine. Habar n-am cit de fidel in detalii, evident cu mici romanatari si sughituri pe ici pe colo. Probabil ca fiind pe o cale de mijloc fiecare vede ce vrea in filmul asta. Editat Februarie 1, 2014 de vrajitorul din oz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Un rol f bine jucat de James McAvoy..Plus o coloana sonora dinamica si adecvata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Phiii ... serialul asta mi-a adus aminte de vremurile din trecut. Multumesc mult de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Exact. Norii negrii. Si cum inainte de 89' nu prea se dadeau filme de capa si spada, stateam in fiecare saptamana asteptand un nou episod .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Ca tot o dam in SF-uri mi-am pus la downloadat Arabela si Vizitatorii> sa vedem cum ma impac cu limba ceha ) Daca nu poate le traduce BB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 VizitatoriiAstia-s aia care aveau o Lada Niva cu optiune de teleportare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Astia-s aia care aveau o Lada Niva cu optiune de teleportare? Da dar cred ca era o masina a timpului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Ca tot o dam in SF-uri mi-am pus la downloadat Arabela si Vizitatorii> sa vedem cum ma impac cu limba ceha ) Daca nu poate le traduce BB Unde ai gasit "Vizitatorii"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 (editat) Sa puna kilele la loc si-o sa se imputerniceasca.Si-a mai luat si nefasta su sanje fierbinte.Ca naiba..Era si normal sa se intample asta dupa asemenea hal de slabit. Din pacate Philip Seymour Hoffman s-a stins..Mare actor.Pacat. Odihneasca-se in pace! Editat Februarie 3, 2014 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 "Un barbat cu bani e si destept, si tanar, si frumos si viril" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 glumesti sau chiar crezi ca daca pune kg alea inapoi sau mai multe, isi revine?! Nu glumesc.Ala abia si-a jucat rolu',dupa cate kile daduse jos rapid,si tu crezi ca mai avea puteri sa dea la buci? Asta se poate remedia,nu-l plangem noi, ca are cine se ocupa de revenirea lui in forma fizica. In plus poate fi o mare duma de tip tabloid. Parca-l vad plangandu-se la ziaristi cum nu i se mai scoala lui maciuca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 Din pacate Philip Seymour Hoffman s-a stins..Mare actor.Pacat. Odihneasca-se in pace! Orice persoana ce moare cu acu'n vena nu se mai poate numi o personalitate demna de respect. Pe deaspura nu mi s-a parut vreodata sa exceleze intr-un rol avut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 (editat) Nici in Truman Capote? Acu' ce sa zic,bine c-a crapat? Este om si-mi pare rau chiar daca si-a facut-o cu mana lui.La propriu. Editat Februarie 3, 2014 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 Nici in Truman Capote? Pfaaaaaaa.....n-am reusit sa vad acel film pana la capat.. l-am sters instant dupa vreo 20-25min.. Acu' ce sa zic,bine c-a crapat? Este om si-mi pare rau chiar daca si-a facut-o cu mana lui.La propriu. Stai un pic. Nu ma bucur de asa ceva, dar nici mare branza de el nu a fost incat sa mi pese disparitia lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 (editat) Unde ai gasit "Vizitatorii"? Pe TPBay. Ca sa nu ma injuri daca nu-l gasesti se cheama: Navstevnici Editat Februarie 3, 2014 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Un film realist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 (editat) recomand serialul Mile High; are 2 sezoane si 39 de episoade http://www.imdb.com/title/tt0354318/ As vrea sa le vad online; Imi recomanda cineva un site ? Mai mai uitam din cand in cand pe vplay care momentan nu mai merge. Editat Februarie 4, 2014 de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Orice persoana ce moare cu acu'n vena nu se mai poate numi o personalitate demna de respect. Pe deaspura nu mi s-a parut vreodata sa exceleze intr-un rol avut.. Ma tu faci misto. Este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 nu, chiar vb serios. Recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 http://www.imdb.com/title/tt1798709/?ref_=fn_al_tt_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 S-a mai spus. De ras 'Tache'.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate