B.B. Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 "Oooh, I get it... I'm not persecuted, I'm just an asshole" Hahaha, super tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 http://www.imdb.com/title/tt2172985/?ref_=nv_sr_1 The Art of the steal. Lejer si fainut de vineri seara. Are cam de toate dar nu exceleaza prin ceva anume. Se vrea o comedie/crima. http://www.imdb.com/title/tt1441952/?ref_=nv_sr_2 Salmon fishing in the Yemen. Tipic britanic. Cu umorul subtil de rigoare si sub layerele bine implementate. Se vrea un film romantic dar defapt e mult mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Bun. Drama care mi-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 The Broken Circle Breakdown (2012) - merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 (editat) http://www.imdb.com/title/tt1441952/?ref_=nv_sr_2 Salmon fishing in the Yemen. Tipic britanic. Cu umorul subtil de rigoare si sub layerele bine implementate. Se vrea un film romantic dar defapt e mult mai mult. La ce naiba mai pus sa ma uit mah omule?? Am stat 2 ore treaz ca sa i vad pe unii cum muta pestii cu elicopterul din Regatul Unit in Yemen ca sa fie omorati de catre niste asasini?!?!?! PESTII!!! Nici 4 n-as fi dat filmului asta, dar cine stie cum te o fi prins pe tine de latura sensibila.. ` The Broken Circle Breakdown (2012) - merita. tare rau. Editat Mai 1, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 (editat) La ce naiba mai pus sa ma uit mah omule?? Am stat 2 ore treaz ca sa i vad pe unii cum muta pestii cu elicopterul din Regatul Unit in Yemen ca sa fie omorati de catre niste asasini?!?!?! PESTII!!! Nici 4 n-as fi dat filmului asta, dar cine stie cum te o fi prins pe tine de latura sensibila.. ` ei fiecare cu gusturile lui. Dupa parerea mea e un film complet.: Poate asta e mai pe gustul tau. http://www.imdb.com/title/tt1341167/?ref_=nv_sr_4 Four Lions. Un pic cam (cuvant urat) dar e umor din plin. Tagline: "we go to blow up the internet..." cred ca asta spune multe. Editat Mai 1, 2014 de reverend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 1, 2014 Admin Share Postat Mai 1, 2014 (editat) Poster Labor Day (2013).jpg Drama care mi-a placut. Mi-a placut si mie Labor Day..mi-a placut deasemenea si Salmon Fishing In The Yemen, un film romantic usor si placut. The Railway Man, un film interesant. Editat Mai 2, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Pare un R1 modificat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Nu cred,nu vezi petele alea de ulei sub ,e sigur un Kawa Da, my bad, pare sa aiba si ceva belele la viteza a treia. Se vede ca nu ma pricep. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Dacă se mai apleacă 1 cm o să o dea de pământ din cauza fierului ăla de dededesubt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Eu as zice ca fierul ala-l tine pt. chroma key Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Harry Brown, 2009 cu Michael Caine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraimache Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 4 Lions e una dintre cele mai reusite comedii negre. made in uk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 4 Lions e una dintre cele mai reusite comedii negre. made in uk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 (editat) 'Railway man' un film bun.Ca de obicei Colin Firth isi etaleaza talentul. 'Robocop' merita vazut macar pt efecte.Basca costumu' ala de vise. Editat Mai 3, 2014 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraimache Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 nu reusesc sa atasez linkuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 3, 2014 Admin Share Postat Mai 3, 2014 Linkuri cu ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraimache Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 youtube. secvente de film. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 N-ai permisiunea,inca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 (editat) 4lions e incredibil de (cuvant urat), cel mai (cuvant urat) film vazut ever. In sensul rau. (cuvant urat) = c r e t i n Editat Mai 5, 2014 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 (editat) Am văzut și eu în weekend filmul Munchen (cu ü), spre rușinea mea nu-l văzusem până acum. E genial. Dacă mai sunt câțiva tăntălăi ca mine, vă recomand să-l vedeți. http://www.imdb.com/title/tt0408306/?ref_=fn_al_tt_1 Ah, și încă unul - The Basketball Diaries cu DiCaprio și Wahlberg pe vremea când erau puștani. Pretty cool.http://www.imdb.com/title/tt0112461/?ref_=nv_sr_1 Editat Mai 5, 2014 de GeoNinoLino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 (editat) Eu sint ala cu vechiturile, deci... nu stiu cum am ratat A Bronx Tale (1993), primul film regizat de DeNiro. Nu-s mare fan "daca v-a placut X, trebuie sa-l incercati pe Y", dar daca v-a placut Gran Torino... Editat Mai 13, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Nu-i rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 ANNA (Mindscape) http://www.imdb.com/title/tt1715336/?ref_=fn_al_tt_1 interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Am fost la Godzilla, mi-a plăcut, recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate